- Член од
- 9 јануари 2006
- Мислења
- 5.667
- Поени од реакции
- 7.536
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ej u kakva zabluda sme bile ti sea na site oci im otvori...da pobrzme da ne se potrosat od sto se eftiniОд хидросет ја купив, тие што на темава ги бие глас дека се прескапи. Цената им е таа цело време, единствено што моделите ги менуваат како што од фуџитсу ги заменуваат. Моменталниот е нешто малку послаб од мојата.
.
I ja neznam koj kurac mu e na @moongoses i sto saka da dokaze, dali deka Fujitsuto negovo e podobro od FH-VE na Mitsu, ili deka nekoja 18ka e podobra od istata. Sto i da e od dvete nemozam da mu go svaram ovoj post koj voopsto ne doprinesuva na toa da se namali cenata na Fujitsu kaj nas...me mrzi sea da mu pisuvam referati i sporedbi ama taa negovata (a i ponovata i poslabata) e manje vise Lomo za mene. U Srbija taa klasa Fujitsu e sigurno 100evra poeftina iako ne gi pratam cenite na Fujitsu tamu...od prosta pricina, kaj nas se preskapi sto ke se nerviram samo.
Ej u kakva zabluda sme bile ti sea na site oci im otvori...da pobrzme da ne se potrosat od sto se eftini
Druze dur vakvi komentari stavas Nokriata14 kaj bugarite/srbite pa duri i Bosancite bre e 1000evra a kaj nas 2000 ili kolku e??. Daj malce sozemi se citaj po drugi forumi i vidi ceni u Srbija na Fujitsu....dur nie vaka trolame deka sve e dobra klima i sekoj svojata ja fali ke si ostaneme tuka na Tesli, Vivaxi i Gree.
Ja koa se odluciv za Mitsu FH glaven razlog bese ovoj forum i na taa odlicna za citanje 214strana i par strani pred i posle nea....a ti razmisli se zasto ne sum zemal LT ili Nokria i kolku e taa kaj nas "eftina" tuku FHRovac ima Nokria i tipot e od Bosna....procitaj ja karanicata megju Anonxxx i ako td da ti stane pojasno tebe i par inzeneri tuka sto e TC=100% i Nema vise
Imase dobar post tuka na temava napisan deka nekoj firmi garancijata ja promenile od 2 na 7god (so doplata) woooow sto odednas im tekna taka, Mitsubishi kaj nas ima ceni i poeftini i od kaj bugarite, ili denes komentarot za klimata LG na macci platite na grkot i cenata na LG tamu i kaj nas....aj da falime sea i LG da ja praime poskapa sakas i toa?.....znaci taman rabotite malku po malku ke se smenat na podobro i odma kiks i raspravija, da ne vrakjame nazad i im praime usluga na ovie sto muda za bubrezi prodavaat 30~50% poskapo, i edni te isti raboti vo krug gi vrtime sto na srbite uste pred 3godini im se razjasnile.
Au da be Grcite se u EU pa carinite im se poeftini....a ovie nasive firmi se utepaa barajki da se namali carinata ili DDVto za klima uredi so da ti kazam.
Jas ja nemav zacekano na ponuda kaj nas prvpat ja gledam vo Setek na prodazba, a znam deka vo tehnomarket bugarija se dvizi okolu 2000leva.Pisuvav za LG Athena i Athena Extreme pred nekolku godini
http://forum.kajgana.com/threads/Најекономично-греење-затоплување.39011/page-168#post-6191113[DOUBLEPOST=1470984047][/DOUBLEPOST]Dali ja ima kaj nas LG Athena Extreme P12MN
![]()
fala,poubava da si kupis.@macci a od kade potocno od koj grad I prodavnica vo grcija ja zede klimata?
Da preprava nego kako. Monter koj ne nosi libela, raboti od "oko" od oko gi izrabotil i ostanatite raboti, najverojatno. Toa sto e nakoso nema da mu "prija" na kompresorot bidejci po preporaka za da raboti dolgovecno treba da e vo horizontala, poradi uljeto vo karterot. A i estetski izgleda glupavo.На еден другар некој му местел клима, ама надворешната единица не е под либела.Од крај до крај висински бега 1 см.
Дали е во ред или да преправа?
Заради положбата на компресорот прашувам.
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
zaev mi e bratucedТе царинеа?
Незнаев дека темава е хумор и сатираzaev mi e bratuced![]()