Тоа е целата работа што тој ме убедува се колни во нас дека не лаже,а инаку го избришав профилот го нема повеќе....ме интересираше дали ќе ме излажи и ме излажа ( а се случило да излаже за други работи,а јас си ќутев...ова беше последно)
Добро, јас имам едно прашање, дали ти си сериозна или се зафркаваш со нас? Ова мене ми изгледа `ко да е некој мајтап!
Прво правиш лажен профил на фб, па му праќаш покана за пријателство, а он те одбива. Го лажеш дека се знаете како колеги од факултет, он прифаќа пријателство и после продолжуваш со лагата уште подлабоко. Ти комуницираш со него и велиш дека тој те лаже, а во меѓувреме си стануваш пријателка сама со себе на фб. И уште нешто, се дрзнуваш овде на форум, пред толку народ да се пофалиш со оваа глупост (сеедно дали е мајтап или си сериозна). Типот со кој што идеш е злато! Мачна душа е! Што ли му згрешил толку на Господ па налетал на тебе

Делот кај што тврдиш дека е ова последно ќе го сфатам како спас за дечкото. Остави го на мира ДУШИЧКА Е! Кој стрес го поминал со тебе, цел живот ќе му биде малку да се опорави. Не го познавам дечкото, ама толку многу го жал за него, што налетал на ваква несреќа како тебе. Ова е крајно непочитување на партнерот. Па колку и да идеш со дечкото не значи дека вие треба цело време да излегувате заедно или да дремете на телефон по цели денови! Ти имаш ли ма живот? Имаш ли другарки? Имаш ли со кого да излезеш?
Значи ти немаш проблем со дечкото, ти имаш проблем со себе!
Кликни овде и тука пробај да го разрешиш проблемот кој го имаш со себе, но искрено би ти препорачала совет од стручно лице :smir:
п.с. ти не си ќутела воопшто, не лажи, ти душата си му ја извадила на човекот, ма. Јас како девојка искрено ти кажувам дека мене некој да ми направи бар дел од ова јас би го дерела на плоштад до новата фонтана!
Ова е мој последен пост на било кој твој проблем. Да бидам искрена, ти не го заслужуваш ниту ова што го напишав!