sto ne znaci deka e povrzano so cuvstva taka?Најкратко и без филозофии: Дечкото имат мерак за минџето твое.
sto ne znaci deka e povrzano so cuvstva taka?Најкратко и без филозофии: Дечкото имат мерак за минџето твое.
Зависит, шо да ти речам. Најарно смувајте се и мотај го некое време, без да му даваш, да видиш дал му е само до секс или сакат да се плеткате појќе време.sto ne znaci deka e povrzano so cuvstva taka?
oh..pa nie se pletkame veke meseci,ali ..on ne saka da iskacame javno (barem za sega-on taka veli)a i nikako da se odluci za seks..zatoa mi e cudno se..nisto ne razbiram.. so ogled na faktot deka mu e jasno deka jas sum zaljubena vo nego..Зависит, шо да ти речам. Најарно смувајте се и мотај го некое време, без да му даваш, да видиш дал му е само до секс или сакат да се плеткате појќе време.![]()
nema vrska moralot..ednostavno ne mozam takvi raboti da mu kazuvam nekomu sto ne go cuvstvuvam za blizok..ne mozam da mu recam nekomu deka me pali samo onaka..mora da ima i cuvstvaИјаа трик прашање, а вие можете со секого да бидете блиски т.е да имате интимен разговор - можете. (Ако сакате ама тука има една кочница - МОРАЛ (познато?))
Друго нешто?
Епа шо ја мрсите работата ? Он е вол - тебе ти се допаѓа . Он сака секс како и секој нормален нели и не знам зашто го дрвите трајана воопшто .oh..pa nie se pletkame veke meseci,ali ..on ne saka da iskacame javno (barem za sega-on taka veli)a i nikako da se odluci za seks..zatoa mi e cudno se..nisto ne razbiram.. so ogled na faktot deka mu e jasno deka jas sum zaljubena vo nego..
Штом не сака јавна врска, значи се крие од некој, или од некоја женска или не мисли озбилно со тебе, сама одбери си:jaj:oh..pa nie se pletkame veke meseci,ali ..on ne saka da iskacame javno (barem za sega-on taka veli)a i nikako da se odluci za seks..zatoa mi e cudno se..nisto ne razbiram.. so ogled na faktot deka mu e jasno deka jas sum zaljubena vo nego..
nema vrska moralot..ednostavno ne mozam takvi raboti da mu kazuvam nekomu sto ne go cuvstvuvam za blizok..ne mozam da mu recam nekomu deka me pali samo onaka..mora da ima i cuvstva
дај му пичка и ќе ја наредите работатаoh..pa nie se pletkame veke meseci,ali ..on ne saka da iskacame javno (barem za sega-on taka veli)a i nikako da se odluci za seks..zatoa mi e cudno se..nisto ne razbiram.. so ogled na faktot deka mu e jasno deka jas sum zaljubena vo nego..
Што има она да му дава, сам ако не си побара не ни вреди да му дадедај му пичка и ќе ја наредите работата
Па крив си.Зошто сеуште се плеткаш со неа?Значи дека чувствуваш нешто за неа,а само сакаш да се напраиш "фраер" на форум дека не ти значи ништо.Извини ама таквите "фраери" не се у мода.Се бара МАЖ кој знае што сака,а не пиче.Сфаќаш сеа?
Dobro "fraerke" smiri gi malce strastite ne diskutirame koj e kriv a koj ne e kriv..toa sto sum go pisal vo postovite pogore toa i go mislam a ti mozes da si mislis so sakas pozz
Џомеро ќе ти реплицирам тука за да не го разбарувам текстот што го напиша за проблематиката оти некни го читав ама имав нешто работа и не пишав ништо.Dobro "fraerke" smiri gi malce strastite ne diskutirame koj e kriv a koj ne e kriv..toa sto sum go pisal vo postovite pogore toa i go mislam a ti mozes da si mislis so sakas pozz
Jas sum 21 taa e 25, mislam deka ne me gleda kako potencijalen soprug,a i da me gleda taa kako potencijalen soprug jas sigurno deka nema da bidam so nea bidejki nema gram mozok..koristam zastita no se ima sluceno da imame seks i bez zastita...Se obidov da ja otkacam ama cimoli na telefon i pak istata prikazna ke se ubijam za tebe da vidis kolku te sakam i vise puknavЏомеро ќе ти реплицирам тука за да не го разбарувам текстот што го напиша за проблематиката оти некни го читав ама имав нешто работа и не пишав ништо.
Ти си 21 таа е неколку години постара од тебе штом индицираш ,а не сакаш да спомнеш најмалку е 5 значи нема друштво, никаков социјален живот според тоа што го пиша и тебе те гледа како потенцијална жртва за сопруг.
Употребувај кондом, пази на плодни денови и не изигравај жиголо за кикиритки барем наплати за тоа солидно како Карло Бос во времето пред да снима филмови.
Pa i ne treba da me vrejga vistinata ama![]()
![]()
Доволно си возрасен за да размислуваш за твоите постапки.
И нека не те вреѓа вистината,знам дека е болна....ама вистина е![]()