Сакам да знам!

Член од
25 март 2012
Мислења
8.627
Поени од реакции
5.270
во Дуна ама ке те кошта пет кг бело

Sent from my iPhone using Tapatalk
Moже линк, пошто знаеш дека не е проблем цената:D[DOUBLEPOST=1471519544][/DOUBLEPOST]
Али експрес имаш се таму :)
Не за себе, туку на други да им монтирам, сакам да професионално да се бавам со тоа.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.687
Поени од реакции
11.786
Moже линк, пошто знаеш дека не е проблем цената:D[DOUBLEPOST=1471519544][/DOUBLEPOST]
Не за себе, туку на други да им монтирам, сакам да професионално да се бавам со тоа.
http://faktor.mk/2016/03/22/duna-go-pretstavi-inteligentniot-dom-za-sekoe-semejstvo/
јас на овој портал прочитав за интелеџент хоум, отвори си сајт на Дуна компјутери најди контакт бројче и прашај си шо те интересира

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.876
Поени од реакции
1.633
Па мислиш опремата им е кој знае од каде ? Помрете се е од Кина и зошто да платиш дупло коа може да го купиш по багателна цена.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.687
Поени од реакции
11.786
Па мислиш опремата им е кој знае од каде ? Помрете се е од Кина и зошто да платиш дупло коа може да го купиш по багателна цена.
немаш такво нешо на али односно го нема цел систем ко целина, малце комплексен е системов

B

Blade Torch

Гостин
Специјално се логирав за ова. Каде има готови теста за палачинка по маркетите во СК? Сум купувал оддамна 5 за 30денари беа. Anyone? Please!

Miss.Independent

Me,Myself & I
Член од
26 јуни 2013
Мислења
1.392
Поени од реакции
3.419
Имаш на многу места.Јас дури и во мала продавница ги купив коа поминував во Автокоманда значи треба само да побараш ќе најдеш

Sent from my SM-J200H using Tapatalk

AAbrat

Член од
28 октомври 2015
Мислења
743
Поени од реакции
1.699
Едно прашањ и ве молам брз одговор. Доколку има некој кој конзумира домашна РАКИЈА да ми каже... Од кај едни роднини зеам ракија од станот нивни 10 години седена е можда во едни ко дрвени плетени бочви... И сега претурив во шише од бочвата и внатре имаше нешто како прашина или незнам шо беше/// Шо може да е бидено и дали е безбедна за пиење ??? :)

Miss.Independent

Me,Myself & I
Член од
26 јуни 2013
Мислења
1.392
Поени од реакции
3.419
Едно прашањ и ве молам брз одговор. Доколку има некој кој конзумира домашна РАКИЈА да ми каже... Од кај едни роднини зеам ракија од станот нивни 10 години седена е можда во едни ко дрвени плетени бочви... И сега претурив во шише од бочвата и внатре имаше нешто како прашина или незнам шо беше/// Шо може да е бидено и дали е безбедна за пиење ??? :)
Го прашав татко ми ми вика колку е постара толку е поубава и ние имаме цела бочва од 50кила што стои :D
Пиј си немај гајле ;)

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Специјално се логирав за ова. Каде има готови теста за палачинка по маркетите во СК? Сум купувал оддамна 5 за 30денари беа. Anyone? Please!
Готови палачинки има во сите маркети/продавници, па дури се наоѓаат и поевтини од 30 денари. Дури и во маалскине продавнички има:D Во некои од поголемите маркети има дури и готова смеса за правење палачинки:)

B

Blade Torch

Гостин
Еден да напишеше конкретна продавница во радиус од 30минути одење од центар. Еден...

Miss.Independent

Me,Myself & I
Член од
26 јуни 2013
Мислења
1.392
Поени од реакции
3.419
Еден да напишеше конкретна продавница во радиус од 30минути одење од центар. Еден...
Не живеам во центар за да знам на кое ќоше има продавница.Што поконкретно сакаш од тоа дека има скоро во секоја продавница.Искочи и прашај во 2-3 ќе најдеш.

B

Blade Torch

Гостин
Бев во 5 големи маркети и 3 маалски продавници. Никаде немаше.

НАРАВОУЧЕНИE:
КУРОФ
има во секоја втора продавница готови теста за палачинки.

П.С Со леб ќе ги јадам бананата и кремот, цев ме заболе!

AAbrat

Член од
28 октомври 2015
Мислења
743
Поени од реакции
1.699
Го прашав татко ми ми вика колку е постара толку е поубава и ние имаме цела бочва од 50кила што стои :D
Пиј си немај гајле ;)

Фааалаа на одговорот. Вечер ке се проба. :D:D

Член од
5 август 2016
Мислења
465
Поени од реакции
296
алкохолот колку постар толку подобар

Kajgana Shop

На врв Bottom