?
..........
Гостин
Статистика немам правено, ама знам дека сум во право, дека поголем број од врски од ваков карактер не успеваат.
Можеби, ама оние пак кој успеваат се вистинските, реални..

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Статистика немам правено, ама знам дека сум во право, дека поголем број од врски од ваков карактер не успеваат.
Можеби, ама оние пак кој успеваат се вистинските, реални..![]()
Знам ќе звучи глупо ама ај и јас да прашам за некој совет.
Дали 2 годишна врска би можела да опстане на далечина?.Мислам не е којзнае каква пошто се работи за градови во земјата и поради студирање во различни од нив нема да се има толку контакт освен на телефон и другите средства на комуникација.
Иако поголемата работа зависи од двајцата,би ве замолил за совет.
Слабо чувствуваш ама очигледно е дека чувствуваш нешто за неа, инаку не би ти било гајле со какви се дружи и што ќе биде со неа ако продолжи. Btw како треба да постапуваш? Ако стварно не чувствуваш ништо кон неа тогаш уживај си, нема зошто да се прашуваш, ама пошто мислам дека кај тебе не е така прво самиот преиспитај се што сакаш уствари. Ако е она таа што ти треба тогаш пробај да се смирите. Ако не бива не искачај кај што искача она па што сака нека прави со тие к**ви. Сепак не знам зошто сте раскинале и каква ви била врската па не можам да ти кажам нешто повеќеKako treba da se postapuva koga ke ja vides bifsata koja si bil nekogas vo vrska so nea 7 meseci , a taa ne saka da frli eden pogled vrz mene , a sto e najloso na izleguvanje navecer e so na k**vi so gi znae cel grad kakvi se ... Ne sme vo vrska podolgo od 2 meseci , slabo custvuvam za nea nesto , no koga ke ja vidam so ovie k**vite se nerviram premnogu ... Nekoj sovet ? fala odnapred .
Kako treba da se postapuva koga ke ja vides bifsata koja si bil nekogas vo vrska so nea 7 meseci , a taa ne saka da frli eden pogled vrz mene , a sto e najloso na izleguvanje navecer e so na k**vi so gi znae cel grad kakvi se ... Ne sme vo vrska podolgo od 2 meseci , slabo custvuvam za nea nesto , no koga ke ja vidam so ovie k**vite se nerviram premnogu ... Nekoj sovet ? fala odnapred .
Не прашувај гаталец, прашај паталецЗнам ќе звучи глупо ама ај и јас да прашам за некој совет.
Дали 2 годишна врска би можела да опстане на далечина?.Мислам не е којзнае каква пошто се работи за градови во земјата и поради студирање во различни од нив нема да се има толку контакт освен на телефон и другите средства на комуникација.
Иако поголемата работа зависи од двајцата,би ве замолил за совет.
Чим го нема, у затвор ќе да го пикналеАбе што направи оној шабанот со типката???Со изнудувањето ?!!!
Здраво,значи ме мачи една работа..Летово ми се свиѓаше едно девојче и искочивме неколку пати на кафе и на тоа остана,значи не успеав кај неа.Арно ама после неколку месеци се запознав со една од нејзините другарки и после извесен период решивме да почнеме со врска..Е сега некако односите меѓу нив малку заладиле,а и правев муабет со другарка и ,ми вика дека стварно било незгодно и дека тоа шо сме направиле сме направиле веќе биднало,нема враќање..Мене ми е многу убаво сеа за сеа,ама не сакам па да се расипе нечие другарство заради ова..Ако може совет шо да праам ?поз
Здраво,значи ме мачи една работа..Летово ми се свиѓаше едно девојче и искочивме неколку пати на кафе и на тоа остана,значи не успеав кај неа.Арно ама после неколку месеци се запознав со една од нејзините другарки и после извесен период решивме да почнеме со врска..Е сега некако односите меѓу нив малку заладиле,а и правев муабет со другарка и ,ми вика дека стварно било незгодно и дека тоа шо сме направиле сме направиле веќе биднало,нема враќање..Мене ми е многу убаво сеа за сеа,ама не сакам па да се расипе нечие другарство заради ова..Ако може совет шо да праам ?поз
Не слушај никој, ако не за тебе ќе се скараат тие за некој друг, терај таму додека оди па што биде нека биде...Здраво,значи ме мачи една работа..Летово ми се свиѓаше едно девојче и искочивме неколку пати на кафе и на тоа остана,значи не успеав кај неа.Арно ама после неколку месеци се запознав со една од нејзините другарки и после извесен период решивме да почнеме со врска..Е сега некако односите меѓу нив малку заладиле,а и правев муабет со другарка и ,ми вика дека стварно било незгодно и дека тоа шо сме направиле сме направиле веќе биднало,нема враќање..Мене ми е многу убаво сеа за сеа,ама не сакам па да се расипе нечие другарство заради ова..Ако може совет шо да праам ?поз
Чим го нема, у затвор ќе да го пикнале![]()