Кошарка Рио 2016 - машки турнир

• Креатор на темата Креатор на темата ColdSky
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои златото?

• САД

Гласови: 46 55,4%
  • Шпанија

Гласови: 1 1,2%
  • Франција

Гласови: 3 3,6%
  • Литванија

Гласови: 3 3,6%
  • Австралија

Гласови: 4 4,8%
  • Србија

Гласови: 24 28,9%
  • Аргентина

Гласови: 2 2,4%

• Вкупно гласачи
    83
Кој фејл ден за Хрватска е денес еј

шта вам је људи све је то нормално :D[DOUBLEPOST=1471490587][/DOUBLEPOST]
што изгубија друго денес?
Ракометот...сега уште од Црна Гора да изгубат у ватерполо и можат комотно колективно самоубуство да извршат.

13907002_667080910123090_706617587449976394_n.jpg

14022298_1050352328394706_6603107512294225993_n.jpg

За крај :D

Šarić: Vreme je da dobijemo i tu Srbiju

Се слагам време е...oh wait, ипак не е.
Кога му ја видов фацата на Петровиќ негде на средина на 3/4 избезумен целиот, знаев дека ќе го јадат пак. Сакав порано ова да се заврши, али добро и вака е океј, само што ми отидоа живциве скроз.

Прво полувреме очај од игра на Србија. Едино офанизвниот скок функционираше и Мачван што повлече. Другото очај и у двата правци. Али у второ полувреме како друга екипа да излезе на терен. Марковиќ се залепи за Богдановиќ и го избаци од ритам, му дозволуваа да гаѓа само од слободни. Многу е критикуван дечкото, а е злато вреден играч. Ај што го поништи Бојан, него и некако неприметно од сенка стигна до 11 поени. Плус у третиот период проработи и српскиот Богдановиќ :D, цел турнир се чека на него и кога е најбитно БАМ БАМ. Не ми е симпатичен ич, али капа доле. Проработи и тројката Брадуља Јокиќ Тео и јасно беше дека усташите се печени. У последен период они пак затегнаа одбрана и она стеблоно Планиниќ фати неколку скока у напад, али пак не им беше и тоа доволно пошто и Србија одигра добра одбрана, а овие се што погодија беше од тешка позиција или после фаул.

Као и увек ќе се попалат и нормално ќе изгорат ко ќибрит на крај. Сега очекувам Аца Трица да распали по судиите, али океј, кој губи има право да се лути.

@ColdSky Не ја гледав, сега пуштам снимка да изгледам убаво, чим и Срџан го искоментирал истото, ваљда во право си :D

Ко те јебо годинама, јебаќе те опет :pos:

Значи против комшикава нема послаатка победа, после утакмицата си легнав со осмех во кревет, станав сега уште сум под импресии, а кога ке ми текне како ацо трица скокаше како напален мајмун да му свират судиите неспортска на 20 секунди при крај...

и за крај коментар :
``ДОБРО ХРВАТИ ИМАЈУ И ТЕ ПАРАОЛИМПИЈСКЕ ИГРЕ! СА ОВОМ ПОСТАВОМ, СРЕБРО ВАМ НЕ ГИНЕ!``

Србите заслужуваат медал на игриве страшен состав имаат добро се воиграни,навивам за финале СРБИЈА - САД ако биде мечот ист како и претходниот ќе биде добра утакмица,ама прво треба кенгурите да се минат :DD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom