the Consigliere
не читам дугачки постови
- Член од
- 17 јуни 2007
- Мислења
- 5.595
- Поени од реакции
- 263
Да бил добар немало да биде бивши така да не живеј во минатото туку гледај како да го освоиш идниот:wink:како да го вратам бившиот?
Да бил добар немало да биде бивши така да не живеј во минатото туку гледај како да го освоиш идниот:wink:како да го вратам бившиот?
Како го изгуби? е многу битно прашањекако да го вратам бившиот?
Неколку варијанти:како да го вратам бившиот?
А таканаречената другарка знае дека тебе ти се свиѓа дечкото?Интересна тема...Браво...My PROBLEM...Има еден дечко....ми се допаѓа...е сега проблемот е што мојата таканаречена другарка постојано му се мува..Ќе ми кажеш ова,она???Постојано измислува изговори да разговара со него...И понекогаш зборува глопости само за да го сврти вниманието кон себе?Ја познавам некаде 8 години и никогаш таква не била..Искрено се однесува како глупача.Мене мн ми се допаѓа дечкото...онака има супер карактер...ама не знам што да правам.Не ми пречи што таа раговара со неготуку што постојано измислува некои глупости.?И што еднаш ми излажа за да го добие неговиот број??
Зашто не си и ја кажала вистината?Па...од мене не е слушнала.ама еднаш ми спомена нешто во таа смисла-Тој да не ти се допаѓа и јас негирав.
Се обидувам и јас тоа да го дознаам..ама он некако е многу дистанциран..и не само од неа,од голем број на ученици во класот..Дури и се зачудив кога еднаш ми се доближи да ме праша нешто.Таа му зборува или пак некој др...тој само ќе кимне со главата и толку.Има навистина чудно однесување..:jaj:Затоа не саакам да ми се доближам....сметам дека ќе излезам најповредена од сето тоа..а дека сум крива што не и кажав дека ми се допаѓа крива сум-сепак тешко ми е да признаам што чувстувам,Инаку можеби е за смешки али една од поважните причини што не ми се доближувам е што сум мн.горда(а истото го забележувам и кај него)...и се чекам на останатите:pos2::pos2:Тој мисли дека е најдобар и со останатите се однесува како да се безначајни..и тоа ми пречи кај него...ама пак ми се допаѓа(доста комплицирана е приказнава)Зашто не си и ја кажала вистината?
Она те прашала за да си се осигура себеси пошто гарант и се свиѓа и на неа,а со тоа што ти си негирала само си и го ослободила патот и типката почнала да му се пушта.
Прво ќе му кажеш на девојчето дека ти се свиѓа типот одамна само ти било незгодно да признаеш и она ако ти е барем некаква другарка би требало да престане со тоа што го прави(освен ако не се зацапала и она у него е тогаш потешко ќе биде за што во случајов си ти крива затоа што навреме не си ја кажала вистината).Ако престане тогаш почни ти биди поблиска со него и едно битно прашање:дали дечкото покажува некако дека е заинтересиран за другарка ти или е индиферентен према неа?
Ако е таков самобендисан боље остај го.Тешко е дека сте од ист клас и постојано се гледате инаку одма би ти се допаднал некој друг а знам...и самото тоа што е таков далечен уште повеќе те привлекува-што е многу нормално.Се обидувам и јас тоа да го дознаам..ама он некако е многу дистанциран..и не само од неа,од голем број на ученици во класот..Дури и се зачудив кога еднаш ми се доближи да ме праша нешто.Таа му зборува или пак некој др...тој само ќе кимне со главата и толку.Има навистина чудно однесување..:jaj:Затоа не саакам да ми се доближам....сметам дека ќе излезам најповредена од сето тоа..а дека сум крива што не и кажав дека ми се допаѓа крива сум-сепак тешко ми е да признаам што чувстувам,Инаку можеби е за смешки али една од поважните причини што не ми се доближувам е што сум мн.горда(а истото го забележувам и кај него)...и се чекам на останатите:pos2::pos2:Тој мисли дека е најдобар и со останатите се однесува како да се безначајни..и тоа ми пречи кај него...ама пак ми се допаѓа(доста комплицирана е приказнава)
Да.се дружиме и надвор од границите на училиште...кога ќе се сетам еднаш се деси да жмиеме и двајцата пред еден кафич...и да ги чекаме другите.Ај,ќе пробам да пуштам водичка...Инаку,Фала за советот..Ако е таков самобендисан боље остај го.Тешко е дека сте од ист клас и постојано се гледате инаку одма би ти се допаднал некој друг а знам...и самото тоа што е таков далечен уште повеќе те привлекува-што е многу нормално.
А се дружите надвор од училишните клупи? (леле реченицава ) Излегувате барем на исти места? Друга е атмосферата надвор и во школо,сигурно е поопуштен и така повеќе ќе можеш да му се доближиш,само треба да одлучиш дали навистина го сакаш тоа пошто сега за сега си неодлучна.
И нема гордост! Мораш некако да му дадеш до знаење дека ти се допаѓа.Никој не е видовит и на секого му треба малку “подгревање“.
Пушти му водичка па види како ќе се однесува после тоа :wink:.
Повеќе од очигледно е дека на другарка ти и се допаѓа дечкото.Интересна тема...Браво...My PROBLEM...Има еден дечко....ми се допаѓа...е сега проблемот е што мојата таканаречена другарка постојано му се мува..Ќе ми кажеш ова,она???Постојано измислува изговори да разговара со него...И понекогаш зборува глопости само за да го сврти вниманието кон себе?Ја познавам некаде 8 години и никогаш таква не била..Искрено се однесува како глупача.Мене мн ми се допаѓа дечкото...онака има супер карактер...ама не знам што да правам.Не ми пречи што таа раговара со неготуку што постојано измислува некои глупости.?И што еднаш ми излажа за да го добие неговиот број??
сеуште никој неможе да ми одговори? :SWman напиша:здраво имам еден проблем, при петинг со женската дојде до некој контакт на половите органи и се појави малце крв, ептен беше површински што незнам не сум сигурен 100% ама мислам дека не е скината. вика дека ја боли малце и како да ја пецка од време на време дали е можно да е скината? ај ако може некој поискусен да ми одговори. фала поздрав
п.с. можеби проблемов не е за тука ама незнаев каде да го поставам прашањето сепак итно ми беше. фала