Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Знае ли некој каде може да се најдат кваки за оние кинеските сигурности врати, баш како ова

kvake-sa-siltovima-za-kineska-sigurnosna-vrat-3632541-71779646905.jpg

Расипани ми се рачките од кваката т.е излегуваат на мало тегнење....
има штраф, најверојатно ти е лабав, ако не ти се оштетени или расипани нема потреба да ги менуваш само заштрафи

има штраф, најверојатно ти е лабав, ако не ти се оштетени или расипани нема потреба да ги менуваш само заштрафи

Го нема тоа штрафчето. Има дупче на рачката, има дупче и на тој цилиндарот што влегува рачката во него, ама во таа шипката нема дупка и пробував со други штрафчиња, се удираат на таа полната шипка и се одбиваат. И плус таа шипката на чии краеви се ставаат двете рачки е ептен лабава. Еве како е

IMG_1719.JPG

IMG_1715.JPG

Оваа е таа полната шипка на која нема дупче за штраф и оваа иде и на другата страна од вратата.

IMG_1717.JPG

Oва што го држам се става на шипката од претходната слика, а на другиот крај од истото се става кваката (таму кај што е дупчето)

IMG_1718.JPG

Го нема тоа штрафчето. Има дупче на рачката, има дупче и на тој цилиндарот што влегува рачката во него, ама во таа шипката нема дупка и пробував со други штрафчиња, се удираат на таа полната шипка и се одбиваат....
Треба да имаш вакво штрафче на кваката. Се стега со инбус клуч.
images

Врвот на ова штрафче влегува во малата вдлабнатина на 2 слика и ја фиксира рачката. Мада тебе како што гледам на 1-та слика ти е пукната рачката .
На самата рачка ( каде што ти е распукано) е навојот што го држи штрафчето, така да претпоставувам дека кога се скршила, си го изгубил штрафчето, а ново штрафче нема да држи.

images

Врвот на ова штрафче влегува во малата вдлабнатина на 2 слика и ја фиксира рачката. Мада тебе како што гледам на 1-та слика ти е пукната рачката .
На самата рачка ( каде што ти е распукано) е навојот што го држи штрафчето, така да претпоставувам дека кога се скршила, си го изгубил штрафчето, а ново штрафче нема да држи.
Овие новите модерни квави за к*р не ги бива. Многу нежни се.

images

Е тоа ми требаше да знам, никогаш не сум забележил какво штрафче е уствари. Ќе мора нов комплет цел, а стварно не знам каде да најдам. Пола Штип го пребарав денес...

Е тоа ми требаше да знам, никогаш не сум забележил какво штрафче е уствари. Ќе мора нов комплет цел, а стварно не знам каде да најдам. Пола Штип го пребарав денес...
Пробај побарај кај дечкиве http://prospera.com.mk/

Каде во Скопјево можам да најдам колеџ јакни, помали броеви , S , XS

0a100aadf5a794106a068794d9088204.jpg

Освен анхоч продава некоја друга фирма дронови фантом?

Каде во Скопјево можам да најдам колеџ јакни, помали броеви , S , XS

0a100aadf5a794106a068794d9088204.jpg
во њу јоркер и во тера нова имам гледано ама тргнати им се да ги прашаш во магацин да видат

Sent from my SM-J200H using Tapatalk

Сакав да проверам нешто за лимеси за испитот во петок и пишувам на Јутјуб „Limit...“ и ми го дава Limitless traiiler. Јебига се знае лето за шо е, филмови да се гледа и да се леже по дома, ама ум за наредното ајде.

Сакав да проверам нешто за лимеси за испитот во петок и пишувам на Јутјуб „Limit...“ и ми го дава Limitless traiiler. Јебига се знае лето за шо е, филмови да се гледа и да се леже по дома, ама ум за наредното ајде.
Ич не си ја утнал темата, немај гајле. :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom