Android корисници (проблеми, прашања, совети)

Т

Триптико

Гостин
@Триптико Како да направам Repair, преку која програма? Може помош?
Симни од Sony. Pc suite мислам се викаше. Има таму една опција, мислам прво ја кликаш, па исклучен го врзуваш преку USB и чекаш...едно саат време. Ќе симне чист софтвер од нивни сервери и ќе ти го направи како од продавница.

Член од
23 септември 2015
Мислења
135
Поени од реакции
42
Kolku kosta nov ekran za Galaxy S7 i dali e mozno samo staklo da mu se stavi novo bez lcd-to ?

I

INFECTED

Гостин
Дали постои можност за бришење на security patch од неколку месеци наназад? Со секој пач сѐ повеќе и повеќе ми се сјебува телефонот.

Т

Триптико

Гостин
@Триптико пробав пак се гаси додека не го користам и додека не е на полнач .
Сомнително е што се гаси додека е исклучен екранот. Да не има некоја таква опција, да е вклучена случајно? Некое програмче за зачувување на батеријата? Ако беше самата батерија проблем, ќе се гаси и на вклучен.

L

Löwe

Гостин
Imam LG G3, od vcera navaka Wi-Fi to ne saka na nisto zivo da me konektira. Gledav na net dosta cest problem e ova, ima nekoj so slicno iskustvo?

Член од
11 јули 2014
Мислења
1.124
Поени од реакции
341
Дечки, не ми е јасно донекаде ова со back up-ов на податоци. Има опција (и штиклирана е фабрички) за бек ап на лозинки, wi fi лозинки и сл. Е сега како можам тоа да го искористам после форматирање на мобилниот? Сликите ги аплоадирав на таа апликацијата Photos што ја има во мобилните.

Т

Триптико

Гостин
Дечки, не ми е јасно донекаде ова со back up-ов на податоци. Има опција (и штиклирана е фабрички) за бек ап на лозинки, wi fi лозинки и сл. Е сега како можам тоа да го искористам после форматирање на мобилниот? Сликите ги аплоадирав на таа апликацијата Photos што ја има во мобилните.
Демек, само да се логираш на google и сам ќе го намести тел како што бил. Заедно со wifi конекција

Член од
17 мај 2016
Мислења
3.679
Поени од реакции
4.156
Дали Huwaei P9 Lite е добар телефон мислам дали е добар без фабрички проблеми ( бидејќи М4 Аква во Тмобиле дефектен беше ) ? И кој е подобар помеѓи P9 Lite и Sony XA , и зошто ?

Т

Триптико

Гостин
Дали Huwaei P9 Lite е добар телефон мислам дали е добар без фабрички проблеми ( бидејќи М4 Аква во Тмобиле дефектен беше ) ? И кој е подобар помеѓи P9 Lite и Sony XA , и зошто ?
Јас го имам М4 Аква од Телеком и баш е добар. Од каде тоа дека е дефектен? Инаку P9, не Lite.

Член од
12 јуни 2016
Мислења
403
Поени од реакции
84
Дечки јас имам huawei g510 и многу сецка од што може да е тоа?
Се мислам да купам samsung galaxy grand prime добар е или некој друг телефон добар ама со пристојна цена?[DOUBLEPOST=1473859130][/DOUBLEPOST]Дечки јас имам huawei g510 и многу сецка од што може да е тоа?
Се мислам да купам samsung galaxy grand prime добар е или некој друг телефон добар ама со пристојна цена?

Член од
11 јули 2014
Мислења
1.124
Поени од реакции
341
Јас имам Grand Prime и ептен сум задоволен. За парите супер е. Ако имаш поќе парица за давање, земи си Ј5 по можност 2016. Екстра е.

Kajgana Shop

На врв Bottom