la-loca
Immortal...
- Член од
- 24 јули 2009
- Мислења
- 2.545
- Поени од реакции
- 1.252
Имам проблем со бившата ми девојка...ја сакам, а веке не сме заедно 1 година но се имаме много она иде на кафе јас одам кај неа има комуникација дури ја прашав 2-3 пати дали сака повторно да бидеме заедно но...секогаш добивам одгоvor "Не знам" или "ми треба време да размислам" и после тоа нема никаков одговор...во последно време почнува да се понаша многу чудно како да сака нешто од мене, не знам дали е лажна надеж или пак стварно има нешт ...паа не знам дали ќе вреди да прашам по 4ти пат...
некој Совет за да не се избламирам !!:jaj:
Чим таа со тебе излегува на кафе и се однесува така сигурно не е за џабе, значи сака нешто и те наведува за повторно да и речеш. Може веќе размислила...ти едноставно земи прашај ја - абе во врска со нас двајцата размисли на тоа прашањето што ти го поставив неколку пати наназад откако се разделивме, да не го повторувам пак досаден да не ти станам...и чекај одговор, ако сака ќе се смирите, ако не сака батали и кафиња и се со неа изгледа таа си бара само друштво а ти залудно само ќе се надеваш и ќе ти биде потешко да ја заборавиш. Е ако ти рече сакам да размислам уше малце, ти речи и - абе ти размисли си али ја нема да ти стојам цел живот на располагање да се разбереме оти и ја си имам мој живот како и ти. Значи стави и граница до каде може да оди и колку време може да те искористува, оти ако не и речеш неа нема да и текне и ќе си тера така. А можеби функционирате повеќе како другари, може нејзе повеќе и одговараш како другар. Речи и нека ти каже барем да си знаеш на што си и готово.
и такаааааа и ајде поздрав