Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
абе кајганаџии јас имам мал проблем
си ја сакам љубовта моја премногу ама последниве 24 часа како да имам некое чуство дека нешто како да сака да не раздели
се плашам дека ако ја изгубам ке немам причина за живеење понатаму
ако сакате дајте малце помош
што да направам,како да направам,до мене ли е или до што е ???
па незнам како да ти објаснам
како да сака некој или нешто да не скара
абе што да правам ни сам незнам
а ако ја изгубам мислам дека ни 3 месеци нема да ми помогнат да се смирам
хахахахахаха
стварно си добар жими се
како прво ме тера да мислам дека не е у ред со тоа што на фб брише се што е од мене
еден одговор на смн го чекам 3 саати
а за слушалки имам не се секирај
и тоа оригинал се
значи стварно сте предобри кон мене
ама веќе ја видов реалноста
и више неможам да се нервирам
дури и глава ме заболе
а за тоа што викаш да ја соочам нема шанси
јас и викам да идеме на кафе САМО НИЕ ДВАЈЦА а таа ми вика братучетками да ја прашам
значи треба совет шо да се праи
од утре по некоја друга трчам
Во никој случај да не си и ги позајмил, ако ти ги побара обиди се тоа да го одолговлекуваш што е можно подолго бидејќи ќе те сече.

Ако се работи за слики на фб прашај ја зошто, обично прво го менуваат статусот од relationship во single па ги бришат сликите.

За msn очигледно сака да те игнорира.

Абе седнај разговарај со неа, претпазливо. Познато ми е ова.
абе брат слушалките нема да и помогнат(има од оној ред бул)
а за тоа сингл не го стави,..т.е и стои дека е у врска со мене
сликите и да сака да ги избрише ги нема(за инат)
а за мсн само ако и кажам нешто ново или ако ја викан „хитно“
ми мириса на КРАЈ каков не очекувава ама тоа е
живот иде даље

јас го бара, контактот,затоа што секоја сабота кај нејзе у маало или дома дремам
а плус несака да идеме на кафе
у пон смрзнав само да и го дадам цвеќето и не остана ни 5 мин барем муабет асален да напраиме шо се вика очи у очи туку ме гушна и ми рече идам на пракса
иначе веќе не ни титка ко порано ,ни пишува,ништо
затоа ви викам
БОЉИ САМ НЕГО СО НЕКОЈ ДА ПАТАМ
хахахахахаха
добар си жими се
не нема да ја понижувам зашто не сум таков човек
културно ке и кажам дека е готово
и така и саммиот вика 3 милијарди има
а јас на друга окце и фрлив више
ама ова вака нема да помине
викендов мора едно отварање да направам
чекај малце чекај малце
гледам деке почна да се нервираш
поентава не беше да изнервирам некој
сакам само да ти докажам дека не е она за таа што мислиш
и за жал нема сестра туку брат
Камелија што и е?

Кој кого тука лаже, а??

Ах, мамата, дајте ова мајмуниве лажговни од гламстик бришете и банирајте од теми.
Има луѓе навистина имаат мака, а овие...ај да не кењам, невредно е.

Бараше помош, се распрашавме, твојата е, со друг се тарапкала, live with it! Мислиш не знаеме кој си?

В

викацот

Гостин
Камелија што и е?

Кој кого тука лаже, а??

Ах, мамата, дајте ова мајмуниве лажговни од гламстик бришете и банирајте од теми.
Има луѓе навистина имаат мака, а овие...ај да не кењам, невредно е.

Бараше помош, се распрашавме, твојата е, со друг се тарапкала, live with it! Мислиш не знаеме кој си?
хахахахахахахах
значи несфаќаш и несфаќаш
нема везе ти реков дека не е таа
да знаеше повеќе ке кажеше
и ако не примети ти реков дека нема сестра за да контактира со сестрати
ама гледам дека ти влегло едно мислење у глава и дека не го мењаш
ама твој живот твое мислење
п.с
а кај сте се распрашале

и немој да ме споредуваш со гламистичарки или гламистичари
зашто далеку сум од тоа
но некој друг би требало да се запраша дали некој негов шета по тие страни

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Zini da ti kazam.

Edno da ti e jasno.

Ne e grev da si placipicka, grev e da se pravis virtuelen maz pred nas, a tamu pripizdek pred nea i da goltas losi knedli poradi toa sto ti go storila.

Jasno da ti e, ne ti sudime ni kako na picka, ni kako na papucar, si ja sakas i nie toa go pcituvame, mnogu. Ljubovta e vozvisena rabota, a prostuvanjeto e mosne doblesna rabota. Si i prostil. Bigjaa, bravo za tebe.

A kako znaeme, kogo sme prasale, ic da ne ti cue. nasa rabota. Sto mislese ti, ako e internet forum deka sovetite se free??

Nisto na svetov ne e free. Nisto.

В

викацот

Гостин
Zini da ti kazam.

Edno da ti e jasno.

Ne e grev da si placipicka, grev e da se pravis virtuelen maz pred nas, a tamu pripizdek pred nea i da goltas losi knedli poradi toa sto ti go storila.

Jasno da ti e, ne ti sudime ni kako na picka, ni kako na papucar, si ja sakas i nie toa go pcituvame, mnogu. Ljubovta e vozvisena rabota, a prostuvanjeto e mosne doblesna rabota. Si i prostil. Bigjaa, bravo za tebe.

A kako znaeme, kogo sme prasale, ic da ne ti cue. nasa rabota. Sto mislese ti, ako e internet forum deka sovetite se free??

Nisto na svetov ne e free. Nisto.
епа извини ако ништо не е бесплатно
ама изворот ваш не ви дава веродостојни информации
така да како сакате
јас ја знам барем за да и потврдам дали е таква како што ја пиркажувате вие или не е
али секој е човек и има право на свое мислење

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Напишано од викацот
како прво ме тера да мислам дека не е у ред со тоа што на фб брише се што е од мене
хахахахахахахахаха
иначе збориме за бришење постови постари од 3 недели не сегашни
не си разбрал од сестра ти добро изгледа
Шмуре, нели едвај само мобилен? Како сеа и фбук? А?

А бе, на форумов те читала бе, патетикоооо!

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Расправава почиње да заликува на ЕПИК!
Не можам да престанам да се смеам.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Не е расправа,Гарфилд темелно му го решава проблемот на детето:smir:

В

викацот

Гостин
Шмуре, нели едвај само мобилен? Како сеа и фбук? А?

А бе, на форумов те читала бе, патетикоооо!
значи без навреди те молам
ако сакав да се вреѓаме ке почнев да редам
ама немам таква потреба
ти како сакаш мисли си
ама дејството се случува од прошлата недела(не ме фаќај за збор)
а јас совет овде побарав дури во понеделникот
епа извини може има некои супер моќи и можеби гледа на графчиња
ама дека знаела што ке пишам па претходно да го стори тоа тешко сумњам да поверува некој во тоа чудо
така да човек да не се обрати до вас(поточно до одредени личности)
од барање за обичен совет вие направивте приказна за незнам што
подолго време гледам што коментирате и според мое гледање вие не сте тука за совети или нешто друго туку да се реметите на туѓа „несреќа“
затоа уште неколку часа нека трае мојов профил па потоа го бришам
подобро да прашам некој од улица отколку некој несозреани

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
mi treba help :( sto mislite za toa da imate nesto poveke od lapkanje so decko postar od vas ama da ne ste vo vrska?
Мој совет ти е да не остануваш на среде пат, туку уште вечерава, јави му се, клекни едно 5-тина минути (минимум), пружи си задоволство, остај глупостите врска и разврска.

(мој совет)

В

викацот

Гостин
Расправава почиње да заликува на ЕПИК!
Не можам да престанам да се смеам.
ако ти е за смеење добро смеј се
и така животот се продолжува од смеењето

Не е расправа,Гарфилд темелно му го решава проблемот на детето:smir:
фала на малата подршка што ја даваш
ама у заблуда си дека сум дете

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
ако ти е за смеење добро смеј се
и така животот се продолжува од смеењето

Па не ми е смешна твојата мука него начинот на кој сето тоа се развлече у дискусијата:wink:

И дете си ... Ја со 16 години дете бев :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Реалноста е сурова.Неможеш да очекуваш сите совети да бидат во склад со твоите очекувања.Затоа и е во множина,совети.Ти си читаш и си одбираш што да направиш.Никој ни те тера со сила да прашаш,ниту да оствариш некој совет,се е личен избор.

А на девојката што мувачот и велел за орален секс наместо вагинален:Иди,ќе го заебеш.Ем невина ем орал ќе научиш да даваш,ако имаш среќа може и ќе примиш,зависи како ќе се поставиш :wink:

В

викацот

Гостин
Па не ми е смешна твојата мука него начинот на кој сето тоа се развлече у дискусијата:wink:

И дете си ... Ја со 16 години дете бев :)
ок
гледај го профилот
едно правило засекогаш ке важи
никаде не оставај точни информации

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
значи без навреди те молам
ако сакав да се вреѓаме ке почнев да редам
ама немам таква потреба
ти како сакаш мисли си
ама дејството се случува од прошлата недела(не ме фаќај за збор)
а јас совет овде побарав дури во понеделникот
епа извини може има некои супер моќи и можеби гледа на графчиња
ама дека знаела што ке пишам па претходно да го стори тоа тешко сумњам да поверува некој во тоа чудо

така да човек да не се обрати до вас(поточно до одредени личности)
од барање за обичен совет вие направивте приказна за незнам што
подолго време гледам што коментирате и според мое гледање вие не сте тука за совети или нешто друго туку да се реметите на туѓа „несреќа“
затоа уште неколку часа нека трае мојов профил па потоа го бришам
подобро да прашам некој од улица отколку некој несозреани
Патетика не е навреда, ама ај, прошчевај.

идемо даље пошто побара совет, а ние сме советодавен кајгана конзилиум:
вториот болд - и претходно се случува, не само прошлата недела, ама си бил ќоро заљубен не си забележал
третиот болд- побара во понеделникот, ние ја најдовме, за три дена, дознавме, а ти кажа сте се смириле, наше беше да ти кажеме дека пак си со рогови, ама од лопатар сега.
четвртиот болд - нема, ама е женско, има интуиција, ние мажите немаме, плус не треба графчиња, кога насекаде како пичлеме си се жалел како ти е мака и дека нешто се дешава и како да ја задржиш, а она не е глупа, врзала две со три дека е пет итн. даље знаеш.
петтиот болд - шо да знаела дека ќе пишеш, ирелевантна дискусија и џабе си арчел букви, немаш врезе што пишуваш од болка и мака, али ај, знаеме, боли..
последниот - ние не реметиме, само помагаме, јасно!

Сега да продолжам, Фросе edit имала друг бидејќи сметала дека ти не ја заслужуваш, убаво и било, планирала да те одјебе и тоа викендов, но, се случило да се расипе калимерата со тој со кој се мувала/ебеле, што ти ја знам не е мое, нејзино е, па се разделиле, а ти како кец на десетка, ионака киснаџија и напор, оп, пак си се јавил, сте напрајле муабет, ти врзала приказна, ти среќен, ајт на кајгана да се пофалиш.

Не ти текиња бе?? Алоо...!

Ако бришеш профил, бриши, али ние не сме ти криви за тоа што те варала, како и имај на ум, бришење прпфил е пермаментно, нема назад на кајгана повеќе.
Туку, ако ни требаш ќе те најдеме на фбук, нели :smir:

П.С. А нашите начини за проверка и тн, за да дознаеме кој е кој, јебига, наши тајни. Шо мислеше, форумов е така, колку за оп цуп, а?

В

викацот

Гостин

вториот болд - и претходно се случува, не само прошлата недела, ама си бил ќоро заљубен не си забележал
третиот болд- побара во понеделникот, ние ја најдовме, за три дена, дознавме, а ти кажа сте се смириле, наше беше да ти кажеме дека пак си со рогови, ама од лопатар сега.
четвртиот болд - нема, ама е женско, има интуиција, ние мажите немаме, плус не треба графчиња, кога насекаде како пичлеме си се жалел како ти е мака и дека нешто се дешава и како да ја задржиш, а она не е глупа, врзала две со три дека е пет итн. даље знаеш.
петтиот болд - шо да знаела дека ќе пишеш, ирелевантна дискусија и џабе си арчел букви, немаш врезе што пишуваш од болка и мака, али ај, знаеме, боли..

Сега да продолжам, Фросе edit имала друг бидејќи сметала дека ти не ја заслужуваш, убаво и било, планирала да те одјебе и тоа викендов, но, се случило да се расипе калимерата со тој со кој се мувала/ебеле, што ти ја знам не е мое, нејзино е, па се разделиле, а ти како кец на десетка, ионака киснаџија и напор, оп, пак си се јавил, сте напрајле муабет, ти врзала приказна, ти среќен, ајт на кајгана да се пофалиш.

Ако бришеш профил, бриши, али ние не сме ти криви за тоа што те варала, како и имај на ум, бришење прпфил е пермаментно, нема назад на кајгана повеќе.

П.С. А нашите начини за проверка и тн, за да дознаеме кој е кој, јебига, наши тајни. Шо мислеше, форумов е така, колку за оп цуп, а?

извини извини
само едно ке ти кажам
презимето требаше порано да ми го кажеш
извини
очигледно си грешка
ама дека не планирам да ти објаснувам сеа по порака ке ти пишам

те молам врати го презимето шо го напиша

Kajgana Shop

На врв Bottom