I ja neznam koj kurac mu e na
@moongoses i sto saka da dokaze, dali deka Fujitsuto negovo e podobro od FH-VE na Mitsu, ili deka nekoja 18ka e podobra od istata. Sto i da e od dvete nemozam da mu go svaram ovoj post koj voopsto ne doprinesuva na toa da se namali cenata na Fujitsu kaj nas...me mrzi sea da mu pisuvam referati i sporedbi ama taa negovata (a i ponovata i poslabata) e manje vise Lomo za mene. U Srbija taa klasa Fujitsu e sigurno 100evra poeftina iako ne gi pratam cenite na Fujitsu tamu...od prosta pricina, kaj nas se preskapi sto ke se nerviram samo.
Ej u kakva zabluda sme bile ti sea na site oci im otvori...da pobrzme da ne se potrosat od sto se eftini
Druze dur vakvi komentari stavas Nokriata14 kaj bugarite/srbite pa duri i Bosancite bre e 1000evra a kaj nas 2000 ili kolku e??. Daj malce sozemi se citaj po drugi forumi i vidi ceni u Srbija na Fujitsu....dur nie vaka trolame deka sve e dobra klima i sekoj svojata ja fali ke si ostaneme tuka na Tesli, Vivaxi i Gree.
Ja koa se odluciv za Mitsu FH glaven razlog bese
ovoj forum i na taa odlicna za citanje 214strana i par strani pred i posle nea....a ti razmisli se zasto ne sum zemal LT ili Nokria i kolku e taa kaj nas "eftina" tuku FH
Rovac ima Nokria i tipot e od Bosna....procitaj ja karanicata megju
Anonxxx i
ako td da ti stane pojasno tebe i par inzeneri tuka sto e TC=100% i Nema vise
Imase dobar post tuka na temava napisan deka nekoj firmi garancijata ja promenile od 2 na 7god (so doplata) woooow sto odednas im tekna taka
, Mitsubishi kaj nas ima ceni i poeftini i od kaj bugarite, ili denes komentarot za klimata LG na macci platite na grkot i cenata na LG tamu i kaj nas....aj da falime sea i LG da ja praime poskapa sakas i toa?.....znaci taman rabotite malku po malku ke se smenat na podobro i odma kiks i raspravija, da ne vrakjame nazad i im praime usluga na ovie sto muda za bubrezi prodavaat 30~50% poskapo, i edni te isti raboti vo krug gi vrtime sto na srbite uste pred 3godini im se razjasnile.
Au da be Grcite se u EU pa carinite im se poeftini....a ovie nasive firmi se utepaa barajki da se namali carinata ili DDVto za klima uredi so da ti kazam.