Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Вашата преписка е вклјучена в Указ 84 от 2016 год. Можете да резервирате час, за да получите удостоверението си лично. Можете да направите нова резервација само ако сте пропуснали п'рвата резервација.

денешна промена за мене и за сопругата

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

Вашата преписка е вклјучена в Указ 84 от 2016 год. Можете да резервирате час, за да получите удостоверението си лично. Можете да направите нова резервација само ако сте пропуснали п'рвата резервација.

Broj odprilika i godina i predhoden status

Na intervju za praznicite ve prasuvaat samo za dati pr: 3mart, 24maj... ili i obrazlozenie sto znaci koja godina itn... ?

od koga cekas potpis za ukaz koga se smeni vo prepiska so polizitelno stanoviste?

одприлика два месеци и две недели дополнителна а потпис месец и една недела

Нели е многу чекање месец време за потпис ? Таму на шалтер ми кажаа недела време, дај нека потврде некој ?

Нели е многу чекање месец време за потпис ? Таму на шалтер ми кажаа недела време, дај нека потврде некој ?
кога би се вратиле уназад по форумов никој испод месец нема земено потпис а на шалтер се че ти кажа за да те испрата

Na intervju za praznicite ve prasuvaat samo za dati pr: 3mart, 24maj... ili i obrazlozenie sto znaci koja godina itn... ?
не те прашуваат само ти викаат наброј неколку бугарски празници барем така беше сеа не знам како е

Sto da ti potvrdi? Ako nekoj ti pise ne 1 nedela se ceka, mislis tvoeto za edna nedela kje go potpisat?

Za sekoj e individualno, kaj nekoj nedela kaj nekoj dve kaj nekoj mesec... Bidi srekjen da go potpisat

Дали знаете колку време се чека да излезе државјанство, после овој статус:

„По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство.“

Претходно пишуваше Вратено на дополнителна проверка, а сега ова.

Ajde Chorbe so srekja

Sent from my Lenovo S850 using Tapatalk

Corbe so sreka, sto dokumenti imavte ti i soprugara ?
јас имав крштално од брат на прадедо и бккс а сопругата никаков немаше и не се надевавме дека че излези за незе

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom