Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Мене никој не ме вработи,тие шо ги вработија не се повеќе дел од Чкембари поради самите причини и затоа групата драстично се намали...Чкембарите беа едни од ретките шо се кренаа против оваа власт пред бомбите па затоа јадоа невидена репресија посебно за време на летото 2014 кога беше кампањата за нов стадион..ако Пискачот,Трската и Питбулот беа вработени не значи дека сите се

па исто е и кај нас не значи дека некој членови се вмро дека цела група е вмро[DOUBLEPOST=1473104645][/DOUBLEPOST]
Inace gi castevte li pivo Majmuni?
Ili posle utakmica ke gi castite pivo + nesto pilesko da veceraat.

свинско бе како пилешко заедно прасе че печиме ако победиме од 1 во 2 ;)

A sto komiti i ckembari cekaat da im dadat karti i avtobusi tie od vmro i ffm za da ja bodrat reprezentacijata hh smesni ste

Za site neinformirani,
Komiti oficijalno ne navivaat na reprezentacija, od 2008ma godina, od utakmicata Makedonija -Skotska, koga FFM i MVR ja poslusaa zelbata na delegatot i go otstranij znameto so Johan Tarculovski od ogradata. Od togas organizirano ne navivame na reprezentacija. Ova e oficijalen stav, znaci bez razlika dali igrame so Albanija ili Avganistan, Komiti kako grupa ne odat na reprezentacija!

Не кажувам ја дали е право или не тоа што имаат добиено тоа е друга дискусија, туку тоа се фактите што све имаат тука и пак не покажуваат бар основна почит.
Од диво племе слезено од планина бараш почит. Блазеси ти на мозокот.

Последно организирано навивање на Комити имаше кога игравме со Хрватска на Градски мислам дека беше 2012,кога Илчо стана претседател на ФФМ

ja prekinavte drzevte kur i sto sega xaxa glupi lugje[DOUBLEPOST=1473109105][/DOUBLEPOST]za ultrasite nie sme tuka

Attachments

• FB_IMG_1473108921376.jpg
    FB_IMG_1473108921376.jpg
    18,1 KB · Прегледи: 80
Последно уредено:
Барем матер да ви ебевме 2001 година па да имаше за што да не мразите.

Вака незнам оти не мразите. Ради шо мора да сте 25% во администрација иако сте неписмени повеќето и дома да дремете дур плата зимате? Ради што ви даваме кај кур ви текне да го бесите тоа двоглавиот? Ради што имате милион придобивки тука? Ради шо ни наплаќате? :toe:
Кај сме се огрешиле со вас?
No Radi sto ne gledate kako narod od vtor rang, zasto montirate slucai I stavete ljuge Vo Zatvor, zasto sakate da ne unishtite Na sekoj mozen nacin, vremeto smeni, Ke se vidime Vo Skopje, Na "vasiot" grad, Ke platite Se Za zloto sto go napraevte

No Radi sto ne gledate kako narod od vtor rang, zasto montirate slucai I stavete ljuge Vo Zatvor, zasto sakate da ne unishtite Na sekoj mozen nacin, vremeto smeni, Ke se vidime Vo Skopje, Na "vasiot" grad, Ke platite Se Za zloto sto go napraevte
Како у Америка?

Кој нанел зло, да не е обратно?
Моментално вакви права како што имате у Македонија каде имате на друго место ?!
Ни у Албанија немате вакви права. Тука со 4то одд. Сте министри. Ги добивте сите можни права и пак сте незадоволни. Што е тоа лицемерие ?
Ве има у полиција, у здравство, у армија, у судство, у образование. После ова како сте обесправени ?!
Добивте се и дури повеќе права имате од Македонците во Македонија. Пак незадоволни. Глумење обесправени а ги има у секоја институција. Е ова е ЗЛО. И за тоа господ ќе ве казни. Кучиња !!!

За монтирани случаи, зар заборавате дека цело време имате албанска партија на власт? Таму барајте ја одговорноста. Они се соучесници за све. Се пазарат и се договараат со дпмне за све. Што да ви праам кога за Дуи гласавте. А од Дуи по индијанска партија нема на светов и веков. Ама се палевте на зборови. Ете ви. Сркајте си. Вашите патриоти од Дуи ве водат.

Македонија ви даде рака кога бегавте од Косово. Македонија ве прими, ви помогна. Како "ФАЛА" за тоа тргнавте со пушки во 2001 и нанесовте ЗЛО на Македонија и Македонците. Огромно зло.
ДЕНЕС, ги имате сите права, а пак плачете дека сте обесправени, пак со иста финта "за човекови права. Уствари прочитани сте. Сакате територија. Никад нема да ја добиете ќе ве казни господ за ова лицемерие. Ќе дојде ден ќе се освестиш и ти.

Еднаш кромањонци,засекогаш кромањонци.

Тие кога ќе бидат напикани во ќош и во тесно,глумат жртви.и овие современиве кромањонци исто.
Само ножот и тивко полека нека сече

Доволна причина зошто Комити нема да се вратат на репрезентација е само фактот што ради знаме за Јохан и сонцето од Кутлеш им влегоа ЕБР и ги тепаа, а балисти си вадат знамиња од учк и џемо хаса, едни од најголемите крвници на Македонскиот народ и си проаѓаат без никаква опомена.

И за какво зло праите муабет? За какво враќање? Свесни сте дека живеете на балканов, опколени со 4 држави и народи кои што ве мразат од дното на душата?

Последно уредено:
Доволна причина зошто Комити нема да се вратат на репрезентација е само фактот што ради знаме за Јохан и сонцето од Кутлеш им влегоа ЕБР и ги тепаа, а балисти си вадат знамиња од учк и џемо хаса, едни од најголемите крвници на Македонскиот народ и си проаѓаат без никаква опомена.

Ние сите што не сме сложни тоа е една работа и има многу за разглабање,а не сакам да навлегувам во дискусии бидејќи сложена е ситуацијата.

Од друга страна пак,тука кога ќе се игра очекувам да имаат масовна поддршка дури и од Швајцарија само за да бидат повеќе на трибина,да види светот како демек не се плашат и го држат градот.
Треба еден квалитетен пречек како и на трибина така и надвор од стадион.
Знамиња низ цел стадион со Илинденците,свински глави и тоа што највеќе ги иритира,кога ќе ги подбуцнеш со запалено знаме.
Е сега не знам за кое знаме повеќе ќе се воспалат,дали по христијанскиот двоглав орел или по звездичките на фалц државата,ќе мора да се увериме и со двете :icon_lol:

Репертоарот на песните ни е на сите познат од порано,така да ќе имаат јак пречек верувам

Ние сите што не сме сложни тоа е една работа и има многу за разглабање,а не сакам да навлегувам во дискусии бидејќи сложена е ситуацијата.

Од друга страна пак,тука кога ќе се игра очекувам да имаат масовна поддршка дури и од Швајцарија само за да бидат повеќе на трибина,да види светот како демек не се плашат и го држат градот.
Треба еден квалитетен пречек како и на трибина така и надвор од стадион.
Знамиња низ цел стадион со Илинденците,свински глави и тоа што највеќе ги иритира,кога ќе ги подбуцнеш со запалено знаме.
Е сега не знам за кое знаме повеќе ќе се воспалат,дали по христијанскиот двоглав орел или по звездичките на фалц државата,ќе мора да се увериме и со двете :icon_lol:

Репертоарот на песните ни е на сите познат од порано,така да ќе имаат јак пречек верувам
Донација за Жабар, едно 15тина прасиња да се печат, да ги угостиме гостиве сечени како што доликува. Со сите салтанати. Ракија и прасечко, мх мх мх. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom