Ѓорче 1932
тој сум...
- Член од
- 17 февруари 2009
- Мислења
- 13.564
- Поени од реакции
- 11.577
Да не се гуши Кандрева на таа непотребна позиција,Нагатомо нема да игра постава сигурен сум ако се доведе Кришито.Ќе се прават магии,Ансалди ако не се лажам може да игра и лево и десно и најверојатно ќе игра на негово место,турчинот беспотребно го летнаа у облаци,Сантон болничарот ваљда ќе остане за ротација и ќе ќути ќе трае пошо никаде не го сакаат.
Освен Гарај не ми текнува на ниеден друг и достапен играч моментално за во Интер,освен можеби Чорлука,одлично одигра на европсково,само Ранокија нека го мавнат од тим,фрли им го на Сасуоло за кило сончоглед.
Гледам се спомнуваат Мартинс Инди,Мангала и такви ризични црнчуги без грам мозок
Средниот ред и нападот се бомба склопени,одбраната да се појача,а клупата ќе биде најголем проблем за ротации
Освен Гарај не ми текнува на ниеден друг и достапен играч моментално за во Интер,освен можеби Чорлука,одлично одигра на европсково,само Ранокија нека го мавнат од тим,фрли им го на Сасуоло за кило сончоглед.
Гледам се спомнуваат Мартинс Инди,Мангала и такви ризични црнчуги без грам мозок
Средниот ред и нападот се бомба склопени,одбраната да се појача,а клупата ќе биде најголем проблем за ротации