H
HITCH
Гостин
Носот го спомнав како еден детал од целата приказнаА вие се фативте ко слеп за стап носот па носот.
И искрено и јас да сум машко би бегала од неапремногу е отракана!
--- надополнето ---
Не не не, чекај она е слаба ко стапче нема врска, само што сака да има совршено тело, патем Урко и е идол и се огледува на него, следен план и е да се запише на кик бокс. Значи не иде у теретана за да одржува линија, туку за да има топ тело.
Прво одговор на прашањето кое ми го постави на профил: Девојка сум и имам 26 години!
Не знам кој и е идол на другарка ти (Урко?! WTF?! Ооооф мори мајко сега ќе почне мускули да билда?!
). Најискрено ти кажувам дека таа девојка не е за тој тип (иако не ни кажа ништо за типот, сигурна сум дека таа не е за него!). Нека си најде некој кој е убав и ќе си заврши голема работа. Знаеш што ме нервира многу?! Површни и неискрени луѓе! Знаеш зошто? Затоа што и свесно и несвесно ги повредуваат другите. Мене не ми е гајле каква е другарка ти, ама со сигурност знам дека ќе го зезне дечкото и после тешко таа следната. Тој ќе изгуби доверба и ќе ги стави сите жени во ист кош. Смачено ми заради девојќи `ко другарка ти да бидеме сите жени исти. Искрено, немаш поим кој седи од другата страна на мониторот и затоа не можеш да речеш овој е ваков или онаков. Дали е некој физички убав или пак цртите не му се убаво распоредени, исто е, на старост ќе ти остане само карактерот и добриот или лошиот збор кој ќе го кажат другите за тебе. Делата и душата го прават човекот, а не физичкиот изглед! НЕ, не е доволно да бидеш убава за да успееш, мора да го сфатите тоа! Џабе е да изгледаш убаво, а на маса кога ќе седнеш сите да молат Бога уста да не отвориш. Баталете кој како изгледа, воопшто не е важно! п.с. значи со теретаната јас сакав да кажам нешто друго, ама кој сфати, сфати!

п.п.с. се почувствував ко во клиника за одвикнување на зависности

Здраво јас сум Hitch, имам 26 години. Овде сум веќе подолго време. Кај мене терапијата треба да се промени, оти не дава добри резултати

премногу е отракана!
Иначе многу е комуникативна, не можеш да ја запреш само збори ли збори и ние ја зафркаваме дека кога е во теретана поише си ја вежба вилицата и јазикот отколку другите мускули.