Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
Ех бе тркало, ем глуп, ем неспособен. За секој кој мисли дека принт скринот е фејк, го поканувам да дојде во Битола и пред него ќе се логирам на акаунтот. Тоа задоволство ќе го кошта кладба од 1000 евра. Ако лажам, лесни пари, 1000 евра. Ако не лажам, ќе си даде 1000 евра и ќе напише на форумот, грешио сам, говна сам јео. А за неспособни и љубоморни тркала како тебе, еве ти принт скринови од денешната уплата на Победа, да го сисаш малку од мака. Оди после ова уплаќај на челенџери 2 евра уплати.

Прегледај го приврзокот 156070 Прегледај го приврзокот 156071
Kolku ispadna vo plus od pobeda ? Me mrzi da presmetuvam..

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
imas neprocitana poraka, mozebi e loyalty bonus od 15 evra
Не е глуп, пораката е дека акаунтот е лимитиран. Сакаш и од неа принт скрин?

Кога ќе ги повлечам утре парите, ќе ти пуштам пасворд и јузернејм од акаунтот, да видиш чудесии. Секако тој акаунт е непотребен лимитиран. Како што си глуп и љубморен, ќе приумреш од мака. Сакаш сега да ти пуштам дваесетина евра на Скрил, може ќе направиш и ти толку пари?[DOUBLEPOST=1473619497][/DOUBLEPOST]
Kolku ispadna vo plus od pobeda ? Me mrzi da presmetuvam..
Просечен коефициент на сите пазари испадна некаде околу 2. Многу пари се уплатени, повеќе од 25 000 евра, но не се сите мои. Има многу гладни усти за делење пари. :D

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.016

Кога ќе ги повлечам утре парите, ќе ти пуштам пасворд и јузернејм од акаунтот, да видиш чудесии. Секако тој акаунт е непотребен лимитиран. Како што си глуп и љубморен, ќе приумреш од мака. Сакаш сега да ти пуштам дваесетина евра на Скрил, може ќе направиш и ти толку пари?
moze be zasto da ne, pusti gi na ovoj skril chavdarnikolov13@gmail.com

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.016

Кога ќе ги повлечам утре парите, ќе ти пуштам пасворд и јузернејм од акаунтот, да видиш чудесии. Секако тој акаунт е непотребен лимитиран. Како што си глуп и љубморен, ќе приумреш од мака. Сакаш сега да ти пуштам дваесетина евра на Скрил, може ќе направиш и ти толку пари?

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
не бе во кола сум од сабајле,го прошпартав цело Скопје за да ги земам сестра ми и мајка ми,ги фати паника од земјотресот,ама си погодил браво,се надевам добитен си пак

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.319
Поени од реакции
3.380
Cista bese Pobeda deneska pa uste 3.3 koef vo petokot..
Neznam pod koi pricini tolku ja oborile ama najverojatno poradi golemite pari sto se stavale na 1..
Steta jas ja propustiv :confused:

Член од
22 јули 2010
Мислења
778
Поени од реакции
447
Ријека заврши 0-0 од кај погодена ? Инаку гол им поништија и пенал промашија :)
Абе свирна гол и го поништија, и после уште еднаш свирна 0-1 и заврши натпреварот, еве сега гледам 0-0

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
На еден тикет ме кине Гронинген - Спарта 1 гол прво, 1 гол второ (12та минута 1:0 и 18та 1:1 и така заврши), а на друг ми ја дава Интер 2ка, за да ме зезне Њу Јорк РБ, 2:0 се до 88ма кога беше 2:1 и 95та 2:2.

П.С и на последниот заеба работа само Челси (n)

Кога нејќе, нејќе.

Последно уредено:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Не дека мора да искочи али ми има value Dallas-NY GIants 2ка на 2 квота. (можда 2.1 е)

Далас го изгубија квотербекот пред некое време, важат за генерални лузери во вакви дерби мечеви, а од друга страна пак Џајантс ми изгледаат некако постаблно колку толку или барем постабилно од Далас.

Ова у "нашки фудбал" да ви го објаснам е ко да играат Интер-Милан....и двете викаат ова ќе биде солидна сезона еве конечно ќе се вратиме на врвот...ама се нешто се заебуваат....и се некако во меѓусебни дуели има се и сешто....ама у случајов пред се квотава не ми е реална за Џајантс требаше поизрамнета да биде дури можда и би очеквуал фаворити да бидат. Чисто да биде интересен НФЛ Сандејов :D
2.05 беше во Спортлајф.

(y)

бутЕ

старлета
Член од
29 март 2011
Мислења
2.232
Поени од реакции
3.838
Еден другар ми ја кажа Емполи - Кротоне 3:1 точен као местена била. 13коеф е ја пуштив за 50 ако сака некој нека ја проба.

Член од
29 ноември 2014
Мислења
321
Поени од реакции
115
Еден другар ми ја кажа Емполи - Кротоне 3:1 точен као местена била. 13коеф е ја пуштив за 50 ако сака некој нека ја проба.
[DOUBLEPOST=1473692002][/DOUBLEPOST]
smeski

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.016

Mnogu vetuvanja malku ispolneto, kako politicka partija pred izbori si

Kajgana Shop

На врв Bottom