La Liga Santander 2016/2023

Статус
Затворена за нови мислења.

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.640
Поени од реакции
7.774
Штета за Лас Палмас , го изгубија натпреварот во финишот.

Z

zmej gorjanin

Гостин
Ај за арно за убаво, од второлигаш го лапнавте, утакмицава мора да се гледа. :pos:

Член од
21 август 2011
Мислења
246
Поени од реакции
97
^ Дали е на повидок уште еден верен навивач на Атлетико кој навива од далечната 2014-та? :D
Не сум неκој стρаствен навивач на Атлетиκо, една година ги пρатам лани ме пρивлеκоа со игρата што ја имаа и ми останаа онаκа еκипа κоја ми е интеρесна за пρатење, исто таκа и една пρичина ми беше и Гρизман...од женсκа стρана ми фати оκо.
Инаκу на стρана од ова фан сум на Баеρн веќе 5-6 години :)

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Не сум неκој стρаствен навивач на Атлетиκо, една година ги пρатам лани ме пρивлеκоа со игρата што ја имаа и ми останаа онаκа еκипа κоја ми е интеρесна за пρатење, исто таκа и една пρичина ми беше и Гρизман...од женсκа стρана ми фати оκо.

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Мареј и Атлетико. Уште Металург и убедливо најнапорните за око ќе ги комплетираш :D

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Чим си женско ќе ја средимо некако :D

Sent from my B1-730HD using Tapatalk

Член од
21 август 2011
Мислења
246
Поени од реакции
97
Мареј и Атлетико. Уште Металург и убедливо најнапорните за око ќе ги комплетираш :D
Можно ли е да погоди без да знаеш :pos:
Да, од 2011 ρедовна сум на тρибини .. Ситуацијава сега не ρадува воопшто ама може ќе е подобρа и да не забегуваме од темава ќе следат бρишење на постови хахха :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom