Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Не каснат многу со објава бразилциве.

Завршил со прегледите Габи, сеа треба да се дискутира дали ќе остане или ќе се врати у Сантош до Јануари. Искрено не глеам причона за кој кур би се враќал назад, што мајка бара таму.

Следен е Жоао Марио.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.820
Поени од реакции
17.766
Поврзана гласинава за Брозовиќ во Челзи со доаѓањето на Жао МАрио ?

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Поврзана гласинава за Брозовиќ во Челзи со доаѓањето на Жао МАрио ?
Да да, уште пред 2 дена се појави шпекулацијава иако извесно е дека Броз ќе си иде секако.
Сега и Рома се спомнува.

Останува уште да видиме дали Габи ќе остане или ќе се врати назад у Бразил, ко што прочитав тоа зависело од трансферот на Јоветиќ во Виола.
Последниве денови ќе се бара достапен штопер, најверојатно. Еркин се враќа у Турција или трампа за Кришито.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.820
Поени од реакции
17.766
Да да, уште пред 2 дена се појави шпекулацијава иако извесно е дека Броз ќе си иде секако.
Сега и Рома се спомнува.

Останува уште да видиме дали Габи ќе остане или ќе се врати назад у Бразил, ко што прочитав тоа зависело од трансферот на Јоветиќ во Виола.
Последниве денови ќе се бара достапен штопер, најверојатно. Еркин се враќа у Турција или трампа за Кришито.
Тоа со Еркин мн голема зелена не во смисла на квалитет на играч али за кој кур го носеа ако го бркат манчини (или сам си ојде?). Габи ако ја исфарба брадата пак златна на местото енгово на сајтот на интер нека клад онака силуета :D

Броз деми не се продава во Италија? Ако се продава сигурно Марота ќе тргни по него....

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Тоа со Еркин мн голема зелена не во смисла на квалитет на играч али за кој кур го носеа ако го бркат манчини (или сам си ојде?). Габи ако ја исфарба брадата пак златна на местото енгово на сајтот на интер нека клад онака силуета :D

Броз деми не се продава во Италија? Ако се продава сигурно Марота ќе тргни по него....
Глупост беше што уопште го земаа турчинот, требаше малце да почекаат со оглед на тоа што зафаќа/ше нон-еу место.
Ваљда Манчини го сакал и му ветил место у прва постава а со доаѓањето на Де Бур му било кажано дека ќе биде резерва па овој побарал трансфер што е и нормално.
Ме боли кур за туракот искрено, да бил толку добар играч ќе се наметнел и кај Де Бур, скроз сумљив турчин, цел живот у Фенер и не му продужиле договор да го ебам. :)

Тој Габи ако планира да се фарба зелен и црвен ко папагал и на дресот да му пишува Габигол одма нека искине документите и нека се врати у фавелите да пука со калаш со Адриано. :D

Броз може да иде у Рома, им пуштаме играчи на нив, у Јуве не смее. :kuracc:

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.444
Поени од реакции
3.702
Нашиот Кинез, покажува дека не го купил тимот да си игра кур ташак, туку навистина сака да инвестира во клубот.

Прв ден во Милано, и дојде со 3 подароци, Габигол, Марио + 200к за земјотресот во Италија, не е лошо.

Ако пресметаме со проста математика досега се инвестирани 100М во ситуација кога ризикуваме од тоа мртвото правило ФФП, не би сакал да помислам кога не би имале ФФП, што трансфери ќе праиме. (МЕСИ :cool:)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.009
Santos postavija uslov mislam, koj i da go zeme do januari so niv, ko pato u milan sto im doe u januar ako ne se lazam, tamu do togas im trae prvenstvoto, glaven igrac im e i toa e frkata glavna, ke se desetkuvaat.
Никој не знае ... мада ја мислам од сега дека ќе е... пошо иначе кој кур ќе слетуе у Милано - демек мора у Милано договоро да потпишуе :D ?
da deko, mora, i medicinski mora da pomine pred da potpise dogovor, da ne bide ko onoj Fadiga, ke umrese na medicinski pregled, go reanimiraa i go vratija od kaj sto go zemale takov polumrtov, u kolicka so infuzija na onakvo zakacena.

D

Darko_ufo

Гостин
Ако остане и ГабиГол конечно ќе може Џонтра у Сериа А да им пише:
- Спаваш ли мирно Алегрију Максимилијане?

Член од
9 јуни 2016
Мислења
503
Поени од реакции
379
Inter actually paid 28 million for Gabigol. The extra 3 million? To have him now instead of January.
Може!

No9

Член од
18 ноември 2013
Мислења
632
Поени од реакции
973
За тие пари го земам Берарди пд Сасуоло и око не ми трепнува
Плус се декларира дека е Интераш
Ама кој ме прашува мене

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.009
Ама кој ме прашува мене

ke doe i on de eden ubav soncev den, sto se sekiras :)

• Ми се допаѓа
Reactions: No9
Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Берарди осеќам дека у Јануари ќе го земат :D Али ако е ова вистина со екстра 3М за Габигол да остане - Хајмо у Мондано у Недељу да навијамо :D

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.574
Поени од реакции
4.570
Ама кој ме прашува мене

Остај тоа кој те прашува тебе, него Сасуоло не го даваше.

• Ми се допаѓа
Reactions: No9

Kajgana Shop

На врв Bottom