FILM CLUB (КРУГ 5) (205. Dogtooth: 18.11-01.12.2024)

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.741
Меѓутоа тоа што ми пречеше кај него беше многу лошо напишаниот лик. Едно време мислиш е нешто ретардиран, после се избацува со фази на ултра свесност како да ги гледа конците како функционира уствари светот и делува ко ајкју да има тру да рууф, после го мава некоја меланхолија и ќе се самоубива.
ееее, да

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.741
него за ББТ maybe some sort of autism?
me cekaat propustenite, kaj go najdovte lunacy? aj snabdete me
A.I ne sumnuva blurayot od zamunda :(
доста ти е dvdrip за тој, од пајрат беј имаше еден
ја искачам се вратив само за идејата за аутизам :D
ќе ти го го дае некој, мењавме по пп торенти

ааа аи го глеав од yify исто пајрат беј мислам

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.575
Поени од реакции
9.693
А од кај најдовте превод за Lunacy?

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Скоро го гледав A Simple Plan, не се сеќавам дали годинава или минатата година. Добро трилерче/драма, се сложувам со претходните коментари дека малку потсеќа на Фарго серијата, дали поради Били Боб или самата атмосфера не знам. Осумче сум му дал, не ми се репризира пак ептен ми е скоро глеан.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.105
Поени од реакции
37.567
Скоро го гледав A Simple Plan, не се сеќавам дали годинава или минатата година. Добро трилерче/драма, се сложувам со претходните коментари дека малку потсеќа на Фарго серијата, дали поради Били Боб или самата атмосфера не знам. Осумче сум му дал, не ми се репризира пак ептен ми е скоро глеан.
Мене на Fargo филмот. Серијата не сум ја гледал.

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
@wot па твоето и моето мислење не се толку спротивставени. Освен што тебе ти е филмот лабав на почеток, а потоа интересен. Карактерот го гледаме како променлив и зависен од ситуацијата. Били ни е ок и на двајцата, само што јас во ниту еден момент не го доживеав како ретардиран, туку повеќе како borderline...
Се на се, јас имам впечаток како ние да имаме слични размислувања. ;)

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.575
Поени од реакции
9.693
Ајде кај е филмот од рано сабајле го чекам.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.741
Ајде кај е филмот од рано сабајле го чекам.
Ова цифкање е моја работа. Не ми ја земај!
Ајде @Zlatikevichius што е оваа несериозност, кај е новиот филм, кој треба да предложува gogo

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.575
Поени од реакции
9.693
Ајде @Zlatikevichius што е оваа несериозност, кај е новиот филм, кој треба да предложува gogo
Е па дека цивкам затоа и дознав кој е филмот. Ти спиј си и сега чекај да го кажат тука.
Јас веќе го гледам :Кезец:

G

grande-juve

Гостин
Zlate, неаме време за чекање :D... Следен филм:

Singin' in the Rain

Зошто го одбрав, прво затоа што ми делува дека не е многу гледан на форумов, а е задолжителен за секој што сака и гледа филмови, и ми е еден од омилените. А омилен ми е зашто е feel good до даска, зашто е најдобриот мјузикл некогаш направен, со совршена кореографија, танцување и песни, зашто е повеќе од само мјузикл, со хумор на највисоко ниво, со врвна кинематографија и сценографија, зашто не' носи позади сцената на Холивуд, и тоа во еден од најинтересните периоди, при преминот од немиот кон звучниот филм.

Последно уредено од модератор:
Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.105
Поени од реакции
37.567
Идам, идам. Стрпете се уште 10 минути. Правев листа на Letterboxd, затоа ме немаше. Еве, да се занимавате во меѓувреме, додека да напишам вовед - 2016 Watchlist

Kajgana Shop

На врв Bottom