ЗЕМЈОТРЕС!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Има ли кај некого оштетувања по дома, испукани ѕидови, скршени врати/прозорци и слично?
Има ли кај некого оштетувања по дома, испукани ѕидови, скршени врати/прозорци и слично?

Има кај мене зградата во влезовите испукани ѕидови а зградата спроти мене има две големи црти на фасадата. Да тресеше уште 4-5 секунди, ќе беше лошо.

Сабајлето дека живеам во зграда ептен силно се осети земјотресот... Еве сега сум во Ѓорче на гости, во куќа живеат луѓево, абе исто се осети како сабајлево. Сеа страв ми е да појдам дома да видам каков ми е станот, ама по се изгледа ќе преноќам тука во Ѓорче.

Чувајте се луѓе, јако дрма ова не е заебанција :(

Јас не го разбирам моментот со кажување вицкасти работи по интернетов покрај се она што се случи денес. Треба да бидеме среќни што таа акумулирана енергија која денес се ослободи во повеќе наврати не се ослободи цела наеднаш па да биде работава стварно 63-та. :confused:

има. Во ходник малтер од таван ни испаѓа. Во Козле во зграда на роднини им испукал цел глет слој од таванот. Веро една роднина кажа паѓале ствари од рафтови. Вака нешто
https://twitter.com/ana_od_vtori/status/774962389397676032/photo/1
Овде постирале од Железара
https://twitter.com/ilinananana/status/774972504133734401/photo/1

Не се нормални еј :facepalm:
petre-640x364.jpg

Раководството на партијата и нејзините медиумски мегафони продолжуваат да се подбиваат со стравот на граѓаните од земјотрес. Сеќавањата на катастрофата од 1963-та година се се’ уште свежи за скопјани и Македонија и секој непријатен потрес на скопското тло сите ги соочува со стравот од разорнатамоќ на природата и огромните загуби кои може да ги предизвика.

vankovska-640x327.jpg

За разлика од вознемирените граѓани, функционери на СДСМ и нивните медиумски мегафони се потсмеваа и тераа шега со чувствата на граѓаните, исмевајќи им го стравот и обидувајќи се, како и при секоја природна непогода, да ја исполитизираат и злоупотребат во своја корист.

silegov-640x339.jpg

iva-640x307.jpg

ademi-640x227.jpg

ademi-1-640x305.jpg
zekiri-640x366.jpg

http://kurir.mk/makedonija/vesti/mo...j-stil-graganite-vo-panika-tie-se-potsmevaat/

Треба да бидеме среќни
А зошто мислиш дека кажувањето вицкасти работи и тоа да бидеме среќни се 2 работи кои се исклучуваат меѓусебно?
Јас сум среќен што нема сега за сега појак земјотрес, но исто така ми е смешно што Миленко фрлал фризби и Господ тестира нов вуфер...

posle poplavata vo sk na taa tema bese kade sto pisav deka treba da se ocekuva zemjotres ,

Не се нормални еј :facepalm:
petre-640x364.jpg

Раководството на партијата и нејзините медиумски мегафони продолжуваат да се подбиваат со стравот на граѓаните од земјотрес. Сеќавањата на катастрофата од 1963-та година се се’ уште свежи за скопјани и Македонија и секој непријатен потрес на скопското тло сите ги соочува со стравот од разорнатамоќ на природата и огромните загуби кои може да ги предизвика.

vankovska-640x327.jpg

За разлика од вознемирените граѓани, функционери на СДСМ и нивните медиумски мегафони се потсмеваа и тераа шега со чувствата на граѓаните, исмевајќи им го стравот и обидувајќи се, како и при секоја природна непогода, да ја исполитизираат и злоупотребат во своја корист.

silegov-640x339.jpg

iva-640x307.jpg

ademi-640x227.jpg

ademi-1-640x305.jpg
zekiri-640x366.jpg

http://kurir.mk/makedonija/vesti/mo...j-stil-graganite-vo-panika-tie-se-potsmevaat/
Прoчитaј ги влaдините гзoлижaчи, или не смееш нив дa ги пoкaжеш? Сељaк.

posle poplavata vo sk na taa tema bese kade sto pisav deka treba da se ocekuva zemjotres ,
а сите стручњаци викаат дека поплавите и земјотресите немаат никаква поврзаност
а ова ти шо си го кажал сите го знаат, ништо ново и клише муабет е

Sent from my iPhone using Tapatalk

а сите стручњаци викаат дека поплавите и земјотресите немаат никаква поврзаност
а ова ти шо си го кажал сите го знаат, ништо ново и клише муабет е

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom