na nikogo vo nikakov slucaj ne mu preporacuvam norlevo ne stitat od bremenost tuku samo predizvikuvaat nus pojavi kako vanmatericna bremenost oporemetuvanje so srceto i mnogy drugi nezgodni zdravstveni situiaciji toa sto na nekoj mu doslo menstruacija posle pienje norlevo e zatoa sto taa i voopsto ne bila trudna neka ne se tesi deka e od norlevoto ova e 100% garancija sto vi go zboruvam za norlevoto od licno iskustvo ne se igrajte so zdravjeto prasajte doktor farmacevt za druga kontracepcija vo nikakov slucaj norlevo podobro abortus veruvajte mi nego norlevo predizvikuva vanmatericna bremenost pozdrav do site se nadevam ke me poslusate[DOUBLEPOST=1477452846][/DOUBLEPOST]
Пола од лекарствава општо во последно време кај пациенти повеќе проблем прават отколку што подобруваат ама ваљда така е во земјите лидери во регионот, што знаеме ние
na nikogo vo nikakov slucaj ne mu preporacuvam norlevo ne stitat od bremenost tuku samo predizvikuvaat nus pojavi kako vanmatericna bremenost oporemetuvanje so srceto i mnogy drugi nezgodni zdravstveni situiaciji toa sto na nekoj mu doslo menstruacija posle pienje norlevo e zatoa sto taa i voopsto ne bila trudna neka ne se tesi deka e od norlevoto ova e 100% garancija sto vi go zboruvam za norlevoto od licno iskustvo ne se igrajte so zdravjeto prasajte doktor farmacevt za druga kontracepcija vo nikakov slucaj norlevo podobro abortus veruvajte mi nego norlevo predizvikuva vanmatericna bremenost pozdrav do site se nadevam ke me poslusate[DOUBLEPOST=1477452886][/DOUBLEPOST]
Тоа е дел од кампањата на Грујо, шитка Б6 место норлево за да се накоти државичкава
na nikogo vo nikakov slucaj ne mu preporacuvam norlevo ne stitat od bremenost tuku samo predizvikuvaat nus pojavi kako vanmatericna bremenost oporemetuvanje so srceto i mnogy drugi nezgodni zdravstveni situiaciji toa sto na nekoj mu doslo menstruacija posle pienje norlevo e zatoa sto taa i voopsto ne bila trudna neka ne se tesi deka e od norlevoto ova e 100% garancija sto vi go zboruvam za norlevoto od licno iskustvo ne se igrajte so zdravjeto prasajte doktor farmacevt za druga kontracepcija vo nikakov slucaj norlevo podobro abortus veruvajte mi nego norlevo predizvikuva vanmatericna bremenost pozdrav do site se nadevam ke me poslusate