Бодибилдинг суплементи

Член од
19 февруари 2015
Мислења
1.772
Поени од реакции
2.075
Десет години пијам по една таблета на ден од магнезиумот на Pharma Vital, германски се. Една кутија е 400 ден во Зегин и има 150 таблети од по 250 грама. Често има промоции две кутии за 500, може ќе начекаш.
Исто така да ти препорачам добра работа е новиот магнезиум на Алкалоид што го промовираа на Ск Маратон. Кесички со прашок за инстант употреба, збогатени и со Б комплекс и уште нешто беше не ми текнува. Нареден пат вакви ќе земам зошто навистина имаше ефект само не знам да ти кажам цена зошто го барав после маратонот ама ми кажаа во Зегин уште го нема на продажба, сега го има ама немам влезено да прашам за цена.
Само у комбинација со нешто магнезиум пијам подобро е, пиев од мајпротеин цинк магнезиум Б6 и копер ама немаат тренутно....

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
По 250mg се тие на PharmaVital.
Магнезиум 400 + Б комплекс ги има германски едни Abtei и како ситни зрнца се, не е прашок. Околку 4-5 евра се. Најверојатно и тие на Алкалоид се во таква форма и отприлика таа цена.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.515
Десет години пијам по една таблета на ден од магнезиумот на Pharma Vital, германски се. Една кутија е 400 ден во Зегин и има 150 таблети од по 250 грама. Некни мајка ми купувала за неа и ми кажа и на парче ги давале, една таблета 3 денари. Често има промоции две кутии за 500, може ќе начекаш.
Исто така да ти препорачам добра работа е новиот магнезиум на Алкалоид што го промовираа на Ск Маратон. Кесички со прашок за инстант употреба, збогатени и со Б комплекс и уште нешто беше не ми текнува. Нареден пат вакви ќе земам зошто навистина имаше ефект само не знам да ти кажам цена зошто го барав после маратонот ама ми кажаа во Зегин уште го нема на продажба, сега го има ама немам влезено да прашам за цена.
милиграми мислиш :D

Еве ви најевтин магнезиум, магнезиум оксид, доколку сакате подобра апсорбција барајте си хелиран, овој го користам повеќе од една година во комбинација со Цинк и Б6 (ZMA homemade :) )
Стига за 4-6 недели откако ќе го нарачате.[DOUBLEPOST=1472582207][/DOUBLEPOST]
што треба да купам јас за да направам мускули?
Мотика, дурија и казма батали тракторо, лупај малку ти, за хемија жолта тиквешка за насабајле, то ти е исто како ефедрин од патики ќе те извај, а за пред спиење 2даба од литро и пол со полкило кикиритки, така се расти, а и поодморен ќе бидиш и помирен сон ќе имаш.

Последно уредено:
Член од
23 февруари 2011
Мислења
1.236
Поени од реакции
2.310
Magnesiumot na Alkaloid e vo kombinacijja so B-complex, i e od 400mg i edna kesicka e 9den. i go ima apsolutno vo site apteki, tolku agresivna kampanja imaat sto mislam i na pazar moze da se najde :)

LP1519

ЧастиОбраз
Член од
2 февруари 2012
Мислења
405
Поени од реакции
298
Користел некој Animal Pump, да сподели мислење за производот?

Член од
25 септември 2016
Мислења
827
Поени од реакции
1.031
Користел некој Animal Pump, да сподели мислење за производот?
Universal се многу добра фирма, јас имам користено неколку производи од нив и многу бев задоволен... И јас планирам наскоро да го набавам кога ќе одам пак накај Словенија, btw има некој користено Xtreme креатин монохидрат од FA со таурин и Б6? Креатин како креатин, но дали се веродостијни ги користел некој до сега?

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Шо викате за протеинов ? 2500ден ми го нудат за 2.2 кг .

Член од
25 септември 2016
Мислења
827
Поени од реакции
1.031
Познавам неколку луѓе што го пијаат сите се задоволни, можеби едина фирма која со цената е пристапна за секој тука кај нас, и со квалитетни производи....[DOUBLEPOST=1474912120][/DOUBLEPOST]
Познавам неколку луѓе што го пијаат сите се задоволни, можеби едина фирма која со цената е пристапна за секој тука кај нас, и со квалитетни производи....

Член од
23 февруари 2011
Мислења
1.236
Поени од реакции
2.310

Прво имај на ум дека протеинот од BEEF не е од месото туку од коските, копитата, кожата, лигаментите, ушите и слични продукти, кои се мелат и со одредени киселини и реакции се разложуваат да се добие протеинот.
Втор амино-киселинскиот состав е многу послаб одколку на вејот.
Трето, многу поспоро се апсорбира од страна на телото.
Се на се како споредба за 2850 имаш 2,5кг од Myprotein Whey Impact, кои според мене е многу подобра опција.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.515

Преполн е филери, погледни го на 33гр пишале 29.7гр протеин, кис мај ес, а погледни го аминокиселинскиот состав и спореди го со било кој поасолен протеин, па ќе ти стане јасно.

Член од
25 септември 2016
Мислења
827
Поени од реакции
1.031
Дечки сепак правите муабет за 2 сосема различни извори на протеини, еден со друг се како оган и вода. Whey протеинот е подобар па едно десетина пати од ова, но цената тука е различна сега тоа дека е искористено се што може да се искористи и колку е штетно е друга приказна како што е кај паштетата и остали такви ср*ња а сепак луѓето ја конзумираат...

@george_jov Од каде е тој на MyProtein whey-от увезен има некои декларации? Јас кога земав од една продавница одма наспроти Sport-M во гтц некои работи од MyProtein немаа декларација на нив, по се изгледа се увезени од Бугарија...

Член од
23 февруари 2011
Мислења
1.236
Поени од реакции
2.310
Па јас го земам или од Полео Спорт или од Брутал(и двете имаат веб продавници), си има наша декларација и мислам дека се ОК, запечатени кеси и се тоа, иако се сложувам дека кај нас се може да се увезе и да се продава (ако знаеш каде и колку да поткупиш)

Kajgana Shop

На врв Bottom