Значи со женска ми си имам мал проблем :smir: Идам долго време и незнам дали несака, неможе да ми даде. Многу пати сме имале шанси и сме биле како од мајка родени ама тоа НЕ, е сеа проблемот незнам што е како да ја наведам да ја излажам и незнам уште што... Дека многу ја сакам ина4и одма ФииИИииууууууу:kesa:
Е така... си ги решив моите љубовни проблеми, сега и совети стигнав да делам. :uvo: Ама ај...
Значи: девојка ти ќе посака да имате однос само тогаш кога ќе сфати од твоето ОДНЕСУВАЊЕ дека не си со неа само за да ја “легнеш“. Очигледно е дека е девица, па притисокот е уште поголем. Еден од најголемите стравови со кои се соочуваат девојките (барем оние кои знаат што е морал) е да ја загубат девственоста, а потоа партнерот да ги напушти.
Значи, покажи и дека со неа си затоа што ја сакаш, а не затоа што сакаш само да ја легнеш. Ова ти го зборам само ако имаш сериозни намери со неа, ако ти е само заради секс да пробаш, поарно најди си некоја друга која нема да мора да ја “убедуваш“ толку време (а, колку време рече сте заедно?).
Ако сакаш да ја загубиш експресно, продолжи со глупавите совети за поднапивање. Дента кога ќе стане свесна што и правиш, ќе биде дента кога ќе те обвини дека си ја опијанил за да ја “ИСКОРИСТИШ“ и тоа ќе биде дента кога ќе ја загубиш ЗАСЕКОГАШ. Според мене, да бидеш среќен ако не те пријави во полиција заради силување. (Башка, сигурен сум дека тоа што викаш дека си ја опивал до сега /освен ако не беше шега/
нема врска) :smir:
Е сега, ти мисли му ја.
Вака... или онака.
Vaka jas ziveam vo Germanija on zivee u Sk se vidovme dva leta i bevme zaedno a posle toa samo na msn 1 godina ipol
i denes slusnav deka ima i druga msn adresa i veguva tami i pisuva i so drugi devojcinja i im vika deka nema devojka posle toa se skaravme i go prasav imas li i druga devojka tamu u mk mi rece da ama ne e nisto seriozno samo onaka mala avantura...
Znam deka bi trebalo da mu raskinam ama nekako nemam hrabrost mi treba vasata UTEHA I PODRSKA ve molam luge za sovetttttttt
:se_ molam:cry:
Утеха?
Поддршка?
За што бре девојче?
Сакаш да те лажеме?
Сте се виделе два пати, и потоа сте година и половина волку далеку?
Извини, ама по колку години имате?
Ако сте под 20, најарно е да прекинете со мсн-то и да си најдете некој од поблиску. Вака само ќе се сомневаш во него и дека те мами со други, а тоа психички ќе те преоптовари.
Ако сте над 20, ви се чудам на детското во вас. И јас така едно време бев во филм, па видов дека жанрот бил научна фантастика.
Мој совет: не си арчи време. Најди си некој сладок Германец, уште подобро ако има некое Македонче таму, и уживај у животот.