Протести низ Македонија (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Голема мудрост од малиот мозок. Ова демек јас сум смешен, а со тоа и лупам зелени, а ти све што ќе кажеш е на место, затоа што нели имаш работа со прости среднисти. Ама таа ароганција која ја црпете како главно оружје во последните 10 години ќе направи Грујо да остане уште 10 години на власт. А јас лично ќе ургирам на ацид да ти даде и посакркастични емотикони, чисто да фрустрацијата да си ја регулираш.[DOUBLEPOST=1473366189][/DOUBLEPOST]
Опаа се јави и Бурлеската...
Онака успат да те прашам, тој изворот што ти беше, до кај е со бомбите за Смилковци ?

Ти се вооружа за новиот Мајдан? Или за новиот терористички напад кои требаше да следи пред едно половина година?

Посмешен лик од тебе на форумот беше само Ванлок.

Голема мудрост од малиот мозок. Ова демек јас сум смешен, а со тоа и лупам зелени, а ти све што ќе кажеш е на место, затоа што нели имаш работа со прости среднисти. Ама таа ароганција која ја црпете како главно оружје во последните 10 години ќе направи Грујо да остане уште 10 години на власт. А јас лично ќе ургирам на ацид да ти даде и посакркастични емотикони, чисто да фрустрацијата да си ја регулираш.
Како не ти се смачи не ми е јасно.:(

Со месеци продаваше приказни дека ќе има крвави пресметки ала Мајдан на плоштадот во Скопје, па дури и предвидуваше терористички напади во наредните неколку месеци.

Ни едното ни другото се деси, па сега си нервозен пошто испадна кловн.

Ти се вооружа за новиот Мајдан? Или за новиот терористички напад кои требаѓе да следи пред едно половина година?

Посмешен лик од тебе на форумот беше само Ванлок.
Ако де, барем се смееле луѓето, за разлика од вас жални ликови кои покажуваат „интелектурална надмоќ“ преку емотикони и исмејување, слично како и пастирот.

Ако де, барем се смееле луѓето, за разлика од вас жални ликови кои покажуваат „интелектурална надмоќ“ преку емотикони и исмејување, слично како и пастирот.

Тоа и велам, треба почесто да пишуваш. :)

Како не ти се смачи не ми е јасно.:(

Со месеци продаваше приказни дека ќе има крвави пресметки ала Мајдан на плоштадот во Скопје, па дури и предвидуваше терористички напади во наредните неколку месеци.

Ни едното ни другото се деси, па сега си нервозен пошто испадна кловн.
Абе види и ти предвидуваше дека Грујо ко посран ќе си отиде у затвор, па и тоа не се деси и што да праиме сеа? Или твоите беа желби, а не приказни ?[DOUBLEPOST=1473366937][/DOUBLEPOST]
Тоа и велам, треба почесто да пишуваш. :)
Не можам јас до толку да пишувам имам работа. Ќе видиш за 10 години кога ќе падне Грујо и ќе дојде Зајо ќе те запосли и ти не ќе можеш толку често да пишуваш.

Абе види и ти предвидуваше дека Грујо ко посран ќе си отиде у затвор, па и тоа не се деси и што да праиме сеа? Или твоите беа желби, а не приказни ?

Батали Грујо, дај ново предвидување. Може да ги погодиш бројките за лото? :vozbud:

Вака изгледа Скопје, откако дпмне го откочи развојот и напредокот 14222292_1117067508342320_1936720216632669396_n.jpg

mnr-voda-3.jpg

кога ΣΔΣΜ ќе дојде на власт, некаде 2025... ќе се стопи целиот мраз на Артикот и ќе има поплави 24/7
Ме заболе мене за сдс. Имате патолошка опсесија да го напаѓате сдс, во име на одбрана на своја глупост и неспособност.
Тебе страв ти е некоја слика од Стајковци да стаиш, па вадиш сега од грчки сајтови дур ладиш муда у Афитос, лаву маќедонски! Баш ми е кеиф што ти се погоди времево, па место по плажи дремеш на форум, дибек еден.

Ме заболе мене за сдс. Имате патолошка опсесија да го напаѓате сдс, во име на одбрана на своја глупост и неспособност.
Тебе страв ти е некоја слика од Стајковци да стаиш, па вадиш сега од грчки сајтови дур ладиш муда у Афитос, лаву маќедонски! Баш ми е кеиф што ти се погоди времево, па место по плажи дремеш на форум, дибек еден.
ти во исто време се праиш независен а рипаш ако се обелодени глупост на сдсм ?? Што мислиш, другите се малоумни ??
А празната пет амбалажа плива по Вардар со децении, има такви места на Вардар кај се собира и кај ПИОМ. Дупката кај МНР не е свлечиште туку е ископ за нова ѕграда... па и за хотел Хилтон копаа и со години ја празнеа во Вардар од подземни води .. ова кај МНР ако има грешка на изведувачот, тој треба да ја отклони и сноси одговорност...
А задниве неколку години сме сведоци на 24/7 лаење на портали како тричко, коза ностра и други по ФБ, никој не побарал цензура на ФБ и интернетот... МВР дејствуваше само неколку пати кога имаше уцени со експлицитни фотки, воглавном на малолетни лица..
Ова со регулацијата е измислица на сдсм, а сега би сакале да ја прошират и на интернет, ама само на тие написи што ним не им се допаѓаат :mad:
А кој дреме на форум ? лани си дошол на форумот , види колку постови си напишал, посебно заднава година...
б.т.в., во Афитос ќе одам другата недела и времето таму ќе биде супер..[DOUBLEPOST=1473409230][/DOUBLEPOST]
Абе не излезе од дома вчера да го видиш Гомнарското Езеро во центарот на Скопје? И депонијата за пластика зад "галиине" во Вардар?
такво езеро имавме во населбата Н.Лисиче околу 10 години, мислам 90-2000, на крај се откажаа од градба и го затрупаа, сега паркче за деца е... некој тогаш дури одеа таму риби да ловат ... епа нека видат и во центарот на Скопје малку од таа работа.. б.т.в., поред Вардар градеа и хотел Москва и хотел Хилтон ( уште го градат), се испумпуваше нонстоп вода со години во Вардар..
.. а прошетај поред Вардар па ќе видиш и други депонии со пет амбалажа, проблемот е што не ја вадат... во Србија намерно ја фаќаат по реките пет амбалажата и ја рециклираат

Последно уредено:
А кој дреме на форум ? лани си дошол на форумот , види колку постови си напишал, посебно заднава година...
б.т.в., во Афитос ќе одам другата недела и времето таму ќе биде супер..

За регулацијата на Вардар ич не збори. Законот за река Вардар е изменет од твојот пастир, за низ говната да му пловат галии од мост до мост (по едно 35 метри). Претходно законот забрануваше градење на објекти на 30 метри од мајор коритото. Затоа подрумите на одвратниот театар, музејот на вмровчињата, архивот и мнр се преплавени со говна на секој дожд. Го измени законот затоа што претходно, независни стручњаци кои си работеа по фирми и министерства му праеа опструкции на тој луд план, па за да ги заобиколи, миле мулето им го смени законот. Сега треба тебе и оној мајмунон австралиски да ве пратиме со уста да ги чистите говната што лијат по Скопјево затоа што само вие останавте да ги браните криминалците.

Организиран штабски напад со малоумнион фејк австралиец што живее у наша временска зона. Ќе има нов циклон следна недела во Грција за мувли ко тебе, што јадат трици за одење по одмори на некои си шарени револуции. Снег да ти падне дур идеш на плажа!

б.т.в., во Афитос ќе одам другата недела и времето таму ќе биде супер..[DOUBLEPOST=1473409230][/DOUBLEPOST]
такво езеро имавме во населбата Н.Лисиче околу 10 години, мислам 90-2000, на крај се откажаа од градба и го затрупаа, сега паркче за деца е... некој тогаш дури одеа таму риби да ловат ... епа нека видат и во центарот на Скопје малку од таа работа.. б.т.в., поред Вардар градеа и хотел Москва и хотел Хилтон ( уште го градат), се испумпуваше нонстоп вода со години во Вардар..
.. а прошетај поред Вардар па ќе видиш и други депонии со пет амбалажа, проблемот е што не ја вадат... во Србија намерно ја фаќаат по реките пет амбалажата и ја рециклираат

Муабетов ти е „Продавај магла, продавај лајна, сѐ купуваат.“ Еј, ама слушај, уживај во фекалноно езеро и галиине со отпад. Те личи. <3

овака ќе изгледа Скопје
poplavi-grcija.jpg

кога ΣΔΣΜ ќе дојде на власт, некаде 2025... ќе се стопи целиот мраз на Артикот и ќе има поплави 24/7
Грешка си, вака беше вчера во центар на Скопје.

За кога се закажани следните протести или толку беше? Сега се надевате дека на избори ќе победите? :pos:

Значи треба да се вработува според бројот на посетени состаноци во месниот и донесените гласови на партијата, а не според образованието, знаењето и вештините?

Ист ретардиран муабет како што ми направи симпатизер на вемере пред некое време; Грујо и градоначалниците не сакале капитални проекти за општо добро бидејќи нив ќе ги користеле сите граѓани, а не само тие што гласале за нив.
:uzi::uzi::uzi:
Хендикеп еден, око за око, заб за заб.
2003 година мајками оди на работа, а бравите на претпријатието променте, клучот не фаќа. Никој не ја известил дека ќе се променат бравите и мајками додека да најде клуч од колешката закаснува 15 минути на втора смена.
Некако успеавме да издејствуваме за да не ја извадат од работа туку само да и скинат од платата.
За овие луге ли да имам жал?

Almeida и kano типични Македонци, еден на друг око ќе си извадите додека трет товари магарето. Кај ќе бевме доколку бевте сплотени и на тој третиот м.м.е :D
Не се секирајте има Македонија за сите, нели сме Мајка на светот, а една е Мајка :cool:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom