Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
10 март 2010
Мислења
4
Поени од реакции
0
Не. :) Не да и' се дереш. Да ја игнорираш, да бидеш ладен со неа извесен период. Прво, заслужува таков третман штом 8 месеци (!!!) седела на две столчиња. Второ, после ќе можеш со ладна глава да видиш дали стварно ја сакаш толку многу или не (ќе видиш дека ќе ти проработи достоинството). Самиот викаш сега не размислуваш правилно, што е нормално.
да да баш и тоа го правам..леле фала ви многу (и тебе и на тој што пиша над тебе )навистина ми помогнавте да сватам што е што...најголем позз

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
да да баш и тоа го правам..леле фала ви многу (и тебе и на тој што пиша над тебе )навистина ми помогнавте да сватам што е што...најголем позз
Види вака, ти сега мислиш дека си сватил. Ко ќе останиш вечер сам дома пред да легниш, пак ќе почниш да размислуваш самиот во себе и пак ќе се двоумиш шо да прајш. Така да дури самиот не речиш „вака ќе напрам и точка“ нема баш ептен многу да ти поможат советите :wink:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Вака сега!
Има една мома што ја свиѓам убавка е тоа се, има газе, цициња и доста развиени облини ама секат кога ќе и приидам и гледам во градите и срам ми е, а погледот не можам да го тргнам:kesa:
Помош?

Се заебаваш или не?
Епа ако не се заебаваш значи си педер, се срамиш од цицка.:toe:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Се заебаваш или не?
Епа ако не се заебаваш значи си педер, се срамиш од цицка.:toe:
-.- Ако е педер немаше да се срами од цицка, од кур ќе се срамеше...и од соблекувални во физичко.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
па незнам како да ти објаснам
како да сака некој или нешто да не скара
И јас имав такво чуство, две недели... потоа ја искористи првата можност (ситница) и ми ги украде слушалките.

Внимавај што правиш, жена е ѓаол! Се надевам дека инстинктот ваљда ќе те изневери.

Седни разговарај со неа.

В

викацот

Гостин
И јас имав такво чуство, две недели... потоа ја искористи првата можност (ситница) и ми ги украде слушалките.

Внимавај што правиш, жена е ѓаол! Се надевам дека инстинктот ваљда ќе те изневери.

Седни разговарај со неа.
абе што да правам ни сам незнам
а ако ја изгубам мислам дека ни 3 месеци нема да ми помогнат да се смирам

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
абе што да правам ни сам незнам
а ако ја изгубам мислам дека ни 3 месеци нема да ми помогнат да се смирам
Како се однесува спрема тебе? Што те тера да мислиш дека нешто не е во ред? Имаш ли и ти слушалки за сони ериксон телефон?

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
В

викацот

Гостин
Како се однесува спрема тебе? Што те тера да мислиш дека нешто не е во ред? Имаш ли и ти слушалки за сони ериксон телефон?
хахахахахаха
стварно си добар жими се
како прво ме тера да мислам дека не е у ред со тоа што на фб брише се што е од мене
еден одговор на смн го чекам 3 саати
а за слушалки имам не се секирај
и тоа оригинал се

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
хахахахахаха
стварно си добар жими се
како прво ме тера да мислам дека не е у ред со тоа што на фб брише се што е од мене
и тоа оригинал се
со овие прашања што ги поставуваш овде на Форумов,соочија подобро неа,со сигурност ќе добиеш некој одговор(позитивен или негативен)..ти се плашиш од негативен,но тоа ти е животот,подобро сега него за 10 години..за жени не секирај се премногу,имаш голем избор,мислам околу 3 милијарди ги има....и пази на слушалките:helou:

В

викацот

Гостин
со овие прашања што ги поставуваш овде на Форумов,соочија подобро неа,со сигурност ќе добиеш некој одговор(позитивен или негативен)..ти се плашиш од негативен,но тоа ти е животот,подобро сега него за 10 години..за жени не секирај се премногу,имаш голем избор,мислам околу 3 милијарди ги има....и пази на слушалките:helou:
значи стварно сте предобри кон мене
ама веќе ја видов реалноста
и више неможам да се нервирам
дури и глава ме заболе
а за тоа што викаш да ја соочам нема шанси
јас и викам да идеме на кафе САМО НИЕ ДВАЈЦА а таа ми вика братучетками да ја прашам
значи треба совет шо да се праи
од утре по некоја друга трчам

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
хахахахахаха
стварно си добар жими се
и тоа оригинал се
Во никој случај да не си и ги позајмил, ако ти ги побара обиди се тоа да го одолговлекуваш што е можно подолго бидејќи ќе те сече.

Ако се работи за слики на фб прашај ја зошто, обично прво го менуваат статусот од relationship во single па ги бришат сликите.

За msn очигледно сака да те игнорира.

Абе седнај разговарај со неа, претпазливо. Познато ми е ова.

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
значи стварно сте предобри кон мене
ама веќе ја видов реалноста
и више неможам да се нервирам
дури и глава ме заболе
а за тоа што викаш да ја соочам нема шанси
јас и викам да идеме на кафе САМО НИЕ ДВАЈЦА а таа ми вика братучетками да ја прашам
значи треба совет шо да се праи
од утре по некоја друга трчам
кој го бара прв тој контакт од вас двајца?

В

викацот

Гостин
Во никој случај да не си и ги позајмил, ако ти ги побара обиди се тоа да го одолговлекуваш што е можно подолго бидејќи ќе те сече.

Ако се работи за слики на фб прашај ја зошто, обично прво го менуваат статусот од relationship во single па ги бришат сликите.

За msn очигледно сака да те игнорира.

Абе седнај разговарај со неа, претпазливо. Познато ми е ова.
абе брат слушалките нема да и помогнат(има од оној ред бул)
а за тоа сингл не го стави,..т.е и стои дека е у врска со мене
сликите и да сака да ги избрише ги нема(за инат)
а за мсн само ако и кажам нешто ново или ако ја викан „хитно“
ми мириса на КРАЈ каков не очекувава ама тоа е
живот иде даље

кој го бара прв тој контакт од вас двајца?
јас го бара, контактот,затоа што секоја сабота кај нејзе у маало или дома дремам
а плус несака да идеме на кафе
у пон смрзнав само да и го дадам цвеќето и не остана ни 5 мин барем муабет асален да напраиме шо се вика очи у очи туку ме гушна и ми рече идам на пракса
иначе веќе не ни титка ко порано ,ни пишува,ништо
затоа ви викам
БОЉИ САМ НЕГО СО НЕКОЈ ДА ПАТАМ

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
јас го бара, контактот,затоа што секоја сабота кај нејзе у маало или дома дремам
а плус несака да идеме на кафе
у пон смрзнав само да и го дадам цвеќето и не остана ни 5 мин барем муабет асален да напраиме шо се вика очи у очи туку ме гушна и ми рече идам на пракса
иначе веќе не ни титка ко порано ,ни пишува,ништо
затоа ви викам
БОЉИ САМ НЕГО СО НЕКОЈ ДА ПАТАМ
тоа што си ја барал,си ја барал...немој повеќе да си ја молел,да те прави будала...и таа да проба да те контактира,мораш да е игнорираш..таа е едно големо ѓубре а ѓубрето знаеш каде се фрла,во контејнер...уште еднаш,имаш 3 милијарди на избор,од овие сигурно ќе најдеш една што има златна п...а,на оваа твојава и се усмрдила,одма фрлање во канта...

Kajgana Shop

На врв Bottom