Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
И мене ми треба помош.
Идам со женска ми 3 месеца.
Најубаво ми е со неа,убава е,ми дава...... али цело време се караме....
Ве молам за помош очаен сум.... :S:SS:(

п.с Дебилните работи ги болдирав,у случај да не бидам сватен.

А да фати малиот да учи нешто, да работи, да чита книги.... рандом активност нешто, да игра футбал со другарите. Да иде у лов со татко му. Мислев да пишам да отиде у манастир на недела дена, ама ако е ретард, тоа нема да му помогне, воопшто нема да погледне во себе, само ќе се досадува.

Како и да е.... пубертет бре. Јас мојот пубертет за среќа го поминав на маалски кош :)

[/COLOR]
Батка со ова си ја опишал моја претходна врска и она што јас го барав и знам што научив стави крај најдобро е така ако продолжиш само ќе се мачиш себе си а потоа таа ќе ти раскине за некоја глупост и ќе те направи виновен за тоа. Не трпи стваи крај
Tocno toa i se slucuvase. Sekoj pat koga ke se skaravme taa mene me obvinuvase i posle jas se osekjav vinoven i jas ja molev za da se smirime. I raskinav inace,dovolno napraviv i dovolno trpev :)

--- надополнето ---

Истото му кажав ама кутриот тој толку многу е заљубен што е слеп.Таа му била најдоброто нешто во животот.
Му кажав да паузира малку додека се смират работите но тој:Не, не можам без неа многу ја сакам а и сигурен сум дека ме сака ама прави некои работи за кои не е свесна.Тој и се развикувал,па дури и шамари пагале,но тој пак зошто има многу добра душа пак и простува.Да можам јас би ја задавила.Глупача една...
Кога разговараат на мсн пагаат многу лоши работи,а тек во живо да не зборувам:tapp:Нејзините другарки биле лесни и се плаши и таа да не биде ко нив.
Трагедија.
Znam deka odlukata mi e pravilna,uste oddamna sakav da stavam kraj na vrskata i postojano razmisluvav za toa no nekako se nadevav deka ke se smeni i deka ke bidam srekjen so nea.
Kako i da e sto se odnesuva do tvojot drugar mislam deka se naoga vo slicna situacija so mojata,taa go maltretira nego. Ili pak mozebi vinata e vo nego,ne i posvetuva mnogu vnimanie ili pravi nesto za taa da ne mu veruva ili pak da mu ljubomori. Ako se e vo red so nego togas najdobro ke bide i toj da stavi kraj na vrskata. Zatoa sto pretpostavuvam deka sekoj den i toj se nervira za gluposti i sekoj den mu e unisten.

Фала на советите,кажавте колку толку,пред малку разговарав него и ми рече дека и простил но дека следен пат нема да и попушти и дека колку и да ја сака,

Фала на советите,кажавте колку толку,пред малку разговарав него и ми рече дека и простил но дека следен пат нема да и попушти и дека колку и да ја сака,

Колку години има? Не е точно дека повеќе нема да и простува!

Колку години има? Не е точно дека повеќе нема да и простува!

21 година има.Вели дека му е веке се преку глава,другарите го оставале на цедило,родителите го сметале за никој и ништо иако е добар студент а како врв на сето тоа,девојка му мора да наога и мала ситница за нивна кавга.И самиот не знае како се воздржал да не ја удри.Го разбирам потполно,не и е прв пат така да му прави :tapp:

21 година има.Вели дека му е веке се преку глава,другарите го оставале на цедило,родителите го сметале за никој и ништо иако е добар студент а како врв на сето тоа,девојка му мора да наога и мала ситница за нивна кавга.И самиот не знае како се воздржал да не ја удри.Го разбирам потполно,не и е прв пат така да му прави :tapp:

Поздрави го од мене и кажи му дека сите сме мазохисти, ама тој ја претерал. Демек има тежок живот? Има и бетер! Имал проблеми со девојката? Па има други девојќи! Иди кажи му нека почне да си го живее животот со помалку нервози за глупости!

Поздрави го од мене и кажи му дека сите сме мазохисти, ама тој ја претерал. Демек има тежок живот? Има и бетер! Имал проблеми со девојката? Па има други девојќи! Иди кажи му нека почне да си го живее животот со помалку нервози за глупости!

Да ти кажам право и ке го поздравам,ми се смачи веке да го гледам тажен како секојден има проблеми со девојката и не може да ја остави зошто премногу ја сака.

Благодарам на советите (:

Jaс би постапил на друг начин, кога веќе таа му прави така, јас да сум како него ке и вратам на дупло помазохистички начин :)

Jaс би постапил на друг начин, кога веќе таа му прави така, јас да сум како него ке и вратам на дупло помазохистички начин :)

Да, ова е супер совет! Кога таа игра со него, нека почне и он со неа. Само има луѓе кои не можат да си играат со другите. Едно е мајтап да си тераш, а друго е да мислиш како да му вратиш или како да го повредиш некого. Јас не би можела, ама ако другарот на Ред може, тоа би било интересно да се гледа :smir:

Имам интересен план како може да се изврши тоа а да не го повредиш, само да му ги отвориш очите како е да си на негово место кога го малтретирала толку време.

И мене ми треба помош.
Идам со женска ми 3 месеца.
Најубаво ми е со неа,убава е,ми дава...... али цело време се караме....
Ве молам за помош очаен сум.... :S:SS:(

п.с Дебилните работи ги болдирав,у случај да не бидам сватен.
имав ист таков случај пред 2,3 месеца цело време расправање карање за глупости и еднаш се искарав до крај и и раскинав свесно или несвесно заврши врската.Ако вистина се сакате то е нормално да се расправате Тоа што ти дава е нај мала ситница на која не треба да ставаш големо значење ,нај битно е времето поминато со неа . И сеа мој совет до тебе ако не сакаш да раскините пробај некако разговорот помеѓу вас да го доведиш до степен да нема спротиставени страни ..или пак попросто “спуштија топката„ ..а ако не одит ни така барај поумно решение како отворен маубет за сите расправии и конфликти.или пак на крај краева ако не ојт ни така чао пријатно ..девојке у халинама црвеним шетају ..позз Се надевам дека тоа се само кризни периоди ..или Џа или бу

Да ти кажам право и ке го поздравам,ми се смачи веке да го гледам тажен како секојден има проблеми со девојката и не може да ја остави зошто премногу ја сака.

Благодарам на советите (:

Абе ајде, нека земе да смува нешто па ќе му помине одма. Па барем да има зошто да му се налути. 21 година има, има цел живот пред него за да се заљуби во друга некоја. Ја сакал многу. Ајде бее.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom