Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

В

викацот

Гостин
тоа што си ја барал,си ја барал...немој повеќе да си ја молел,да те прави будала...и таа да проба да те контактира,мораш да е игнорираш..таа е едно големо ѓубре а ѓубрето знаеш каде се фрла,во контејнер...уште еднаш,имаш 3 милијарди на избор,од овие сигурно ќе најдеш една што има златна п...а,на оваа твојава и се усмрдила,одма фрлање во канта...
хахахахахаха
добар си жими се
не нема да ја понижувам зашто не сум таков човек
културно ке и кажам дека е готово
и така и саммиот вика 3 милијарди има
а јас на друга окце и фрлив више
ама ова вака нема да помине
викендов мора едно отварање да направам

D

devojcence

Гостин
epa vaka sovet do vikacot: ne ti e sega kraj na vrskata tebe uste odamna ti bilo kraj uste prviot pat koga si dremel pred zgrada i si ja cekal i si i pisuval toa ti e kraj. ne ja vregjaj devojkata poso sam si si kriv so si gi odovlekuval rabotite. uste prviot pat koga si videl deka ne ja biva deka ne trza po tebe i ti naogja mani i zgovori si trebal da ja batalis a ne da pominuva vreme i da ti bide potesko. za zal ke moras da si baras drugo devojce i naredniot pat so pamet u glava. nemoj da bides papucar. :) ova najdobronameren sovet. pozz

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
хахахахахаха
добар си жими се
не нема да ја понижувам зашто не сум таков човек
и така и саммиот вика 3 милијарди има
а јас на друга окце и фрлив више
ама ова вака нема да помине
викендов мора едно отварање да направам
нема што ти на неа и кажеш дека е готово,таа тоа го знае подолго време,едноставно игнорирај е...и главата горе,само напред,ако не овај,тогаш другиот викенд...

D

devojcence

Гостин
nema da i vikas gotovo i slicni raboti nego najkulturno ke i napises poraka so sodrzina: milo mi bese so te imav makar tolku makar na toj nacin i se nadobro . i ke izbrises sekakov kontakt od devojceto za da ne ti daogja da i pisuvas i sl. i ke si baras drugo i ke si najdes poubavo i podobro :P

Член од
8 септември 2009
Мислења
85
Поени од реакции
8
Едно прашање...не можам да го разберам мојот дечко што сака да кажи...ми рече дека треба повеќе да ја сакам и да ја почитувам неговата сестра од мои обични познаници моите другарки:pos2::vozbud:...па сакам да прочитам мислње за ова..што мислите што сака да ми каже со тоа?Позз

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.637
Поени од реакции
34.041
Едно прашање...не можам да го разберам мојот дечко што сака да кажи...ми рече дека треба повеќе да ја сакам и да ја почитувам неговата сестра од мои обични познаници моите другарки:pos2::vozbud:...па сакам да прочитам мислње за ова..што мислите што сака да ми каже со тоа?Позз
:pos2::vozbud: Нема никаде да те однесат.

Ќе си ја почитуваш, како твоја. <3 Безусловно. И без прашања.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
370
Поени од реакции
710
Само ќе и направиш услуга ако ти си тој што ќе каже дека е готово. Меѓу вас е веќе некој период готово, ама ете она нема муда да ти каже.
Понашај се ко неа, игнорирај ја. Во право бил тој што кажал дека игнорирањето е добар начин да придобиеш некого. Пробај.:)

Дечко ти кога ти го кажа тоа ти само му климна со главата во знак на океј?! Тука никој нема да ти каже зошто го рекол тоа, само ќе претпоставуваме. Прашај си го... Пошто жими се и мене ме интересира :)
Сестрите се заебани, прават гужви. Си знам по себе... и по девојката на брат ми :)

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Saka bre pocit za sestra mu, toa saka da kaze, deka kakva i da e, negova e! First and foremost!

ZoraNaSlobodata

Чоечко суштество
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.736
Поени од реакции
111
Saka bre pocit za sestra mu, toa saka da kaze, deka kakva i da e, negova e! First and foremost!
Така е :salut:.Ама ако има почит кон себе нема да дозволи сестра му шо сака да прај со него.

Сестра ми ми е поважна од сите, ама е безгласна буква во живото мој.Истото важи и за мајка ми.

В

викацот

Гостин
epa vaka sovet do vikacot: ne ti e sega kraj na vrskata tebe uste odamna ti bilo kraj uste prviot pat koga si dremel pred zgrada i si ja cekal i si i pisuval toa ti e kraj. ne ja vregjaj devojkata poso sam si si kriv so si gi odovlekuval rabotite. uste prviot pat koga si videl deka ne ja biva deka ne trza po tebe i ti naogja mani i zgovori si trebal da ja batalis a ne da pominuva vreme i da ti bide potesko. za zal ke moras da si baras drugo devojce i naredniot pat so pamet u glava. nemoj da bides papucar. :) ova najdobronameren sovet. pozz
фала за советот
ке се обидам како што ме советуваш
само не дека она несакаше со мене
што се вика еше изгубена
ама кога не искористи тоа ти е

D

devojcence

Гостин
slusaj ako ja otkacis kulturno i ako ne i pisuvas, ako bila izgubena ili od premnogu vnimanie koga ke te snema ke ti se vrati. ali togas pa tebe ke ti pomine. i koga ke vidis batali baraj si drugo devojce.:)ako ne bide od prva nema ni od deseta. ubavo si kaza. pozz i ps: nemoj da me slusas ni mene kako sto mislis ti taka pravi ne slusaj nikoj.najbitno e tvoeto mislenje. a ova e samo moj sovet. :)

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Така е :salut:.Ама ако има почит кон себе нема да дозволи сестра му шо сака да прај со него.

Сестра ми ми е поважна од сите, ама е безгласна буква во живото мој.Истото важи и за мајка ми.
Jok, неточно!

Почитта се разбира е до одреден степен до кој е без лично непочитување! Капиш?

Јас многу си сакам сестрите и роднињето, смеат да кажат думи, дали јас ќе постапам е мое, ама да ми гнаси и некој да сака да ме двои од семејство, јок. Тоа сака да каже типацот, тоас го велам и јас!

Секој со својот крст кон голготата! Затоа, сами сме одговорни за своите постапки.

А дечкото, не верувам така му припрднало, ама ете, нека биде, побарал однапред да се знае дека сестра му му е најважно нешто, значи никаков натпревар со неа, туку почит и да се обиде да се спријатели, што всушност за типкана е знак дека ја сака инаку нема да и кажел, ќе ја чувал сестра си како адут за раскинување.

Пуу ама сум паметен, саде мозок, а?!

ZoraNaSlobodata

Чоечко суштество
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.736
Поени од реакции
111
Jok, неточно!

Почитта се разбира е до одреден степен до кој е без лично непочитување! Капиш?

Јас многу си сакам сестрите и роднињето, смеат да кажат думи, дали јас ќе постапам е мое, ама да ми гнаси и некој да сака да ме двои од семејство, јок. Тоа сака да каже типацот, тоас го велам и јас!

Секој со својот крст кон голготата! Затоа, сами сме одговорни за своите постапки.

А дечкото, не верувам така му припрднало, ама ете, нека биде, побарал однапред да се знае дека сестра му му е најважно нешто, значи никаков натпревар со неа, туку почит и да се обиде да се спријатели, што всушност за типкана е знак дека ја сака инаку нема да и кажел, ќе ја чувал сестра си како адут за раскинување.

Пуу ама сум паметен, саде мозок, а?!
И јас де го велам, не се разбравме убо.

D

devojcence

Гостин
a moze da znaci deka ako ne gi pocituvas sestra mi i majka mi ke ti dadam dvojka.:smir:

MileJebo

Complete
Член од
7 декември 2008
Мислења
231
Поени од реакции
41
So sweet of him sticking for his sister. :pipi:

Best scenario: твоја другарка и влепила вербален нокаут од типот: дроља, мифка, лесна и тн. по автоматизам има повредени чуства . :bitch-slap:

in-between scenario: ти кажува дека сестраму не ја дружи никој, односно нема другарки и дека ти од денес треба да и бидеш БФ(бест фриенд), за да ја докажеш твојата љубов кон него. :funny:

Worst scenario: Има(имала) здравствени проблеми и природно е братот да ја жали, у конотација со ова напатена душичка. :sad:

87% possibility scenario: Едноставно братот ја сака и поштува сестраму без некој драстични Mile-Jebo сценарија, односно имагинации, капиш? (brother-sister love, so sweet) :pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom