Премногу добро за да биде вистинито, иако не е во некоја јака форма моменталноСега читам, незнам колку е точно но се зборува дека Интер го договорил и Витсел за наредната година како фрее агент.
Зависи каква им е ситуацијата во лигата и кл. Ако имаат изгледни шанси за титула, нормален ми е потегот. Сака како шампион да си замини, не може да им замериш на никој.Не каснат многу со објава бразилциве.
Завршил со прегледите Габи, сеа треба да се дискутира дали ќе остане или ќе се врати у Сантош до Јануари. Искрено не глеам причона за кој кур би се враќал назад, што мајка бара таму.
Следен е Жоао Марио.
Па Олимписки шампион јебо га бразилско првенство. Иначе ако го оставаат таму до Јануари што кур ми го донесоа у Милано сеа и се потресоа на сите страни. Можеа ко Сити за Г.Хесус, само го објавија трансферот дека зимоска ќе им се приклучи. Лекарски може и у Бразил да напраи, најмал проблем е тоа, Игуаин у Мадрид ги завршил лекарските пред да дое у Јуве. Остај го тука бем ти Сантош мајчин.Зависи каква им е ситуацијата во лигата и кл. Ако имаат изгледни шанси за титула, нормален ми е потегот. Сака како шампион да си замини, не може да им замериш на никој.
Жими кур, сеа ќе дое Фреди Гварин ќе каже како он уште одма ги намирисал дека овие се клети кинези односно оризари кои само гледаат своја корист и денар не даваат, аматери, го земаа Еркин и одма го даваат.Нашиот Кинез, покажува дека не го купил тимот да си игра кур ташак, туку навистина сака да инвестира во клубот.
Прв ден во Милано, и дојде со 3 подароци, Габигол, Марио + 200к за земјотресот во Италија, не е лошо.
Ако пресметаме со проста математика досега се инвестирани 100М во ситуација кога ризикуваме од тоа мртвото правило ФФП, не би сакал да помислам кога не би имале ФФП, што трансфери ќе праиме. (МЕСИ)
И кој кур му носат играчи од нивите на Бразил и трето разредни Португалци од факинг Спортинг, наместо да се зимаат докажани играчи како Агеро, Меси, Левандовски... Ама ако ќе си дојдете сите вие пак на неговото, ќе видите.Па Олимписки шампион јебо га бразилско првенство. Иначе ако го оставаат таму до Јануари што кур ми го донесоа у Милано сеа и се потресоа на сите страни. Можеа ко Сити за Г.Хесус, само го објавија трансферот дека зимоска ќе им се приклучи. Лекарски може и у Бразил да напраи, најмал проблем е тоа, Игуаин у Мадрид ги завршил лекарските пред да дое у Јуве. Остај го тука бем ти Сантош мајчин.
Жими кур, сеа ќе дое Фреди Гварин ќе каже како он уште одма ги намирисал дека овие се клети кинези односно оризари кои само гледаат своја корист и денар не даваат, аматери, го земаа Еркин и одма го даваат.![]()