Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.482
Поени од реакции
10.217
????

Ќе ми кажете ли некој совет....многу сум срамежлив кога сум со девојчиња..

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Испи литро вино и нема да бидеш.
Ако ова не помогне префрли се на мажи,со нив полесно ќе ти оди :wink:

В

викацот

Гостин
абе брате
лесно ке го надминеш тоа
кога ке бидеш во нивна близина почни некоја тема,кажи шала
само никако немој да пробуваш нешто во видот на мување или такви срања тоа ти е претерано глупо
само биди опуштен и се ке си дојде
веќе никогаш нема да бидеш срамежлив

хахахахахахаха
па детето сака да има жена,деца
а не педер да стане
а и немора со вино,кај повеќето девојки пали и воткта и тоа дупла

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Сепак, да не го праќаме на Токсикологија да брка девојчиња. :)

Сине, почни ти со една чаша. Ако уште ти е срам, мавни уште една. Ако и тогаш ти е срам, пробај со трета, само имај на ум, ако почнеш да гледаш две девојчиња истовремено една до друга кои личат на близначки, си претерал. Оди дома, следниот ден ќе бркаш цурици. :)

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Ќе звучим сега нешто ко 13 годишњак :nesum:

Ваќе:
Никат не сум веруел у љубов т.е не веруем ни сеа (мн контрадикторен сум, сеа читајте) но откако запознав едно дејче некако со неа како да постоеше некое посебно убаво чуство и некако кako да почнав да верувам дека постои љубов и ја дека навистина се заљубуем.
Но проблемот е у тоа што после краток период (се што е убоо трае кратко) се разделивмо и сеа не ми е најдобро. Пројдоја неколку месеца, за тој период бев и со други но не моем да ја преболим.
Највише ме фустрира тоа што мал период пројдов со неа и ми остае голема точка во животот (болка) , ајде да идево подолг период ќе разберев.. ама неколку недели, е ајде :S
Што да праем? Да ја молим да се врати? (знам дека нема да биде све исто ако би биле пак заедно) Да пробам пак со други? (до кога?) ..или?

Ви реков дека ќе звучим како 13 годишњак :kesa:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
[zEUs];3369387 напиша:
Ќе звучим сега нешто ко 13 годишњак :nesum:

Ваќе:
Никат не сум веруел у љубов т.е не веруем ни сеа (мн контрадикторен сум, сеа читајте) но откако запознав едно дејче некако со неа како да постоеше некое посебно убаво чуство и некако кako да почнав да верувам дека постои љубов и ја дека навистина се заљубуем.
Но проблемот е у тоа што после краток период (се што е убоо трае кратко) се разделивмо и сеа не ми е најдобро. Пројдоја неколку месеца, за тој период бев и со други но не моем да ја преболим.
Највише ме фустрира тоа што мал период пројдов со неа и ми остае голема точка во животот (болка) , ајде да идево подолг период ќе разберев.. ама неколку недели, е ајде :S
Што да праем? Да ја молим да се врати? (знам дека нема да биде све исто ако би биле пак заедно) Да пробам пак со други? (до кога?) ..или?

Ви реков дека ќе звучим како 13 годишњак :kesa:

Па ако ти е до толку више стало до неа тогаш барај ја на сите можни начини. Звони на фоун,зборете,гледајте се и ако она чувстува нешо за тебе тогаш кад-тад ќе се деси нешто и ќе бидеш среќно заљубен човек, за разлика од сега.

Ако она те избегава,не ти збори,не ти одговара итн. тогаш продужи си даље и не се замарај превише(ако е икако можно) затоа што сигурно ќе најдеш нешто друго. Како што викаат у една песна на Хладно Пиво ===> ``Кад нема велике љубави довољна је и мала`` ... така да, не треба превише да се разочаруваш или да си депре затоа што прилики ќе имаш уште доста у животот. Можда не толку добра како оваа сеа, али сигурно вредни за искористување ;)

Master!

Доктор Глобил
Член од
5 март 2010
Мислења
68
Поени од реакции
6
Ми треба помош....

Бев во една дискотека...седевме со моите другари
сето тоа се случуваше на 14.Февруари (Валентајн)
тогаш дојдоа девојчиња кој се знаеа со моите другари,
имав шанса да излезам со девојката која ми се допаѓаше
и ја искористив таа шанса.
(најголема мана ми е што многу бргу се заљубувам и мислам дека сум заљубен во девојката)
Девојката беше многу дигната на почетокот но потоа целосно се промени,
сега се прашувам дали да продолжам целосно да ја освојам или пак
да ја оставам и да пробам со некоја друга ? :raz:
Па ако може некој совет :)

Ada?

мјаууууу
Член од
4 април 2009
Мислења
490
Поени од реакции
54
Ми треба помош....

Бев во една дискотека...седевме со моите другари
сето тоа се случуваше на 14.Февруари (Валентајн)
тогаш дојдоа девојчиња кој се знаеа со моите другари,
имав шанса да излезам со девојката која ми се допаѓаше
и ја искористив таа шанса.
(најголема мана ми е што многу бргу се заљубувам и мислам дека сум заљубен во девојката)
Девојката беше многу дигната на почетокот но потоа целосно се промени,
сега се прашувам дали да продолжам целосно да ја освојам или пак
да ја оставам и да пробам со некоја друга ? :raz:
Па ако може некој совет :)
Ако си се заљубил во неа ако таа го сменила нејзиниот однос спрема тебе штом веќе не е дигната можеби и таа почувствувала нешто спрема тебе и мислам дека ништо не те спречува да продложиш понатаму ..имаш веќе некоја основа па можеш да си изградиш и врска ..така да од мене терај даље од тебе и господ повеќе.

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Па ако ти е до толку више стало до неа тогаш барај ја на сите можни начини. Звони на фоун,зборете,гледајте се и ако она чувстува нешо за тебе тогаш кад-тад ќе се деси нешто и ќе бидеш среќно заљубен човек, за разлика од сега.

Ако она те избегава,не ти збори,не ти одговара итн. тогаш продужи си даље и не се замарај превише(ако е икако можно) затоа што сигурно ќе најдеш нешто друго. Како што викаат у една песна на Хладно Пиво ===> ``Кад нема велике љубави довољна је и мала`` ... така да, не треба превише да се разочаруваш или да си депре затоа што прилики ќе имаш уште доста у животот. Можда не толку добра како оваа сеа, али сигурно вредни за искористување ;)
Комплицирано е.
После една недела врска раскинавмо (ја заебав, ми рече да непраем само едно банално нешто, а ја моеш да препоставиш го напраев тоа) , и после неколку дена ме побара ми се извини и се смиривмо и пак после неколку неделе пак за банална работа се наљути. И ја окапав, зборевмо и заклучивмо најдобро да останемо другари. Но моем да ја имам (сигурен сум) ако ја побарам назад, но што ако пак после некое време се наљути за нешто пак банално. Или пак тоа што се нервира за некој глупи нешта е што никат не сум и значел и не ме сакала? :\

Не моем едноставмо да продужим (леле срамота ко дете сум :S) , пробав, бев со други но не е тоа тоа. Оваја некако е ,,посебна,, .

:\

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
[zEUs];3370496 напиша:
Комплицирано е.
После една недела врска раскинавмо (ја заебав, ми рече да непраем само едно банално нешто, а ја моеш да препоставиш го напраев тоа) , и после неколку дена ме побара ми се извини и се смиривмо и пак после неколку неделе пак за банална работа се наљути. И ја окапав, зборевмо и заклучивмо најдобро да останемо другари. Но моем да ја имам (сигурен сум) ако ја побарам назад, но што ако пак после некое време се наљути за нешто пак банално. Или пак тоа што се нервира за некој глупи нешта е што никат не сум и значел и не ме сакала? :\

Не моем едноставмо да продужим (леле срамота ко дете сум :S) , пробав, бев со други но не е тоа тоа. Оваја некако е ,,посебна,, .

:\

Ако мислиш дека е посебна...пробај, дај гонајдоброто од себе (ама со достоинство) за да ја вратиш.
Ако не успееш, продужи даље...ама пробај...ќе те копка ако не се обидеш.

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Ако мислиш дека е посебна...пробај, дај гонајдоброто од себе (ама со достоинство) за да ја вратиш.
Ако не успееш, продужи даље...ама пробај...ќе те копка ако не се обидеш.
Се плашим (бетер женско звучим) што ако пак после некое време ќе ме остае заради некоја банална причина.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
[zEUs];3370609 напиша:
Се плашим (бетер женско звучим) што ако пак после некое време ќе ме остае заради некоја банална причина.
Пробај, нема да зажалиш, она ако те сака ќе те сака и понатаму без разлика што и да се случи, а ако не те сака тогаш јбг :toe:

Master!

Доктор Глобил
Член од
5 март 2010
Мислења
68
Поени од реакции
6
Ако си се заљубил во неа ако таа го сменила нејзиниот однос спрема тебе штом веќе не е дигната можеби и таа почувствувала нешто спрема тебе и мислам дека ништо не те спречува да продложиш понатаму ..имаш веќе некоја основа па можеш да си изградиш и врска ..така да од мене терај даље од тебе и господ повеќе.

...па фала на советот
Да таа не е многу дигната сега, Но кога и пишувам на чат многу ретко ми враќа

S

StereoLove

Гостин
Tипче ако сакаш да ја вратиш вложи го целиот труд,разговарај со неа,разговарајте за вашите проблеми,за она кое се лути.Зошто ако не го сториш може да ти ја земе некој друг па после ке те копка и ке се мачиш и испрашуваш штп би било ако зборев со неа...

Ајде со срека...стори го тоа уште вечер,оди на се или ништо и да ни кажеш што се случило зошто вака само се мачиш:smir:

Член од
23 февруари 2009
Мислења
166
Поени од реакции
5
Имам едно прашање во врска со игнорирањето
Првите неколку недели беше онака баш не ме интересира,но во последните неколку дена онака од далеку имавме неколку погледи очи во очи и тоа во ист момент дали нешто ова би значело или претставува знак на сожалување или знак дека ми недостига?

Kajgana Shop

На врв Bottom