Тие мисли ми доѓаат кога ќе ме насскаат луѓе од околина :kesa: еве како ти сега што правиш

ајде малку илустративно: имавме раскинато едно време 6 месеци, ии од проверени извори знам дека не бил со друга за тоа време..чим не бил тогаш, кога официјално не сме биле пар. ваљда не би сад

а како се справувам кога ќе ме насскаат од околина, па едноставно му кажувам што муабет се свртел..и он исто ми кажува кога него другарите ќе почнат да му го глушат ( се извинувам за изразот ) и така..ете така се справуваме, со разговор :smir:
--- надополнето ---
Не зборувам за себе, беше комантар за RubinRed, ама не сме се сконтале, сега мислам дека и јас сватив што сакала да ме праша :helou:..и гледаш во продолжение пишува:
не знам зошто се жалат уопште.. сакам да кажам дека знам многу парови што си ја упропастиле врската затоа што гледале тоа што прават другите ( ако ја вара другарка ми дечко и, значи и мене мојот? или обратно? :nenene

..ипак ми се свиѓа повеќе она: Исклучоците го потврдуваат правилото :smir:
Ваљда ќе дојде он сега, у пакет со брат му..е добро де, ќе најдеме уште една македонска невеста