DonRistovski
Peace Disturber
- Член од
- 1 септември 2009
- Мислења
- 3.574
- Поени од реакции
- 4.570
Каков Роси бе мрш да не ве гледам.
И Џонтра, да се здроби од мавање, и така нема да одговараш кривично за таков пуст и очаен створ. Дно од човек.Се слагам за болдираново, нарочито за Син, да го рашљакаме по тоа гигантската кењара, ко на бабун да му ја напраиме.
Дарко, дај бе тргни го Пеџа од аватар упм, не можам више да го гледам.
Запрепастуваш со коментаров! Не знам дали баш ти, али сигурен сум дека го ругавте,"стар бил", "многу плата ви земал", сакавте да ги смалите трошоците на минимум и да почнете со скрос нови фаци, "реконструкција" (читај жими куров).decko bladas, nikoj ne bese da se prodade snajder, apsolutno nikoj. duri i sea sakame da se vrati bar poveketo.
Камби го прозиваа и Занети бе, не Снајдер. Никој не го мразел Снајдер од фан клубов, т.е. не посакувал да си оди.Запрепастуваш со коментаров! Не знам дали баш ти, али сигурен сум дека го ругавте "стар бил", "многу плата ви земал", сакавте даги смалите трошоците на минимум и да почнете со скрос нови фаци, "реконструкција" (читај жими куров).
Да не се навраќам пред 2 години на темава и да барам коментари пред 1000 од овде.
Сигурен сум, знам за шо сум се расправал.
И нареден пат цитирај ме, не биди пиче!
Случајно видов дека си се обратил, и можеше да не ти вратам... што не е во ред, нели?![]()
Да се имам расправано во групана на фб? хмм..Камби го прозиваа и Занети бе, не Снајдер. Никој не го мразел Снајдер од фан клубов, т.е. не посакувал да си оди.
Не пребарувај за мене, јас велев дека Нагатомо ќе биде долгогодишна СТЕНА на бековската позиција... До душа погодив, долги години е во Интер.Да се имам расправано во групана на фб? хмм..
Утре баш ќе пребарувам во темава, и баш да знаеш прво ќе пребарувам со твое име и на Џонтра![]()
И резервирај му престој во најблиската болница, уште пред да дојде. И така лекарите мора да работат нешто. (последните 2 сезони во Јувентус, максимум една недела беше здрав)Мартин Касерес на фри трансфер.
Еркин може да се трампа за Кришито.
Тури печат.
И тоа што викаш, мада коа е здрав е добар играч, за Ранокија и Андреоли е Малдини да го ебам.И резервирај му престој во најблиската болница, уште пред да дојде. И така лекарите мора да работат нешто. (последните 2 сезони во Јувентус, максимум една недела беше здрав)
Тука нема збор. Игра на секоја позиција во одбраната, во Јуве има играно и како CB и како лев и десен бек, па и во 3-5-2, Конте го играше како крилоИ тоа што викаш, мада коа е здрав е добар играч, за Ранокија и Андреоли е Малдини да го ебам.![]()
znaci bladas, B l a d a sЗапрепастуваш со коментаров! Не знам дали баш ти, али сигурен сум дека го ругавте,"стар бил", "многу плата ви земал", сакавте да ги смалите трошоците на минимум и да почнете со скрос нови фаци, "реконструкција" (читај жими куров).
Да не се навраќам пред 2 години на темава и да барам коментари пред 1000 од овде.
Сигурен сум, знам за шо сум се расправал.
И нареден пат цитирај ме, не биди пиче!
Случајно видов дека си се обратил, и можеше да не ти вратам... што не е во ред, нели?![]()