Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Imam golem problem, porano bev epten otka4en ama so tek na vreme se zaozbiliv, i sea ko ke pojdam na kafe so nekoe devoj4e naednash im se zdosaduvam i navistina imam seriozen problem, taka falsh sostanoci imam napraeno kiznaj kolku
Pomagajte!!!

Imam golem problem, porano bev epten otka4en ama so tek na vreme se zaozbiliv, i sea ko ke pojdam na kafe so nekoe devoj4e naednash im se zdosaduvam i navistina imam seriozen problem, taka falsh sostanoci imam napraeno kiznaj kolku
Pomagajte!!!

Па пробај да се вратиш на старо однесување, ако не друго барем темите на разговор што си ги водел. И не мора ти сериозни теми на муабет да водиш, откачи малку барем ти знаеш како било тоа, воопшто не е тешко. Почни да траскаш глупости насмеј ја малце и после навали мајсторе. Женско со хумор можеш многу лесно да освоиш...

Ljubovno Razo4aruvajne Do Solzi

RASKAZETE NEKOJA VASHA NEUSPESNA JUBOVNA PRIKAZNA, KOJA VE POGODILO

Eve vi edna moja prikazna:
-Se zatraskav vo edno mnogu slatko devoj4e. I se dodvoruvav 1 mesec no devoj4eto beshe kamen ladno. I ednash mi pukna filmot i i kazav deka imam 4uvstva sprema nea, no taa nasekoe vozdivnuvashe i ne davashe nikakov odgovor, so nervozi i teshki depresii od moja strana mi go pukna filmot.Po 1 i pol godina odvaj nekako se fativme no ne beshe toa-toa od nezina strana, celo vreme beshe so nezinata drugarka i namesto taa da si odlu4uva za sebe (primer:koga ke si odat itn) odlu4uvashe nezinata drugarka, duri nekogash se karaa pred mene ako ne ja ispo4ituvashe (isto kako decko i devojka).
Na devoj4evo ne bev siguren sho mu se deshavashe, no po nekoe vreme mi svetna vo glavata deka ima nesho pomegu niv.
Po nekoe vreme izlegovme na kafe konecno sami, so zaebancii i smeenje vo neziniot telefon na4ekav eden kup sliki kako so nejzinata drugarka se baknuvaat so jazici i so deckoto od nejzinata drugarka imaat isto taka neshto zaedni4ko.
Koga go vidov toa mi se otsekoa nozete.
Devojka mi mi se pravdashe deka bile pijani i ne znaele sho praat, no celo vreme koga traeshe toj razgovor taa beshe ladna, i togash svativ deka ne pripajgam vo nivniot bolen klan.
Bev Skrshen, no po dolgo vreme so teshki depresii se pomiriv

И? Совет нешто бараш или само сакаше да си ја раскажеш приказната?

Се решив да пишам иако бев решила заради обврски на факсот да се посветам повеке на учењето и да не сум активна толку често.

Можеби и таа увидела некои работи но веке било доцна,можеби другарката ја уценувала со сликите и затоа девојка ти секогаш потпагала под нејзино влијание.
Сега може само да очекува да ја уценуваат со сликите,да не очекува ништо добро од другарката,а ти добро е што си сфатил дека не си во нивниот болен клан...
Колку и да ти било тешко сепак си се помирил,живот иде даље:toe:

Долго време не можев да се вљубам и што ми се случи? Една особа ми го сврте умот, се беше оган и пламен, и наеднаш се олади другата страна, се се сведе на игнорирање, се осеќам како ништо од тоа што го правам да не допира. Дали мислите дека е подобро да прекинам било какви контакти колку и да боли затоа што веќе се изнамачив да ги средам нештата кои очигледно не се средуваат, се се сведе на илузии и лажна надеж, а тоа ме бутка долу. Колку повеќе очекувам толку повеќе се разочарувам..

Долго време не можев да се вљубам и што ми се случи? Една особа ми го сврте умот, се беше оган и пламен, и наеднаш се олади другата страна, се се сведе на игнорирање, се осеќам како ништо од тоа што го правам да не допира. Дали мислите дека е подобро да прекинам било какви контакти колку и да боли затоа што веќе се изнамачив да ги средам нештата кои очигледно не се средуваат, се се сведе на илузии и лажна надеж, а тоа ме бутка долу. Колку повеќе очекувам толку повеќе се разочарувам..
Дефинитвно да прекинеш секакви контакти. Знам дека е клише муабет, но има голема вистина во она “времето лечи све“. По извесен период, непроспани ноќи (океј ова веќе ти е познато), по голем број дебати со своето его ќе се појави нова личност во твојот живот што ќе го замени сето тоа, или барем ќе го засени сето тоа. Дај си време, опушти се, посвети се на работи кои те прават среќен, најди хоби и троши го времето креативно и конструктивно. Кога ќе мислиш дека тоа станало дел од тебе, дека не можеш да живееш без “маката“ на минатото, среќата ќе ти се провлече под прекривката, ќе те гушне и ќе заспие со тебе заедно. :wink:

луѓе ве молам да ми кажете кои се симптомите во првата недела од бременоста,и кои причини мозе да се наведат за доцнење на менструален циклус.pls help

луѓе ве молам да ми кажете кои се симптомите во првата недела од бременоста,и кои причини мозе да се наведат за доцнење на менструален циклус.pls help

Симптоми во првата недела, месец, два може и да нема :) така да заборави на нив.
може да касни менструација и без причина.
купи си тест за бременост. и најефтините се ефикасни нормално 99% :)
ама за тестот најсигурно е 2 недели да пројдат. прва мокрача насабајле, стапчето внатре една минута, и моли се да не се појави втора линија :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom