Фан Клуб: Интер

Јас незнам зошто не би можеле со овој состав да играме против овие малите екипи?!

Според мене е најдобро што имаме моментално.
fT0Broy.png

Наместо Хандановиќ може ГабиГол да игра.

Место Хандановиќ тебе ќе те ставам!:D

Аха Дамброзио штопер :pos:

Што е толку смешно експерту? Во неколку натпревари Даброзио играше на штоперска позиција, и играше солидно, можеби и многу посолидно од бек.

Еве например на тоа место може и Медел да игра.

Место Хандановиќ тебе ќе те ставам!:D

Што е толку смешно експерту? Во неколку натпревари Даброзио играше на штоперска позиција, и играше солидно, можеби и многу посолидно од бек.

Еве например на тоа место може и Медел да игра.
Смешно е шо Дамброзио е воопшто во Интер, поарно Медел да го ставеше во формацијата. Ме нарече експерт :pipi:

Како може да ти стартува играч кој паднал на медицинските прегледи во 3 различни клуба во еден трансфер период, никогаш нема да разберам.
Има проблем со коленото за што е потребна операција, што не значи дека не може да игра.
Наполи и Вест Хем се откажаа пошто не им се ризикуваше да го оперираат и лечат.

Боље тој Минаж да го игра прва постава, сидашов Сантон како и да е ќе издиши у 60та минута а до тогаш Манај и Мевљуртари мозокот ќе му го испијат и ќе ни створат 35 шанси.

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Пескара има 1победа и 1 нерешена, Интер 1изгубена 1нерешено поголеми се шансите Интер да изгуби одколку да победи вечерва :)

Фидер клуб ни е Пескара бе,пуштете ја 2-2&3+ и лапајте си парички :icon_lol:[DOUBLEPOST=1473591998][/DOUBLEPOST]
Пескара има 1победа и 1 нерешена, Интер 1изгубена 1нерешено поголеми се шансите Интер да изгуби одколку да победи вечерва :)

Таа една победа им е службена,го изедоа од Сасуоло како циган мрсул (јака фора Син,ти ебам металецот)

Ако не ја тепаат вечер оваа збиротина од Бизари, 3 шпони, Кампањаро, 2 позајмени играчи од Интер и Аквилани одма нека се распаднат.

Иначе овие Милан дно допираат, го земаа гуштерот Фасоне за ЦЕО, да ги опраи, и за спортски директор откако попија НЕ од Аусилио и Паратичи од Јуве сеа го земале шефот на скаутите на Интер, Мирабели така нешто.

Интер ќе има нов ЦЕО, Болингбрук ќе си иде од тимот, кинезите ќе си донесат свој човек на тоа место.

Чекајте малку другари,

У италија врне истура , да не ја одложат и нашава?

т.е. и онака услуга ке ни напраат да не се нервираме :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom