Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Да не се гуши Кандрева на таа непотребна позиција,Нагатомо нема да игра постава сигурен сум ако се доведе Кришито.Ќе се прават магии,Ансалди ако не се лажам може да игра и лево и десно и најверојатно ќе игра на негово место,турчинот беспотребно го летнаа у облаци,Сантон болничарот ваљда ќе остане за ротација и ќе ќути ќе трае пошо никаде не го сакаат.

Освен Гарај не ми текнува на ниеден друг и достапен играч моментално за во Интер,освен можеби Чорлука,одлично одигра на европсково,само Ранокија нека го мавнат од тим,фрли им го на Сасуоло за кило сончоглед.
Гледам се спомнуваат Мартинс Инди,Мангала и такви ризични црнчуги без грам мозок

Средниот ред и нападот се бомба склопени,одбраната да се појача,а клупата ќе биде најголем проблем за ротации

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
^
Објавија италјаниве денес дека во понеделник ќе се разговара за носење на Касерес.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Па добро и болничка соба нека обезбедат за него.

Сега е моментот за Мусачо да се доведе :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.343
Поени од реакции
6.025
Па добро и болничка соба нека обезбедат за него.

Сега е моментот за Мусачо да се доведе :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Еве ти Injury history за Касерес. Обрати интерес на должината на неговите повреди и ќе увидиш дека Касерес последните години Јуве го имаше на максимум 7-8 кола во сезоната. А после подолга повреда се знае колку може играч да биде спремен за играње.

Токму поради тоа не му го продолжија договорот во Јуве, а не дека не заслужуваше.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.275
Поени од реакции
13.237
Па Олимписки шампион јебо га бразилско првенство. Иначе ако го оставаат таму до Јануари што кур ми го донесоа у Милано сеа и се потресоа на сите страни. Можеа ко Сити за Г.Хесус, само го објавија трансферот дека зимоска ќе им се приклучи. Лекарски може и у Бразил да напраи, најмал проблем е тоа, Игуаин у Мадрид ги завршил лекарските пред да дое у Јуве. Остај го тука бем ти Сантош мајчин. :icon_mrgr:

Жими кур, сеа ќе дое Фреди Гварин ќе каже како он уште одма ги намирисал дека овие се клети кинези односно оризари кои само гледаат своја корист и денар не даваат, аматери, го земаа Еркин и одма го даваат. :kuracc:
Фреди Гуарин се повлекува на неодредено од темава.
Фреди Гуарин сака резултати да види зашто више косата му побеле.
Фреди Гуарин можда поише од сите вас сака да греши и вие на крај да испаднете у право.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.275
Поени од реакции
13.237
Супер. Oдлична вест. Идееееееееееммммммммммееееееееее .... оооо лака лака ај до ју лака трака

https://www.youtube.com/watch?v=0ND7EfcgTQs
https://www.youtube.com/watch?v=5eLcHJLDlI8
Од стално си го имал хуморов!
Те приметив од шегите јаки за Мусачо,стварно многу интересен лик си.Се надевам дека си некоја јавна личност ,греота е ваков шегобиец да не биде забележан од целата јавност
А и ова токмак убаво ти прилега,можеш како уметничко име да си го користиш

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Од стално си го имал хуморов!
Те приметив од шегите јаки за Мусачо,стварно многу интересен лик си.Се надевам дека си некоја јавна личност ,греота е ваков шегобиец да не биде забележан од целата јавност
А и ова токмак убаво ти прилега,можеш како уметничко име да си го користиш
нели ќе те снема на неодредено време ?

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.008
najbrziot kambek u istorijata na kambecite :), forumski pol skols

sedi be i uzivaj, kinezive zbesnaa sve ke trgnat tohir mohir, zbesna toj se razulave, vcera pedula ekspertot za transferi vika ovie suning imale pari za da go kupat svetot :))), kolku luda izjava, periodov sto sledi celosno ke se posvetele na inter za da go sredat konecno finansiskoto funkcioniranje na timot i posle toa sto sledelo navivacite na inter ne ni mozele da go zamislat, ke bile u pol pozicija za sekoe naddavanje za igraci, bar taka vika voskaort pedula.
A ova go zbori otkako dadoa veke 100m evra sezonava, i fakerski vlegoa bem ti ffp bem ti se ako treba u LE so mladinci ke igrame.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ок е Урко втор пат го спомнуваш муабетов за купување на цел свет, не се пали, ќе те снема после ќе останеме ја и мојот комрад Стек да се расправаме со Марли.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Абе ене и Манчестер Јунајтед со ретардосот Ван Гал фрлија над 300 милиони евра па кур свиткаа..не е само пари да се даваат туку да се купува нешто квалитетно и корисно како и тренерот да се погоди а не досега сите кој од кој поретардирани на чело со Мацари да му изнаебам ќерките..па и на 100 милиони евра да играат сеуште со Нагатомо и Ди Амбросио како бекој нека си ебат мајките и Де Кур и сите останати во управата

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.008
Ок е Урко втор пат го спомнуваш муабетов за купување на цел свет, не се пали, ќе те снема после ќе останеме ја и мојот комрад Стек да се расправаме со Марли.
da be stvarno ej sum pisal, i sum zaboravil deka sum pisal pa pak sum pisal deka neznaev deka prethodno sum pisal za istata stvar sto preeska sum ja pisal.
ama nema bolja izjava od taa be, kako go opisue kinezov ovoj, mozel svetot da go kupi : ))))))))))))))

i nikad nema da me snema.

Xhoni ne bladaj prijatele.

Член од
9 јуни 2016
Мислења
503
Поени од реакции
379
Габигол е платен 29,5 милиони, се враќа во Сантос последната утакмица да ја изигра, потоа доага во Интер.

Kajgana Shop

На врв Bottom