Пливање на ОИ Рио 2016

• Креатор на темата Креатор на темата ColdSky
  • Време на започнување Време на започнување
Лохти колку се изгуби на крајот, распад систем имаше.

Хахаха овие исто време за злато

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Ау две злата, ова уште го немав видено.
Олексиак има да ломи пред себе за некое време. На 15год гризе девојчето.
А и како кукла е. :D

Tooo srckata moja najubava, specijalno od tel se pustiv radi nea, zlato moe ubavo. :love: Steta sto e mala, ke jadam kazna inace odma bi ja osvoil. :X3:

Za Felps izlisno e da se komentira, se divam na vakvi sportisti I likovi pred se. Bog!

Е тоа е разликата меѓу најголемите и оние што се тука некаде. Вториве ај што не се толку константни туку доживуваат и распад систем во најбитни моменти

На Лохти се му е поинтересно од пливање последниве 4-5 години, од навика е во базен.[DOUBLEPOST=1471013634][/DOUBLEPOST]Вечер е финалето на 50 м слободно во машка конкуренција, меѓудругото. Фаворит е Флорен Манаду, брат на Лор Манаду кој ја памти, една од подобрите пливачки во задње време, сега во пензија нараВно.

media--image-329819-article-so.jpg

Маж и беше Фредерик Буске со кого имаат и дете ама и го собра Франческа Пелегрини, која веќе ја видовте. Пливачката верзија на Макси Лопез, Мауро Икарди и Ванда Нара :icon_mrgr:

Последно уредено:
Абе ај малце офтопик,ама со другари праевме нешто муабет за женско пливање и стварно не ни е јасно како жениве пливаат се у период? @Ilumious како стручно лице ќе те замолам да објасниш :D

Абе ај малце офтопик,ама со другари праевме нешто муабет за женско пливање и стварно не ни е јасно како жениве пливаат се у период? @Ilumious како стручно лице ќе те замолам да објасниш :D
Има апчиња што го одложуваат циклусот, додека ги пиеш немаш, ден - два откако кога ќе престанеш, ќе ти дојде :) Порано додека ги користев се препишуваа кај гинеколог, сега ништо чудо во слободна продажба да се :icon_mrgr:

Има уште за пливање Фелпс ?

Абе луѓе, пишувате име на спортист од ЛОИ што ве интересира и одма на Гугл ви искача и саатница и резултати и идни натпревари :)

Ќе има пренос на МТВ пошто гледам почнаа атлетика да даваат?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom