судијата им еба матерМатер му ебавте на Лас Палмас погани усти.![]()
Не сум неκој стρаствен навивач на Атлетиκо, една година ги пρатам лани ме пρивлеκоа со игρата што ја имаа и ми останаа онаκа еκипа κоја ми е интеρесна за пρатење, исто таκа и една пρичина ми беше и Гρизман...од женсκа стρана ми фати оκо.^ Дали е на повидок уште еден верен навивач на Атлетико кој навива од далечната 2014-та?![]()
Не сум неκој стρаствен навивач на Атлетиκо, една година ги пρатам лани ме пρивлеκоа со игρата што ја имаа и ми останаа онаκа еκипа κоја ми е интеρесна за пρатење, исто таκа и една пρичина ми беше и Гρизман...од женсκа стρана ми фати оκо.
Инаκу на стρана од ова фан сум на Баеρн веќе 5-6 години![]()
Мареј и Атлетико. Уште Металург и убедливо најнапорните за око ќе ги комплетирашНе сум неκој стρаствен навивач на Атлетиκо, една година ги пρатам лани ме пρивлеκоа со игρата што ја имаа и ми останаа онаκа еκипа κоја ми е интеρесна за пρатење, исто таκа и една пρичина ми беше и Гρизман...од женсκа стρана ми фати оκо.
Чим си женско ќе ја средимо некакоНе сум неκој стρаствен навивач на Атлетиκо, една година ги пρатам лани ме пρивлеκоа со игρата што ја имаа и ми останаа онаκа еκипа κоја ми е интеρесна за пρатење, исто таκа и една пρичина ми беше и Гρизман...од женсκа стρана ми фати оκо.
Можно ли е да погоди без да знаешМареј и Атлетико. Уште Металург и убедливо најнапорните за око ќе ги комплетираш![]()