Каде може да најдам? (Општи прашања)

Член од
13 јули 2010
Мислења
2.795
Поени од реакции
6.209
Знае ли некој каде може да се најдат кваки за оние кинеските сигурности врати, баш како ова

Расипани ми се рачките од кваката т.е излегуваат на мало тегнење....
има штраф, најверојатно ти е лабав, ако не ти се оштетени или расипани нема потреба да ги менуваш само заштрафи

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.679
Поени од реакции
14.561
има штраф, најверојатно ти е лабав, ако не ти се оштетени или расипани нема потреба да ги менуваш само заштрафи
Го нема тоа штрафчето. Има дупче на рачката, има дупче и на тој цилиндарот што влегува рачката во него, ама во таа шипката нема дупка и пробував со други штрафчиња, се удираат на таа полната шипка и се одбиваат. И плус таа шипката на чии краеви се ставаат двете рачки е ептен лабава. Еве како е

IMG_1719.JPG

IMG_1715.JPG

Оваа е таа полната шипка на која нема дупче за штраф и оваа иде и на другата страна од вратата.

IMG_1717.JPG

Oва што го држам се става на шипката од претходната слика, а на другиот крај од истото се става кваката (таму кај што е дупчето)

IMG_1718.JPG

Член од
5 ноември 2012
Мислења
2.807
Поени од реакции
6.249
Го нема тоа штрафчето. Има дупче на рачката, има дупче и на тој цилиндарот што влегува рачката во него, ама во таа шипката нема дупка и пробував со други штрафчиња, се удираат на таа полната шипка и се одбиваат....
Треба да имаш вакво штрафче на кваката. Се стега со инбус клуч.

Врвот на ова штрафче влегува во малата вдлабнатина на 2 слика и ја фиксира рачката. Мада тебе како што гледам на 1-та слика ти е пукната рачката .
На самата рачка ( каде што ти е распукано) е навојот што го држи штрафчето, така да претпоставувам дека кога се скршила, си го изгубил штрафчето, а ново штрафче нема да држи.

Член од
5 август 2016
Мислења
465
Поени од реакции
296

Врвот на ова штрафче влегува во малата вдлабнатина на 2 слика и ја фиксира рачката. Мада тебе како што гледам на 1-та слика ти е пукната рачката .
На самата рачка ( каде што ти е распукано) е навојот што го држи штрафчето, така да претпоставувам дека кога се скршила, си го изгубил штрафчето, а ново штрафче нема да држи.
Овие новите модерни квави за к*р не ги бива. Многу нежни се.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.679
Поени од реакции
14.561

Е тоа ми требаше да знам, никогаш не сум забележил какво штрафче е уствари. Ќе мора нов комплет цел, а стварно не знам каде да најдам. Пола Штип го пребарав денес...

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.657
Поени од реакции
796
Е тоа ми требаше да знам, никогаш не сум забележил какво штрафче е уствари. Ќе мора нов комплет цел, а стварно не знам каде да најдам. Пола Штип го пребарав денес...
Пробај побарај кај дечкиве http://prospera.com.mk/

Член од
5 ноември 2012
Мислења
2.807
Поени од реакции
6.249
Каде во Скопјево можам да најдам колеџ јакни, помали броеви , S , XS

The Ocean

Money. Power. Glory.
Член од
4 февруари 2016
Мислења
140
Поени од реакции
66

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Освен анхоч продава некоја друга фирма дронови фантом?

Miss.Independent

Me,Myself & I
Член од
26 јуни 2013
Мислења
1.390
Поени од реакции
3.418
Каде во Скопјево можам да најдам колеџ јакни, помали броеви , S , XS

во њу јоркер и во тера нова имам гледано ама тргнати им се да ги прашаш во магацин да видат

Sent from my SM-J200H using Tapatalk

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.859
Поени од реакции
10.703
Сакав да проверам нешто за лимеси за испитот во петок и пишувам на Јутјуб „Limit...“ и ми го дава Limitless traiiler. Јебига се знае лето за шо е, филмови да се гледа и да се леже по дома, ама ум за наредното ајде.

Џ

ЏинЏер

Гостин
Сакав да проверам нешто за лимеси за испитот во петок и пишувам на Јутјуб „Limit...“ и ми го дава Limitless traiiler. Јебига се знае лето за шо е, филмови да се гледа и да се леже по дома, ама ум за наредното ајде.
Ич не си ја утнал темата, немај гајле. :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom