Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
МоабетДруга ствар од еднаш не се праи бебе... со скоро повеќето парови кои имаат деца денеска кога сум правел моабет на оваа тема самите имаат кажано дека од прв или неколку пати не се забременува но сепак ако нејќете да станете родители имате кондомчиња плус контрола на себе си.
Како бе од еднаш не се правело бебе, Скај ај жити се избриши си го постот.
И не спијте веќе на деј афтер апчињата, ги имаат искурназено нешто или којзнае од кај ги увезуваат нашиве, кај тетин ми на гинеколог дојде една што испила и пак трудна.
Пола од лекарствава општо во последно време кај пациенти повеќе проблем прават отколку што подобруваат ама ваљда така е во земјите лидери во регионот, што знаеме ниеТоа е дел од кампањата на Грујо, шитка Б6 место норлево за да се накоти државичкава![]()
na nikogo vo nikakov slucaj ne mu preporacuvam norlevo ne stitat od bremenost tuku samo predizvikuvaat nus pojavi kako vanmatericna bremenost oporemetuvanje so srceto i mnogy drugi nezgodni zdravstveni situiaciji toa sto na nekoj mu doslo menstruacija posle pienje norlevo e zatoa sto taa i voopsto ne bila trudna neka ne se tesi deka e od norlevoto ova e 100% garancija sto vi go zboruvam za norlevoto od licno iskustvo ne se igrajte so zdravjeto prasajte doktor farmacevt za druga kontracepcija vo nikakov slucaj norlevo podobro abortus veruvajte mi nego norlevo predizvikuva vanmatericna bremenost pozdrav do site se nadevam ke me poslusate[DOUBLEPOST=1477452886][/DOUBLEPOST]Пола од лекарствава општо во последно време кај пациенти повеќе проблем прават отколку што подобруваат ама ваљда така е во земјите лидери во регионот, што знаеме ние![]()
na nikogo vo nikakov slucaj ne mu preporacuvam norlevo ne stitat od bremenost tuku samo predizvikuvaat nus pojavi kako vanmatericna bremenost oporemetuvanje so srceto i mnogy drugi nezgodni zdravstveni situiaciji toa sto na nekoj mu doslo menstruacija posle pienje norlevo e zatoa sto taa i voopsto ne bila trudna neka ne se tesi deka e od norlevoto ova e 100% garancija sto vi go zboruvam za norlevoto od licno iskustvo ne se igrajte so zdravjeto prasajte doktor farmacevt za druga kontracepcija vo nikakov slucaj norlevo podobro abortus veruvajte mi nego norlevo predizvikuva vanmatericna bremenost pozdrav do site se nadevam ke me poslusateТоа е дел од кампањата на Грујо, шитка Б6 место норлево за да се накоти државичкава![]()
Едвај чекам да дојде Декември за да се отвори темата најкајганџии. Ќе има и посебна рубрика, најглупав форумџија. Погодете кој ми е втор фаворит, после неприкосновениот Фринџ.
Многу,мноооогууууу поназад сум од тебеи уште не сум ги смешал брзините![DOUBLEPOST=1477511007][/DOUBLEPOST]Едвај чекам да дојде Декември за да се отвори темата најкајганџии. Ќе има и посебна рубрика, најглупав форумџија. Погодете кој ми е втор фаворит, после неприкосновениот Фринџ.
Не сме на иста фрекфенција (сина) а сите што се различна фрекфенција од него/нив се нај кајганџииШто му фали на @Fringe ?
Здраво дечки. Нова сум тука.
Прашањето ми е: циклусот ми касни 7 дена, имам не заштитен секс али не завршува у мене. Има шанси да сум бремена? Фала однапред