Sansa ne napravija,a gi gledam od 60-ta minuta.Шкендија, да не знам дали да се смеам или да плачам што тек на тикет видов дека е на 1.10 падната.
Ovie 116 iljadi evra se tvoi???
Тоа е заеднички акаунт со еден пријател, на кој што игравме наместени утакмици. За делење беа тие пари, дел од нив беа мои. Ова е принт скрин од Фебруари или Март, не се сеќавам добро. Сега буричкав по телефонот и ја најдов сликата, ми се виде интересно да ја постирам. Тогаш направивме принт скрин затоа што никогаш немавме видено шестоцифрена бројка на Скрил.Ovie 116 iljadi evra se tvoi???
Ех бе тркало, ем глуп, ем неспособен. За секој кој мисли дека принт скринот е фејк, го поканувам да дојде во Битола и пред него ќе се логирам на акаунтот. Тоа задоволство ќе го кошта кладба од 1000 евра. Ако лажам, лесни пари, 1000 евра. Ако не лажам, ќе си даде 1000 евра и ќе напише на форумот, грешио сам, говна сам јео. А за неспособни и љубоморни тркала како тебе, еве ти принт скринови од денешната уплата на Победа, да го сисаш малку од мака. Оди после ова уплаќај на челенџери 2 евра уплати.Прегледај го приврзокот 156068
ova e od zaednicki akaunt so eden prijatel, igravme dojavi 2-1, slikata e od pred edno 10ina sekundi, napravivme dosta pari na mecot desen klik vs inspect element
imas neprocitana poraka, mozebi e loyalty bonus od 15 evraЕх бе тркало, ем глуп, ем неспособен. За секој кој мисли дека принт скринот е фејк, го поканувам да дојде во Битола и пред него ќе се логирам на акаунтот. Тоа задоволство ќе го кошта кладба од 1000 евра. Ако лажам, лесни пари, 1000 евра. Ако не лажам, ќе си даде 1000 евра и ќе напише на форумот, грешио сам, говна сам јео. А за неспособни и љубоморни тркала како тебе, еве ти принт скринови од денешната уплата на Победа, да го сисаш малку од мака. Оди после ова уплаќај на челенџери 2 евра уплати.
Прегледај го приврзокот 156070 Прегледај го приврзокот 156071