Miss.Independent
Me,Myself & I
- Член од
- 26 јуни 2013
- Мислења
- 1.392
- Поени од реакции
- 3.419
Дали некој знае планетариумот во мкц од кога до кога работи и колку е карта?
Од 8-16 од понеделник до петок карта мислам дека беше 100 денари е ама за посета мора да има група или да договориш со тој таму коа да дојдеш.Дали некој знае планетариумот во мкц од кога до кога работи и колку е карта?
Има али не е тоа тоа. Ако у Америка цените се 70-90% поефтини, кај нас се 10%Дали има black friday во Македонија?
vodata nema boja morinjata I okeanite izgledaat Sino zashto e mnogu dlaboko isto kako I neboto shto ima beskonecnost pa zatoa se gleda sino[DOUBLEPOST=1470996850][/DOUBLEPOST]Две третини од Земјата е море и у ствари, не најмалку, него највише ја има плавата боја.
kozickata od kurot se sece od pricina zaradi cistota e pocisto, no kozickata da se jade Toa nema shansi, osven ako nekade imaat takvi extremno golemi idioti.Јас имам едно прашање, а со прашањето поврзани многу морални и етички дилеми, па се надевам дека нашите пријатели од муслиманска вероисповест или некои залутани сведоци би можеле да ми одговорат.
Дали е вистина дека кога се прави сунет и на малиот, нека биде Африм, му делкааат малку од врвот на куренцето, тој дел од врвот потоа, на прославата по повод делкањето, го ставаат во чорбата, која потоа ја јадат само жените?
Ако е вистина, на што се темели таквиот адет? Од каде произлегол?
Зошто само во чорбата за жените?
Дали "паричката" се става пред варење или по варење, во контекст на тоа дали треба да се развари и да "им припадне на сите" или "да и се падне" на некоја, за потоа да има среќа или да биде благословена?
Размислував прашањево да го поставам во Религија, но сметам дека таму сепак се водат посериозни дебати за тоа дали пророкот седел на карпа или на трева кога проповедал да се каменува до смрт неверната жена, па не сакав да се наметнувам.
Имаш во моментов билборди по градов со реклама за штампање маициБарам да испечатам неколку маици по мој избор ама у Скопје незнам кај има за пачатење на маици.
Дада, 149 ден за 100 маици еве сеа таман ќе зеам, уште само да ги убедам останатите 99 од цела генерација у школо.