Goxyto
#FinoAllaFine
- Член од
- 31 јануари 2010
- Мислења
- 2.589
- Поени од реакции
- 2.534
Не да ве плашам ама.. после 2 тресења скоро секогаш има и трето
Припазете сериозно.
Не да ве плашам ама.. после 2 тресења скоро секогаш има и трето
Припазете сериозно.
Ја спаси книгата од Сузана?Пушти ги Клипче, под стрес се.
Има ли кај некого оштетувања по дома, испукани ѕидови, скршени врати/прозорци и слично?
Има кај мене зградата во влезовите испукани ѕидови а зградата спроти мене има две големи црти на фасадата. Да тресеше уште 4-5 секунди, ќе беше лошо.Има ли кај некого оштетувања по дома, испукани ѕидови, скршени врати/прозорци и слично?
има. Во ходник малтер од таван ни испаѓа. Во Козле во зграда на роднини им испукал цел глет слој од таванот. Веро една роднина кажа паѓале ствари од рафтови. Вака нештоИма ли кај некого оштетувања по дома, испукани ѕидови, скршени врати/прозорци и слично?
Ја вратив одамна, да не ја мисламЈа спаси книгата од Сузана?
А зошто мислиш дека кажувањето вицкасти работи и тоа да бидеме среќни се 2 работи кои се исклучуваат меѓусебно?Треба да бидеме среќни
Прoчитaј ги влaдините гзoлижaчи, или не смееш нив дa ги пoкaжеш? Сељaк.Не се нормални еј
Раководството на партијата и нејзините медиумски мегафони продолжуваат да се подбиваат со стравот на граѓаните од земјотрес. Сеќавањата на катастрофата од 1963-та година се се’ уште свежи за скопјани и Македонија и секој непријатен потрес на скопското тло сите ги соочува со стравот од разорнатамоќ на природата и огромните загуби кои може да ги предизвика.
За разлика од вознемирените граѓани, функционери на СДСМ и нивните медиумски мегафони се потсмеваа и тераа шега со чувствата на граѓаните, исмевајќи им го стравот и обидувајќи се, како и при секоја природна непогода, да ја исполитизираат и злоупотребат во своја корист.
http://kurir.mk/makedonija/vesti/mozhat-li-podole-od-ova-sdsm-vo-svoj-stil-graganite-vo-panika-tie-se-potsmevaat/
kakogi povrza tie 2 ,raboti/posle poplavata vo sk na taa tema bese kade sto pisav deka treba da se ocekuva zemjotres ,
а сите стручњаци викаат дека поплавите и земјотресите немаат никаква поврзаностposle poplavata vo sk na taa tema bese kade sto pisav deka treba da se ocekuva zemjotres ,
а сите стручњаци викаат дека поплавите и земјотресите немаат никаква поврзаностposle poplavata vo sk na taa tema bese kade sto pisav deka treba da se ocekuva zemjotres ,