Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Zdr...Nov sum na forumov,sakam da zemam klima inverter,se mislam da ja zemam GREE LOMO ECO GWH12QB-K3DNC4D,arno ama specifikacii za nea nema nikade,osven na klimi.mk...Ja ima li nekoj ovaa klima i iskustvo so istata...Predhodno bev zainteresiran za GREE LOMO onaa od 31000den,GREE Cozy,BEKO BHIN 120 EU Invertet,Vivax ACP-12CH35AERI...Koja od ovie e najdobar izbor,cena,kvalitet,opcii i dr...?
Informaciite za Lomo Economic nit se krijat nit pa se stroga tajna, gi imas na forumov na nekolku pati postirani a sekako mozes da gi dobies i tamu kaj oficijalniot zastapnik.
A za drugite sto gi spomna sigurno nema da najdes pojse od toa sto ke go najdes na klimi.mk ili drug shoping sajt.....zaprasaj se zasto e toa taka i ne se misli mnogu za Lomoto da ne ti izbega i ova od 20k kako sto ti izbegalo toa od 30k ;)
Servisno Lomo Economic GWH12QB-K3DNC4D(WIFI)
Test Report (so ist bar-cod) prikacen u atach
Slika od Indoor edinica (so zdravje da se sluzi :) )
Lomo Economic indoor1.jpg Lomo12Eco.jpg

Attachments

Последно уредено:
  • Ми се допаѓа
Reactions: GT1
Може некоја препорака? Немам веќе што да гледам :( Било каков жанр само да не е романса.

Informaciite za Lomo Economic nit se krijat nit pa se stroga tajna, gi imas na forumov na nekolku pati postirani a sekako mozes da gi dobies i tamu kaj oficijalniot zastapnik.
A za drugite sto gi spomna sigurno nema da najdes pojse od toa sto ke go najdes na klimi.mk ili drug shoping sajt.....zaprasaj se zasto e toa taka i ne se misli mnogu za Lomoto da ne ti izbega i ova od 20k kako sto ti izbegalo toa od 30k ;)
Servisno Lomo Economic GWH12QB-K3DNC4D(WIFI)
Test Report (so ist bar-cod) prikacen u atach
Slika od Indoor edinica (so zdravje da se sluzi :) )
Прегледај го приврзокот 156025 Прегледај го приврзокот 156026
Vikas ke mi stopli 25m2 bez problem? I kazi mi dali i ovaa klima ima G10 tehnologja,dali ima toa EVV misam taka bese i na servisnoto kako sto vidov ima alu cefki,toa nekoj go posoci kako problem vo predhodnite postovi...? Strelec dali si ti monter za ovie klimi i ako si daj mi broj sakas tuka sakas vo pp

Vikas ke mi stopli 25m2 bez problem? I kazi mi dali i ovaa klima ima G10 tehnologja,dali ima toa EVV misam taka bese i na servisnoto kako sto vidov ima alu cefki,toa nekoj go posoci kako problem vo predhodnite postovi...? Strelec dali si ti monter za ovie klimi i ako si daj mi broj sakas tuka sakas vo pp
Ke ti zavrsi rabota za 25m2
Alu-cevki nema kaj Gree klimite, toj muabet so Alu-cevkite bese za LG klimi(si pomesal). Tamu vo servisnoto ti pisuva vaka "aluminium Fin - copper Tube)....copper tube(znaci cevkata e bakar) pa imas crticka pa posle Aluminium Fin(fin se percata okolu cevkata) i tie perca(rebra) sekogas se aluminumski. Izmenuvacot ne e napraven od gola cevka oblozena e so tie perca/anteni.
Eve pogledaj tuka

Последно уредено:
  • Ми се допаѓа
Ke ti zavrsi rabota za 25m2
Alu-cevki nema kaj Gree klimite, toj muabet so Alu-cevkite bese za LG klimi(si pomesal). Tamu vo servisnoto ti pisuva vaka "aluminium Fin - copper Tube)....copper tube(znaci cevkata e bakar) pa imas crticka pa posle Aluminium Fin(fin se percata okolu cevkata) i tie perca(rebra) sekogas se aluminumski. Izmenuvacot ne e napraven od gola cevka oblozena e so tie perca/anteni.
Eve pogledaj tuka
Ne mi kaza dali ima G10 i EEV za ovoj model?

тоа ќе си прашаш во гри мк они ќе ти кажат, Г10 е сигурно а дали има електричен вентил не знам, но тоа и не е толку битно колку што е битна цената, а цената е екстра за таа клима, плус имаш далечинско ( wi-fi ) кое ти фаќа од секаде и во секое време

• Ми се допаѓа
Леле леле демек за 20к дај парите и не прашувај. Дали е 1к или 20 не е битно негови се парите.јас моето кози го дадов земав он оф галанц, половен за во спална па ќе видиме.Поздрав за твои пари земај што ти сакаш.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Ако внимателно ги прочиташ техничките спецификации од документот кој ти го прати @Strelec ке прочиташ дека инвенторот има капилара.
1473623233.jpg

Леле леле демек за 20к дај парите и не прашувај. Дали е 1к или 20 не е битно негови се парите.јас моето кози го дадов земав он оф галанц, половен за во спална па ќе видиме.Поздрав за твои пари земај што ти сакаш.

Што му бидна на Cozy?

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Ако внимателно ги прочиташ техничките спецификации од документот кој ти го прати @Strelec ке прочиташ дека инвенторот има капилара.
1473623233.jpg
Pa ti mnogu pismen si bil....alal vera
Aj sea i zxa vivaxot kazi so pisuva kapilara ili EEV....mozes i za BEKO.

• Ми се допаѓа
Ништо климата е ок и ништо повеќе од тоа,додека не соберам пари за подобра ќе ја користам галанцот он оф клима,козито замина кај брат ми.

Pa ti mnogu pismen si bil....alal vera
Aj sea i zxa vivaxot kazi so pisuva kapilara ili EEV....mozes i za BEKO.
Напротив, појма немам за инвертори и клими ама токму затоа и ставив скриншот за да може да реагираат поискусните, а највеќе што мразам е ароганто однесување.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom