Let 3
The Nipple Erector
- Член од
- 13 јули 2008
- Мислења
- 30.896
- Поени од реакции
- 31.279
е па ај познавачу опиши ни ти то чудoАХА
те сметав за познавч на техника а ти си бил шегаџија!
иди на тема хумор ке направиш кариера!
Овде се семе заебани типови само хардвер не интересира
на интернет копи пасте слики и “дали знаеш шо е ова“
ете ти стручњак
Просветли не кажи “тое е то и то, учествуваше до сега во тие тие и тие војни и конфликти, лансирал вкупно толку и толку ракети, собрил толку и толку цели, процент на успешност е толку и толку....“
Ја се шегувам со тебе пошто гледам дека абер немаш од темата клаваш се шо ќе најдеш на интернет без никаква анализа или коментар.
Војската е сериозна работа, тоа е систем, интегриран, координиран.
Јас бев во руски возила и тенкови и пукав со руски и ракети и оружја и сум гледал боеви гаѓања со руски техники и сум учествувал во воени вежби со повеќе војска од цела АРМ сега шо има, и сум гледал чудо од оклопи калибри возила и сум гледал небо ишарано со ПА обележувачки зрна кои после неколку секунди високо високо се самоактивираат, и сум бил до мигови и ми летале над глава на десетина метри и сум гледал како ги носат во подземни склоништа со трактори и сум имал и луѓе и техника под моја команда, и учел и полагал некои предмети во кабинети со затемнети стакла од каде не смеевме да ги изнесуваме тетратките ни литература за тој предмет и ми пролетале и некои проектили околу глава.....
зато ми е често и напор да дискутирам со оние кои не ја познаваат или не ја доживееле војската или војната[DOUBLEPOST=1473340759][/DOUBLEPOST]F-16 успешно избегна 6 руски противвоздушни ракети, Ирак, 1991:
Последно уредено: