Ме заболе мене за сдс. Имате патолошка опсесија да го напаѓате сдс, во име на одбрана на своја глупост и неспособност.
Тебе страв ти е некоја слика од Стајковци да стаиш, па вадиш сега од грчки сајтови дур ладиш муда у Афитос, лаву маќедонски! Баш ми е кеиф што ти се погоди времево, па место по плажи дремеш на форум, дибек еден.
ти во исто време се праиш независен а рипаш ако се обелодени глупост на сдсм ?? Што мислиш, другите се малоумни ??
А празната пет амбалажа плива по Вардар со децении, има такви места на Вардар кај се собира и кај ПИОМ. Дупката кај МНР не е свлечиште туку е ископ за нова ѕграда... па и за хотел Хилтон копаа и со години ја празнеа во Вардар од подземни води .. ова кај МНР ако има грешка на изведувачот, тој треба да ја отклони и сноси одговорност...
А задниве неколку години сме сведоци на 24/7 лаење на портали како тричко, коза ностра и други по ФБ, никој не побарал цензура на ФБ и интернетот... МВР дејствуваше само неколку пати кога имаше уцени со експлицитни фотки, воглавном на малолетни лица..
Ова со регулацијата е измислица на сдсм, а сега би сакале да ја прошират и на интернет, ама само на тие написи што ним не им се допаѓаат

А
кој дреме на форум ? лани си дошол на форумот , види колку постови си напишал, посебно заднава година...
б.т.в., во Афитос ќе одам другата недела и времето таму ќе биде супер..[DOUBLEPOST=1473409230][/DOUBLEPOST]
Абе не излезе од дома вчера да го видиш Гомнарското Езеро во центарот на Скопје? И депонијата за пластика зад "галиине" во Вардар?
такво езеро имавме во населбата Н.Лисиче околу 10 години, мислам 90-2000, на крај се откажаа од градба и го затрупаа, сега паркче за деца е... некој тогаш дури одеа таму риби да ловат ... епа нека видат и во центарот на Скопје малку од таа работа.. б.т.в., поред Вардар градеа и хотел Москва и хотел Хилтон ( уште го градат), се испумпуваше нонстоп вода со години во Вардар..
.. а прошетај поред Вардар па ќе видиш и други
депонии со пет амбалажа, проблемот е што не ја вадат... во Србија намерно ја фаќаат по реките пет амбалажата и ја рециклираат