Хомосексуалност (општо)

Дали ги оправдувате хомосексуалните врски,бракови и посвојувањето на деца од страна на хомосексуалци

• Вкупно гласачи
    1.127
Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
Ти ги убиваш хомосексуалците со твојот начин на изразување, со твојот простаклук..поред вакви како тебе луѓето не ги сакаат..ти си мушка фуфа, пачавра простачка...а моите теми ти не ги читај, не се за тебе и тие како тебе, туку се за нормални луѓе :mad:
Се што е излегло од тебе е за ретардирани луѓе. Мрдната една.

Член од
5 мај 2016
Мислења
1.330
Поени од реакции
856
Се што е излегло од тебе е за ретардирани луѓе. Мрдната една.
Од мене излегува секој ден редовно а тебе ти влегува нон стоп, те полнат ко бабура низ ауспух...кај тебе постои ризик од нередовно празнење..и еден ден БУУУУМ..ке :гомце:низ уста:gjavol:

S

SpaceTraveler

Гостин
Од мене излегува секој ден редовно а тебе ти влегува нон стоп, те полнат ко бабура низ ауспух...кај тебе постои ризик од нередовно празнење..и еден ден БУУУУМ..ке :гомце:низ уста:gjavol:
Како ти текнуваат овие идеи како од лично искуство да ги збориш. А и не ме чуди. :)[DOUBLEPOST=1472586686][/DOUBLEPOST]Ти се потпираш на Let3 ама тој не се замара ако некој му каже кретен или идиот, си фура филм си пишува постови, а ти пробуваш само покрај него да земеш некој поен плус да излечиш некоја фрустрација, да се испразниш од дома што те третираат полошо од педер во Северна Кореа. И тебе ако некој ти го каже истото ќе немаш друг излез освен да отвориш уште милион тупо-глупави теми кај што ќе те ругаат и месат и рендаат и тоа педери.

:)

Член од
16 декември 2012
Мислења
2.745
Поени од реакции
7.263
стејкалм е геј и поради неговата душевна состојба оправдано е да користи навреди, изливи на бес и неурози.
има оправдање
Интересно е што се заканува Дај бе некој нека го објави идентитетот на кретенов

Член од
5 август 2016
Мислења
465
Поени од реакции
296
и што ако го објават идентитето на корисникот? Ќе му се соберете и ќе го ебете додека не цркни? :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Член од
12 март 2009
Мислења
20.796
Поени од реакции
17.020
виц:
некој лежел затвор 8 години, а управникот на затворот секој вечер го викал во канцеларија и го онадуел... одлежал 8 години и вечер пред да си оди дома управникот му кажува : Ајде кажи ако имаш некоја желба ќе ти биде исполнета ! ... овој му рекол сега јас тебе да те онадам... и го онадел, а кога завршил управникот на затворот му кажуе : Абе ти траеш и молчиш 8 години дека тебе ти било поубаво одколку на мене :pos:

S

staycalm

Гостин
Интересно е што се заканува Дај бе некој нека го објави идентитетот на кретенов
ама срц ја никаде не се заканувам. очекуваш од 18 годишник закани? посебно од мене?:pos:само ме интересира да му го видам суратот на типов, да му ги разгледам профилите на социјалите мрежи, чиста љубопитност :)[DOUBLEPOST=1472588023][/DOUBLEPOST]
и што ако го објават идентитето на корисникот? Ќе му се соберете и ќе го ебете додека не цркни? :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
не ебам малоумни сори[DOUBLEPOST=1472588085][/DOUBLEPOST]
преубаво е сликчево <3[DOUBLEPOST=1472588282][/DOUBLEPOST]
А кај си да го цитираш коментарот на staycalm кој е всушност многу полош, омаловажува интелигенција и исмева ментална попреченост?
цитирај ме ти срц. никаде не сум навредил некој пред тој да навреди, и неам ништо против и мојот пост да биде избришан заедно со провоцирачкиот пост на дебилот кој шо сум го навредил ;)

Последно уредено од модератор:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Македонија е овде, здрава нација, нема појќе од 3 педери, не можат ни да се соберат

S

staycalm

Гостин
виц:
некој лежел затвор 8 години, а управникот на затворот секој вечер го викал во канцеларија и го онадуел... одлежал 8 години и вечер пред да си оди дома управникот му кажува : Ајде кажи ако имаш некоја желба ќе ти биде исполнета ! ... овој му рекол сега јас тебе да те онадам... и го онадел, а кога завршил управникот на затворот му кажуе : Абе ти траеш и молчиш 8 години дека тебе ти било поубаво одколку на мене :pos:
омг пресмешно е како ти текна ова, хахахааахахаха бог на хуморот аххааххахааха[DOUBLEPOST=1472588497][/DOUBLEPOST]
Македонија е овде, здрава нација, нема појќе од 3 педери, не можат ни да се соберат
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

The Ocean

Money. Power. Glory.
Член од
4 февруари 2016
Мислења
140
Поени од реакции
66
@Let 3, ептен си прост. Што да кажам. Јас не верував дека постојат вакви идиоти, ама видиш, ве имало.
Имале повеќе од 100 сексуални партнери. Абе ајде? Сам си мачкаш очи, или на нас тука? Македонија се на се 100 жители нема... Дај не се губи човек. Патем, ти ако мислиш дека сите денешни родители биле невини до брак, не знам што да ти кажам освен да посветиш малку повеќе внимание на мозокот, отколку глуматање лудило на форумов. ;)[DOUBLEPOST=1472588589][/DOUBLEPOST]@Let 3, ептен си прост. Што да кажам. Јас не верував дека постојат вакви идиоти, ама видиш, ве имало.
Имале повеќе од 100 сексуални партнери. Абе ајде? Сам си мачкаш очи, или на нас тука? Македонија се на се 100 жители нема... Дај не се губи човек. Патем, ти ако мислиш дека сите денешни родители биле невини до брак, не знам што да ти кажам освен да посветиш малку повеќе внимание на мозокот, отколку глуматање лудило на форумов. ;)

S

staycalm

Гостин
@Let 3, ептен си прост. Шта да кажам. Јас не верував дека постојат вакви идиоти, ама видиш, ве имало.
Имале повеќе од 100 сексуални партнери. Абе ајде? Сам си мачкаш очи, или на нас тука? Македонија се на се 100 жители нема... Дај не се губи човек. Патем, ти ако мислиш дека сите денешни родители биле невини до брак, не знам што да ти кажам освен да посветиш малку повеќе внимание на мозокот, отколку глуматање лудило на форумов. ;)[DOUBLEPOST=1472588589][/DOUBLEPOST]@Let 3, ептен си прост. Шта да кажам. Јас не верував дека постојат вакви идиоти, ама видиш, ве имало.
Имале повеќе од 100 сексуални партнери. Абе ајде? Сам си мачкаш очи, или на нас тука? Македонија се на се 100 жители нема... Дај не се губи човек. Патем, ти ако мислиш дека сите денешни родители биле невини до брак, не знам што да ти кажам освен да посветиш малку повеќе внимание на мозокот, отколку глуматање лудило на форумов. ;)
не 100, 1000 :icon_lol: ај 100 партнери да има некој некако е можно, ама 1000? ахахахахах

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
@Let 3, ептен си прост. Шта да кажам. Јас не верував дека постојат вакви идиоти, ама видиш, ве имало.
за промискуитетот во геј заедница имаш доста истражувања, меѓу нив имаш и истражувањ на самите геј здруженија и организации кои ги објавија податоците за стотици и иљадници партнери кои еден геј ги има во тек на својот краток и несреќен живот

Член од
5 август 2016
Мислења
465
Поени од реакции
296
на педерите устата им мириса на гомна оти цело време одат ass to mouth

Kajgana Shop

На врв Bottom