- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 778
- Поени од реакции
- 447
AMD FX-8350 или i5-4460 ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
тука некаде се... ако е претежно за игри, вториот, ако е за друго, првиотAMD FX-8350 или i5-4460 ?
+1тука некаде се... ако е претежно за игри, вториот, ако е за друго, првиот
http://setec.mk/Computers-IT/Monitors/ASUS-27-Wide-ROG-SWIFT-PG278Q27530Kaj ima kaj nas g-sync monitori? Mi treba za so 1070gtx ili 1080..?
![]()
Да или Не ? И ако Не, што би препорачале за тие пари... инаку не сум нешто голем гејмер.. ама пак сакам да изиграм некој добар наслов одвреме навреме... графичката направив малку рисрч, гледам дека за medium-high оди супер на скоро сите понови игри.. со тоа што читам дека со добар процесор е супер оваа графичка, односно за тие пари дека има голема вредност... гледам дека не е лош процесорот... е сега ако имате подобар предлог бујрум. Плус Анхоч ми се некако проверена работа.... совети добредојдени....
тоа напојување јас не би го земал. не се знае што компоненти има, а и од кратките рецензии од купувачи што ги прочитав не би го советувал тоа напојување во никој случај![]()
Графичката е боље, рамот е боље, процесорот е боље
хард дискот е 1тб помалку, немаш dvd-rw и немаш маус и тастатура
Фала, не знаев дека се тапа тие напојувања.тоа напојување јас не би го земал. не се знае што компоненти има, а и од кратките рецензии од купувачи што ги прочитав не би го советувал тоа напојување во никој случај
(не знам зошто Анхоч се брукаат и воопшто ги носат)
подобро нека скрати од рам на пример има
DIMM 4GB DDR4 2400MHz Geil CL16 Bulk 2х 1190ден
http://www.anhoch.com/product/39725/dimm-4gb-ddr4-2400mhz-geil-cl16-bulk
а тие 1050ден разлика да одат во маус и тастатура и некое подобро напојување
а кое немам појма, затоа што гледам на лагер ништо добро до 3000ден нема од напојувања.
Каде ова инаку друже ? благодарам многу бајдвеј.Графичката е боље, рамот е боље, процесорот е боље
хард дискот е 1тб помалку, немаш dvd-rw и немаш маус и тастатура
Како каде?Каде ова инаку друже ? благодарам многу бајдвеј.
Абе не ми прават разлика 1-2 к денари... плус монитор треба да земам.. на лап топови сум 6-7 години, статичниот ми е од античко време 180 кила филипс монитор незнам како ке го дигнам да го исфрлам на отпад@Tutor
ако го земиш тој рам што го предложив, со 1050ден разлика што ти остануваат
земи го ова напојување наместо тоа гембирд, кога веќе нема deepcool и coolermaster на лагер, ова gigabyte бар се чини многу подобро на хартија
разлика е 360ден
http://www.anhoch.com/product/39715...ules-pro-480-silent-12cm-fan-real-power-black
и за околу 700ден има комплет маус и тастатура
и повторно иста цена би дошла
подобро се од Anhoch да земиш, верувам дека и ќе ти го склопат бесплатно
тогаш може и тој рам @Anon што го препорача да го земеш, само напојување јас би го зема gigabyte наместо gembirdАбе не ми прават разлика 1-2 к денари... плус монитор треба да земам.. на лап топови сум 6-7 години, статичниот ми е од античко време 180 кила филипс монитор незнам како ке го дигнам да го исфрлам на отпад... за монитор шо ќе препорачате бајдвеј... му фали нешто на овој пример ? Monitor 22" Philips 223V5LSB Slim V-Line, Full HD, 5ms, VGA/DVI
Цена: 5,580 ден.
Производител: Philips