Протести низ Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Затоа ти викам ти личи ситуацијава. Научен си да живееш во гомна и отпад. Муштерија си им прв.Сѐ купуваш матори.

За урбаната мафија чувме кој одлучува како и каде ќе се рушат објекти. Најверојатно затоа ќе треба Државата да плаќа милионски суми во скоро време.
пак ја вртиш работата, не размислуваш објективно... Космос го сруши државна инспекција, формално - правно по закон, ама веројатно суштински по налог на урбана мафија , а поради тоа што се обиде да ги обори цените на становите ...
И немој селективно да коментираш, одговори, кој стои зад високоградбата во Магир Маало ??

.. б.т.в., уште една глупост на партиските војници..
398120.jpg

...после кога губат избори друг им е крив, наместени биле...

Последно уредено:
... под силен притисок на меѓународниот фактор, особено ЕУ и САД, бидејќи нивните оценки се дека во Албанија судството е најкорумпираниот сектор.

http://tocka.com.mk/1/207029/nad-sto-sudii-i-obviniteli-vo-albanija-podnesoa-ostavki
A pokorumpirani sudstva od EU i USA dali ima na ovoj bel svet. Tie ja izmislija korupcijata, poslednive 50 60 godini vo USA nema izbori shto ne se namesteni.
Nivnite ocenki se bull shit.

Ништо од тоа не е точно. Криво ви е дека Паторот уствари е поспособен од сите пред него.
Е тоа е. Македонска работа. Да му умре на комшијата магарето.
Завист, злоба и љубомора.
А дека сите политичари се полнат со пари-точно е. Тие се јаки селсмени на државно ниво и секој заслужува провизија на таа функција. Било одсекогаш и ке биде така без разлика на муабетите чаршијски. Барем нашиве политичари не праат војни по светот ко западњачкине да гине народ безвезе само.

Мислам...џабе агитирање, с-скање, срање и банои и што ти ја знам Гаро-баук прикаски за секој нов член што ја пишува вистината.[DOUBLEPOST=1473460946][/DOUBLEPOST]Ти модераторче научи се да банираш па потоа пробувај;)
Копито едно
Нај богатата држава во свет па не може да си го дозволи тоа што патката гради и кради низ цела Македониа а на стопанството должи преку 30м евра по разни основи

Заев е црпнат ама овој паторот е бесконечно поцрпнат.

Ќе ми биди мило и сеири ќе гледам од Германија патророт да остани на влат па ко ќе секнат сите пари па вие дудлачите и куропушачите од администрација да го барате да пресудите како на неговиот имењак Николај Чаушеску од Ронамија

пак ја вртиш работата, не размислуваш објективно... Космос го сруши државна инспекција, формално - правно по закон, ама веројатно суштински по налог на урбана мафија , а поради тоа што се обиде да ги обори цените на становите ...
И немој селективно да коментираш, одговори, кој стои зад високоградбата во Магир Маало ??

Државна инспекција , ДРЖАВНА ИНСПЕКЦИЈА, нека трепка ова :pos:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Гласот на вистината се слушна во бомбите на Заев. Во нормална држава тоа ќе беше доволно народот со напалм да ги избрка идиотите од Владата. Ама ние сме посебен случај... Судбината на народот стварно зависи од изборите, за тоа си во право. Ама дали граѓаните ќе изберат правилно, тек допрва ќе видиме...
A be ajde kakvi bombi...toa bea prdezhi i nishto drugo. Vo normalna drzhava Zaev ke svireshe klavir zad reshetki.

На Македонија и нема спас. Затоа искористете колку што можете уште овие неколку години , после тоа сите заедно во Вардар.

A be ajde kakvi bombi...toa bea prdezhi i nishto drugo. Vo normalna drzhava Zaev ke svireshe klavir zad reshetki.
Во која ненормална држава полицаец вози три години нерегистрирано моторно возило и парави прекшок а колегата кој го сопрел,констатирал и казнил е под притисок и принуден да оди на боледување.

Во една ненормална држава како Швајцарија,Македонскиот амбасадор член на дуи го сопрела полиција и утрврдила дека е под дејство на алкохол и по кратка постапка го вратија во нормалната држава како Македонија

На галијата и напад на Солун, затоа што е наш.
Нема друго...ако не правиш агресивна експанзија ке бидеш лузер во историјата и ке те асимилираат полека со кур ке те победат и децата ке ти ги ебат другите нации и народи.
Во борба, во борба во борба...македонски народееееееееее...
За идеале гину будале

Во која ненормална држава полицаец вози три години нерегистрирано моторно возило и парави прекшок а колегата кој го сопрел,констатирал и казнил е под притисок и принуден да оди на боледување.

Накачувам на малтретирање поради запирање на женска на полицаец.

И во која ненормална земја мнозинството малтретира малцинства, а не обратно...

После тие „прдежи“ петте најјаки фигури на режимот веќе не се на функција, во Владата имаш опозициски министри, имаш СЈО, а партијата што до пред две години имаше целосна контрола врз се и правеше што ќе посака сега два пати не може да задржи „бетониран“ датум за избори. Ќе да се некои јаки прдежи...

Ако не се радикализираме ке не снема како Македонија и македонци.
Оваа порака не е за слабичите и за гастербајтерите.:icon_lol:
Да се радикализираш?
За кого и за што?

После тие „прдежи“ петте најјаки фигури на режимот веќе не се на функција, во Владата имаш опозициски министри, имаш СЈО, а партијата што до пред две години имаше целосна контрола врз се и правеше што ќе посака сега два пати не може да задржи „бетониран“ датум за избори. Ќе да се некои јаки прдежи...
Prdezhite si se prdezhi, rabotata ja zavrshi chadorot, a ke go storeshe toa i bez prdeshite, bidi siguren. Chudo edno kako vi gi perat mozocite.

Ништо од тоа не е точно. Криво ви е дека Паторот уствари е поспособен од сите пред него.
Е тоа е. Македонска работа. Да му умре на комшијата магарето.
Завист, злоба и љубомора.
А дека сите политичари се полнат со пари-точно е. Тие се јаки селсмени на државно ниво и секој заслужува провизија на таа функција. Било одсекогаш и ке биде така без разлика на муабетите чаршијски. Барем нашиве политичари не праат војни по светот ко западњачкине да гине народ безвезе само.

Мислам...џабе агитирање, с-скање, срање и банои и што ти ја знам Гаро-баук прикаски за секој нов член пто ја пишува вистината тука.
Во светот некои работи нема никогаш да се променат. Една од тие е и политиката како занат за паметни особи.
da,zatoa praat vojni kaj nas. se sekjavas na lanskiot incident so `teroristite` pokaneti od Mijalkov i Jankulovska?

Lol.... Aj sega ubavo razmisli ama so svoja glava ne ona sto citas po soros portalite...

Kazi koj e glaven u drzavata? Kazi sto napravile tie opoziciski ministri, kolku vredi nivniot potpis? Kako mu ide na sjo? Dali se gradat seuste proektite sto bea problematicni? Dali ne izlaganjeto na izbori smeni nesto, osven sto sega pred svetot sme edna nestabilna drzava pa kreditiranjeto ke bide poskapo...

Posle izbori jasno ti e deka i stranskata podrska naglo ke opadne, odnosno ke se pregrupiraat i ke sorabotuvaat so pobednikot na izborite. Mkd ke se vrati vo kolosek normalno kakov sto oni posakuvaat, niv toa im e vazno a drugite ke vidime

da,zatoa praat vojni kaj nas. se sekjavas na lanskiot incident so `teroristite` pokaneti od Mijalkov i Jankulovska?

Нема да ви помине таа лага, макар и милион пати да ја повторувате. Дали некој намерно ќе си развлекува сили на демонстрации, Куманово, граница/мигранти или напаѓачот ќе му го направи тоа?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom