ЗЕМЈОТРЕС!

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.873
Поени од реакции
36.918
Има ли кај некого оштетувања по дома, испукани ѕидови, скршени врати/прозорци и слично?
Има ли кај некого оштетувања по дома, испукани ѕидови, скршени врати/прозорци и слично?
Има кај мене зградата во влезовите испукани ѕидови а зградата спроти мене има две големи црти на фасадата. Да тресеше уште 4-5 секунди, ќе беше лошо.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.572
Поени од реакции
87.858
Сабајлето дека живеам во зграда ептен силно се осети земјотресот... Еве сега сум во Ѓорче на гости, во куќа живеат луѓево, абе исто се осети како сабајлево. Сеа страв ми е да појдам дома да видам каков ми е станот, ама по се изгледа ќе преноќам тука во Ѓорче.

Чувајте се луѓе, јако дрма ова не е заебанција :(

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.809
Поени од реакции
21.553
Јас не го разбирам моментот со кажување вицкасти работи по интернетов покрај се она што се случи денес. Треба да бидеме среќни што таа акумулирана енергија која денес се ослободи во повеќе наврати не се ослободи цела наеднаш па да биде работава стварно 63-та. :confused:

Член од
28 март 2006
Мислења
17.804
Поени од реакции
12.295
има. Во ходник малтер од таван ни испаѓа. Во Козле во зграда на роднини им испукал цел глет слој од таванот. Веро една роднина кажа паѓале ствари од рафтови. Вака нешто
https://twitter.com/ana_od_vtori/status/774962389397676032/photo/1
Овде постирале од Железара
https://twitter.com/ilinananana/status/774972504133734401/photo/1

Член од
21 ноември 2012
Мислења
1.174
Поени од реакции
744
Не се нормални еј :facepalm:

Раководството на партијата и нејзините медиумски мегафони продолжуваат да се подбиваат со стравот на граѓаните од земјотрес. Сеќавањата на катастрофата од 1963-та година се се’ уште свежи за скопјани и Македонија и секој непријатен потрес на скопското тло сите ги соочува со стравот од разорнатамоќ на природата и огромните загуби кои може да ги предизвика.

За разлика од вознемирените граѓани, функционери на СДСМ и нивните медиумски мегафони се потсмеваа и тераа шега со чувствата на граѓаните, исмевајќи им го стравот и обидувајќи се, како и при секоја природна непогода, да ја исполитизираат и злоупотребат во своја корист.

http://kurir.mk/makedonija/vesti/mozhat-li-podole-od-ova-sdsm-vo-svoj-stil-graganite-vo-panika-tie-se-potsmevaat/

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.740
Поени од реакции
27.733
Треба да бидеме среќни
А зошто мислиш дека кажувањето вицкасти работи и тоа да бидеме среќни се 2 работи кои се исклучуваат меѓусебно?
Јас сум среќен што нема сега за сега појак земјотрес, но исто така ми е смешно што Миленко фрлал фризби и Господ тестира нов вуфер...

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
posle poplavata vo sk na taa tema bese kade sto pisav deka treba da se ocekuva zemjotres ,

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Не се нормални еј :facepalm:

Раководството на партијата и нејзините медиумски мегафони продолжуваат да се подбиваат со стравот на граѓаните од земјотрес. Сеќавањата на катастрофата од 1963-та година се се’ уште свежи за скопјани и Македонија и секој непријатен потрес на скопското тло сите ги соочува со стравот од разорнатамоќ на природата и огромните загуби кои може да ги предизвика.

За разлика од вознемирените граѓани, функционери на СДСМ и нивните медиумски мегафони се потсмеваа и тераа шега со чувствата на граѓаните, исмевајќи им го стравот и обидувајќи се, како и при секоја природна непогода, да ја исполитизираат и злоупотребат во своја корист.

http://kurir.mk/makedonija/vesti/mozhat-li-podole-od-ova-sdsm-vo-svoj-stil-graganite-vo-panika-tie-se-potsmevaat/
Прoчитaј ги влaдините гзoлижaчи, или не смееш нив дa ги пoкaжеш? Сељaк.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.545
Поени од реакции
11.522
posle poplavata vo sk na taa tema bese kade sto pisav deka treba da se ocekuva zemjotres ,
а сите стручњаци викаат дека поплавите и земјотресите немаат никаква поврзаност
а ова ти шо си го кажал сите го знаат, ништо ново и клише муабет е

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.545
Поени од реакции
11.522
а сите стручњаци викаат дека поплавите и земјотресите немаат никаква поврзаност
а ова ти шо си го кажал сите го знаат, ништо ново и клише муабет е

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom