Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Брегалница 2
Ѓорче 3+
Адмира 3+
Сандефјорд 1
Кобресал 3+
Ајакс 3+
Стабаек 3+
Норкопинг 1
Рома 3+

Ова ќе го пуштам за 100-че,нека трча,реално изгледа

Zdravo narode ima pola god kaj so sum nadvor od MK me interesira ima li nekoja promena za online kladenje? slusnav mozelo na mozzart no go zabranile?

Нема промени во вукојебинава.
Онлајн кладење во Државна лотарија, тие имаат монопол.
Моцарт имаа такво кладење само една недела, па после од Моцарт велеа демек имале технички проблеми, а реалноста е дека морале да престанат со опцијата за онлајн кладење.

Screenshot_2016-09-11-13-05-38.png
Хендикепов на џоковиќ ваврунка е - 2. Што значи ова, доболно е ваврунка еден сет да земит за влези типов?

Денес е 1.7 квота, а вчера беше 2.5. Нешто ми немат логика.

Sent from my LG-D850 using Tapatalk

Прегледај го приврзокот 156053
Хендикепов на џоковиќ ваврунка е - 2. Што значи ова, доболно е ваврунка еден сет да земит за влези типов?

Денес е 1.7 квота, а вчера беше 2.5. Нешто ми немат логика.

Sent from my LG-D850 using Tapatalk

H1 - 2 ( мора да е точен резултат 3-0 за Новак)
HX - 2 ( точен резултат 3-1 за Новак)
H2 - 2 ( победа на Новак 3-2 или било каква победа на Вавринка)

10000% Вавринка ќе земи сет бе,одам куќата да ја ставам па да си ја ставам Рехау дограмата и Италјански плочки во купатилото:kafence:

• Ми се допаѓа
Reactions: L.A
Саламандер се Турски односно ги носат од Турција што по автоматизам се фушарија:kluc:

2700 евра се спружив за Саламандер дограма на мојот спрат. Ќе ти ја дупнам главата. :mad:

Wawrinka зема сет ти е 1.40. Значи во овој случај те покрива и 3-0 за Wawrinka, затоа е помал.
За Wawrinka ова ќе биде трето финале, првите две ги доби (AO '14 против Nadal , RG '15 против Djokovic) и двата меча во 4 сета.
Djokovic ќе го игра 21. грен слем финале, а на претходните 20 има скор 16-4 (16 over 3.5 sets, 16 under 3.5 sets).

Why?
Чим Џони кажа пиши пропало.

Metalurg ke nastradaat denes od Veszprem. Vo kopacka e 1,25,ako ne ja promenile,togas e taman za igranje. I Almagro treba da e 1.

Сампдорија 1+ 1.70 ?
Овде ќе ја употребам логиката на магистерот, може ќе дадат, а може и нема да дадат гол Самп :D

Солиден коефициент е за некој врзан лист, за сериозна игра општо вакви типови дава гол не ми се за играње.

86310f4094db757d7044bf3b8d60c57b.jpg

Ajax 3+
Celzi 2
Ktp gg3+
Huachipato 3+
Mainz 3+
Uplata 300den

Ps.namesto Huachipato,na dva pati mi ja zgresi ..po tret pat trebase da ja ostaam

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vo kopacka Pelister i Shkendija ne se padnati,Vesprem,Ankara rakomet zeni 1,50 na net 1,15 1,20,Hradecka 1,60,Kania 2,4,taa protiv Stefkova 2,80 (zaboraviv koja bese :icon_mrgr:) i Gummersbach 1,80 (net 1,35).. Ako igrate samo po 100 den,inace gi pagjaat.

Odam vo ednata kopacka i uplakam na 30den da vidam,super kvotite.Probuvam so 500 u kurac kvotite.Mu vikam uplakaj po 50-100 aaa ne moze.Otidov vo drugata i si uplativ fino lepo.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom