Човек сакам да ти кажам, дека треба да има 200 000 коефициент за да му излезе добивка од 4 милиони. Коефициентите за 2+ не се повеќе од 1.40 и затоа ти реков да избришеш една нула. Околу 400 000 денари излегува.ај ќе сликам сега следниот викенд и ќе го поставам тука ливчето,па бирајте си што сакате да играте.
нема зошто да ве лажам,навика му е да игра едно такво ливче во сабота и ми вика секој пат,кога едно вакво ќе падне се поздравувам со Моцарт и ќе почнам во Спорт Лајф да играм.
Пензионерски ливчиња се тоа[DOUBLEPOST=1472377282][/DOUBLEPOST]
абе нема зошто да ве лажам,не добивам ништо,два пати има фатено така,ама тогаш играше по скоро 20 утакмици и лани знам фати 2-3 пати и почна да ги накачува утакмиците,ама истата уплата му остана минимална.
Јас така не можам,ме фаќа нервоза и ќе искршам нешто,ама тој дебелокожец е![]()
Толку знаат да бранат.Еве пример како изгледа местена утакмица. Голманите си стојат мирни и си примаат голови, однапред го знаат резултатот.
https://www.youtube.com/watch?v=FnrbkSlj6lI
Енглеска четврта лига (League Two) утакмицата е од вчера.
Брат во Моцарт може да имаш над 60-70% бонус за одреден број мечеви.Човек сакам да ти кажам, дека треба да има 200 000 коефициент за да му излезе добивка од 4 милиони. Коефициентите за 2+ не се повеќе од 1.40 и затоа ти реков да избришеш една нула. Околу 400 000 денари излегува.
Добро, му дале 900 % бонус...таман 4 милиони да испаднатБрат во Моцарт може да имаш над 60-70% бонус за одреден број мечеви.
Не, не е точно. За сите гола беа статични, не се ни помдрнаа, не само едниот туку и двајцата.Толку знаат да бранат.
Во Моцарт да, даваат бонуси се сложувам ама имаат услов да бидат квотите над 1.40 така да и типовите 2+ неверувам повеќе од 5 утакмици да имаат над 1.40 квота, другите се сите помали од 1.40 квота. Пишувам за Англиските нисколигаши.Брат во Моцарт може да имаш над 60-70% бонус за одреден број мечеви.
Гарант грешка е нешто Ѓорче во врска со типовите/уплатата, инаку муабетот ми беше дека не е чудно толкава добивка да има тикет од Моцарт.Добро, му дале 900 % бонус...таман 4 милиони да испаднат![]()
4:0Шкендија во Спортлајф паднала од 1.40 на 1.16, сега лагано ќе си одиграат 1:1 или 0:0