Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Сеуште се употребува овој метод ? Е не знаев :nesvest:
ДА! И без разлика на се, колку и да се гледаш често со личноста, колку и да си пишувате преку PC, сепак изненадно кога ќе ти стаса некое писмо чувството е прекрасно, посебно кога ќе го видиш, па кога ке го читаш... :треп: :треп: Меморис!
Во врска со твојот проблем, мислам дека треба во лице да и кажеш, немој после да ти ја пее песнава:

A

Auditore

Гостин
Добро ајде ќе бидам директен, сакам да и раскинам на мојата девојка но не знам дали лице в'лице или преку sms (msn, fb, skype u name it) но не знам тоа дали би ја навредило ќе си каже " ехх каков кретен дури не сака да ми каже в'лице се крие зад ПЦ" а пак страв ми е ако и го кажам тоа лично ќе ми го смени мислењето...сакам да раскинам бидејќи постои една друга девојка (shes like w8ing on the line 4 me ). Како и да е некој совет, ако може или искуство да сподели би било супер. фала :smir:
Најубаво кажи и го тоа у лице, кажи дека си донел таква одлука и дека не е таа крива, дека постои друга, кажи ја вистината, најубаво ќе пројдеш..

Член од
6 септември 2008
Мислења
1.049
Поени од реакции
367
Ви благодарам за советите, и во право сте во лице се кажуват такви работи, па на девојма ми очекуваат лоши вести, да се надевам дека нема да се разочара :( Но не е и многу заинтересирана за мене па Wish me luck :kesa:

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Брат не се потресуј...ја 3 дена се мислев како да и кажам..и кажувам и ми вика само едно еб*но ОКЕЈ и крја на муабетот....да не ќе те нападне со ладно оружје :pos2:

Член од
10 септември 2010
Мислења
28
Поени од реакции
0
значи вака , една девојка веке некое време ( можеби 1 месец ) ми се свиѓа , досега двапати бев на излегување со неа и нејзините другарки првиот пат испадна спонтано и падна доста муабет и заебанции а вториот пат се договорив но не беше како првиот пат некако позатворена беше и не и се правеше толку муабет а јас не форсирав и додека она си седеше јас правев муабет со нејзина другарка , е сега проблем е што девојката е доста срамежлива а мислам дека и јас и се свиѓам , па затоа планирам директен да бидам и да си го кажам моето па што биде нека биде. па ако може од вас некој совет да чујам ! и да имам 17год. а таа 16год и пошто е така посрамержлива мислам дека досега не е била со никој !

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
значи вака , една девојка веке некое време ( можеби 1 месец ) ми се свиѓа , досега двапати бев на излегување со неа и нејзините другарки првиот пат испадна спонтано и падна доста муабет и заебанции а вториот пат се договорив но не беше како првиот пат некако позатворена беше и не и се правеше толку муабет а јас не форсирав и додека она си седеше јас правев муабет со нејзина другарка , е сега проблем е што девојката е доста срамежлива а мислам дека и јас и се свиѓам , па затоа планирам директен да бидам и да си го кажам моето па што биде нека биде. па ако може од вас некој совет да чујам ! и да имам 17год. а таа 16год и пошто е така посрамержлива мислам дека досега не е била со никој !
Најдобро е така, биди директен, зашто ако не реагираш на време може некој друг да го фати девојчето, па после ќе се каеш. Ти посакувам се најдобро:wink:

?

..........

Гостин
Не му ја мисли, следи ги емоциите ќе те одведат на правилен пат.. :)

П

Пепси_

Гостин
Значи вака имам проблем не баш љубовен ама тука некаде е....најсрамежливото суштество што постое на светот сум јас и си имам многу мака во љубовта никако да соберам сили да и се пуштам на некоја девојка едноставно кога требе тоа да се случи не ми идат зборови занемувам скроз со помисла дека ќе ме одбие,па како ќе реагира и бог да чува секакви мисли ми идат.... :kesa: :toe:

Некој лек да препорачате да го зае*ам срамов да го победам и да го истерам од мене :) ?

T

Tetro

Гостин
Некој лек да препорачате да го зае*ам срамов да го победам и да го истерам од мене :) ?
Колку години имаш? За да знаеме кои лекарства можеш да ги користиш, треба да знам дали си полнолетен или малолетен. :)

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Значи вака имам проблем не баш љубовен ама тука некаде е....најсрамежливото суштество што постое на светот сум јас и си имам многу мака во љубовта никако да соберам сили да и се пуштам на некоја девојка едноставно кога требе тоа да се случи не ми идат зборови занемувам скроз со помисла дека ќе ме одбие,па како ќе реагира и бог да чува секакви мисли ми идат.... :kesa: :toe:

Треба да имаш голема самодоверба, да веруваш во себе, кога ќе сакаш да му се пушташ на некое женско, не се плаши да застанеш и да и кажеш она што го мислиш за неа, не мисли на тоа дека може таа да те одбие, напротив може и ти да и се допаѓаш, секогаш гледај ја позитивната страна на работите, и се ќе биде ок :)

T

Tetro

Гостин
Секакви лекарства прима мојот организам иако имам 16 год :kesa:
Не ти требаат лекарства, ти треба самодоверба во стилот: мечка страв, мене не ме страв x24 пати за 1 саат и знај дека што и да се случи, ништо не е толку лошо за тебе :)

Едит: Сега видов дека ти имаат веќе погоре одговорено

A

Auditore

Гостин

Прелистај неколку страни наназад, имаше ист пациент ко тебе.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Секакви лекарства прима мојот организам иако имам 16 год :kesa:
Има еден природен чај кој го припрема баба ми за оваа работа, ми стори аманет да не го давам на никога ма тебе морам. И јас бев како тебе на 16 години и се срамев од секоја женска, мислев дека сум грд (кога ќе се видам на слика сега по толку години и навистина сум), дека ниту една момичка не сака да разговара со мене но после природниот лек на баба ми се смени се.

Рецептот оди вака-

30 грама мајчина душица
30 грама листови од диво нане
20 грама цвето на рузмарин
лушпа од зелено јаболко
малку цимет
мед и лимон

Се ова добро се мие и се става да зоврие, се остава да врие некој 15 минути на тивок оган, се процедува и се конзумира додека е топол. Чајот сигурно делува ако само ти веруваш во него, ако во само еден момент ја изгубиш довербата во неговата магична моќ тогаш и неговата моќ навистина исчезнува.

Јас никогаш не се посомневав во специјалитетите на баба ми која слушаше Лед Цепелин во рана фаза на стар грамофон и рецитираше строфи од Лавеј затоа и имав подоцна успех со момичките.

П

Пепси_

Гостин
Има еден природен чај кој го припрема баба ми за оваа работа, ми стори аманет да не го давам на никога ма тебе морам. И јас бев како тебе на 16 години и се срамев од секоја женска, мислев дека сум грд (кога ќе се видам на слика сега по толку години и навистина сум), дека ниту една момичка не сака да разговара со мене но после природниот лек на баба ми се смени се.

Рецептот оди вака-

30 грама мајчина душица
30 грама листови од диво нане
20 грама цвето на рузмарин
лушпа од зелено јаболко
малку цимет
мед и лимон

Се ова добро се мие и се става да зоврие, се остава да врие некој 15 минути на тивок оган, се процедува и се конзумира додека е топол. Чајот сигурно делува ако само ти веруваш во него, ако во само еден момент ја изгубиш довербата во неговата магична моќ тогаш и неговата моќ навистина исчезнува.

Јас никогаш не се посомневав во специјалитетите на баба ми која слушаше Лед Цепелин во рана фаза на стар грамофон и рецитираше строфи од Лавеј затоа и имав подоцна успех со момичките.
Е тоа нај многу ме мачи не сум некој си мачо тип или некое си еб**ште и немам скоро ич искуство во оваа сФера а иначе сум скромен и многу повлечено МОМЧЕ :) :kesa:

Kajgana Shop

На врв Bottom